Radio Sloven'c sporoča: ->     Dobrodošli na strani radia Sloven'c ...     Vljudno vas vabimo k ogledu vsebin, katere skrbno pripravljamo za vas ...     Ponujamo vam tudi ANKETO, na kateri lahko oddate vas glas ...     Vabljeni tudi k poslušanju našega radia ...     Na radiu se sliši mešana glasba...     DONACIJE - Za normalno obratovanje našega radia potrebujemo denarna sredstva, zato vas vljudno prosimo za vaše donacije. Višina doniranega zneska je povsem po vaši izbiri. Sredstva lahko nakažete na PAYPAL... Vsem se že vnaprej najlepše zahvaljujemo! Uredništvo radia Radio Sloven'c

komunala zlati certifikat


V petek, 19. aprila, je Zbornica komunalnega gospodarstva Slovenije slovesno podelila zlate certifikate »Voda iz pipe«. Javno podjetje Komunala d. o. o. Sevnica je prvo posavsko podjetje, ki je ob zavezi za varovanje vodnih virov prejelo zlati certifikat.
Komunala d. o. o. Sevnica je k zavezi za varovanje vodnih virov pristopila pred petimi leti. Kot okoljsko zavedna organizacija smo se zavezali k uživanju izključno vode iz pipe in ukinili strežbo vode iz plastenk v svojih prostorih, na dogodkih in drugih vsakodnevnih srečanjih v okviru delovnih procesov. K pitju vode iz pipe spodbujamo svoje zaposlene, partnerje, stranke in ostale deležnike. Hkrati skozi svoje vsakodnevno delovanje in številne projekte, kot sta Varuj o(ko)lje in Digivoda ozaveščamo javnost, da imamo v Sloveniji in v sevniški občini kakovostno pitno vodo, pitje vode iz pipe pa je bolj zdravo in okolju prijaznejše kot pa poseganje po predpakirani vodi.

FOTO: Z leve proti desni: Polona Sirk, Mitja Udovč in Lučka Kajfež Bogataj, priznana klimatologinja in govornica na slovesnosti

Zlati certifikat Voda iz pipe sta v imenu podjetja prevzela direktor Mitja Udovč in vodja gospodarskih javnih služb Polona Sirk.
Komunala d. o. o. Sevnica si bo tudi v prihodnje prizadevala za ohranjanje čistih vodnih virov in spodbujala pitje vode iz pipe.

 komunala zlati certifikat1

VIR: Občinska uprava Občine Sevnica

Pin It

OBVESTILO IN POJASNILO!!!
Vse pravice pridržane. Uredništvo Radia Slovenc NE odgovarja glede vsebine prispevkov, saj mi le povzemamo in objavljamo novice necenzurirano, ki so nam posredovane in dostopne!!!
(Zapisi na SPLETNIH družbenih omrežjih so nelektorirani in ne izražajo vedno mnenja portala radia Slovenc)!!!
(Vsebine so avtorsko delo posameznika, podjetij, organizacij... in ne odraža vedno stališča uredništva portala)!!!

©Radio Slovenc