Radio Sloven'c sporoča: ->     Dobrodošli na strani radia Sloven'c ...     Vljudno vas vabimo k ogledu vsebin, katere skrbno pripravljamo za vas ...     Ponujamo vam tudi ANKETO, na kateri lahko oddate vas glas ...     Vabljeni tudi k poslušanju našega radia ...     Na radiu se sliši mešana glasba...     DONACIJE - Za normalno obratovanje našega radia potrebujemo denarna sredstva, zato vas vljudno prosimo za vaše donacije. Višina doniranega zneska je povsem po vaši izbiri. Sredstva lahko nakažete na PAYPAL... Vsem se že vnaprej najlepše zahvaljujemo! Uredništvo radia Radio Sloven'c

POMEMBNEJŠI DOGODKI S PODROČJA SISTEMA VARSTVA PRED NARAVNIMI IN DRUGIMI NESREČAMI DNE 2. JANUARJA 2023

urad za zascito in resevanje

Sektor kriminalistične policije PU Koper je obravnaval in preiskoval kazniva dejanja velikih tatvin oziroma tatvin denarja in vrednejšega nakita ter nasilništva, katerih je osumljena 65-letna Izolanka.

zlati nakit1

V preteklih 24 urah je ljubljanski operativno komunikacijski center prejel 489 klicev, 161 klicev za posredovanje v interventnih dogodkih. Od tega se jih je 47 nanašalo na kriminaliteto, 42 na javni red in mir, ter 54 na prometno varnost.

POMEMBNEJŠI DOGODKI S PODROČJA SISTEMA VARSTVA PRED NARAVNIMI IN DRUGIMI NESREČAMI DNE 10. JANUARJA 2023

Policisti Policijske uprave Novo mesto so posredovali v 55 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 191 klicev.

OBVESTILO IN POJASNILO!!!
Vse pravice pridržane. Uredništvo Radia Slovenc NE odgovarja glede vsebine prispevkov, saj mi le povzemamo in objavljamo novice necenzurirano, ki so nam posredovane in dostopne!!!
(Zapisi na SPLETNIH družbenih omrežjih so nelektorirani in ne izražajo vedno mnenja portala radia Slovenc)!!!
(Vsebine so avtorsko delo posameznika, podjetij, organizacij... in ne odraža vedno stališča uredništva portala)!!!

©Radio Slovenc