Radio Sloven'c sporoča: ->     Dobrodošli na strani radia Sloven'c ...     Vljudno vas vabimo k ogledu vsebin, katere skrbno pripravljamo za vas ...     Ponujamo vam tudi ANKETO, na kateri lahko oddate vas glas ...     Vabljeni tudi k poslušanju našega radia ...     Na radiu se sliši mešana glasba...     DONACIJE - Za normalno obratovanje našega radia potrebujemo denarna sredstva, zato vas vljudno prosimo za vaše donacije. Višina doniranega zneska je povsem po vaši izbiri. Sredstva lahko nakažete na PAYPAL... Vsem se že vnaprej najlepše zahvaljujemo! Uredništvo radia Radio Sloven'c

iran terorizem

Skupina EPP poziva k zaostritvi vseh sankcij ZN proti Iranu ter k razglasitvi iranske revolucionarne garde in Hezbolaha za teroristični organizaciji.

Tiskovni predstavnik skupine EPP za zunanje zadeve Michael Gahler, poslanec Evropskega parlamenta, je pred jutrišnjim vrhom Evropskega sveta dejal:"Iranski režim je dolgoročnagrožnja ne le Izraelu, ampak tudi drugim sosednjim arabskim državam. Putinovi vojni proti Ukrajini pomaga z brezpilotnimi letali, podpira teroristične organizacije in je nočna mora za lastno prebivalstvo. Gre za vsestranski teroristični režim."

Evropski poslanec David Lega in predstavnik skupine EPP za Iran je pozval k enotnosti EU glede razmer: "Pred dvema dnevoma smo bili priča skupni obrambi demokratične države Izrael s strani številnih drugih držav. Zdaj moramo poskrbeti, da ostanemo enotni tudi pri odzivu na brutalni teroristični režim v Teheranu."

"Zadovoljstvo ali popuščanje diktatorjem ne prinaša miru, demokracije ali napredka na področju človekovih pravic - tega bi se morali naučiti, ko smo poskusili z mehkim pristopom do Vladimirja Putina," je opozorila Lega .

 

VIR: EPP Skupina

Pin It

OBVESTILO IN POJASNILO!!!
Vse pravice pridržane. Uredništvo Radia Slovenc NE odgovarja glede vsebine prispevkov, saj mi le povzemamo in objavljamo novice necenzurirano, ki so nam posredovane in dostopne!!!
(Zapisi na SPLETNIH družbenih omrežjih so nelektorirani in ne izražajo vedno mnenja portala radia Slovenc)!!!
(Vsebine so avtorsko delo posameznika, podjetij, organizacij... in ne odraža vedno stališča uredništva portala)!!!

©Radio Slovenc