Radio Sloven'c sporoča: ->     Dobrodošli na strani radia Sloven'c ...     Vljudno vas vabimo k ogledu vsebin, katere skrbno pripravljamo za vas ...     Ponujamo vam tudi ANKETO, na kateri lahko oddate vas glas ...     Vabljeni tudi k poslušanju našega radia ...     Na radiu se sliši mešana glasba...     DONACIJE - Za normalno obratovanje našega radia potrebujemo denarna sredstva, zato vas vljudno prosimo za vaše donacije. Višina doniranega zneska je povsem po vaši izbiri. Sredstva lahko nakažete na PAYPAL... Vsem se že vnaprej najlepše zahvaljujemo! Uredništvo radia Radio Sloven'c

vucic putin1

Foto: zajem zaslona

Putin ne, da je začel bojni, vojaški pohod na Ukrajino, pač pa si je vzel pravico svet spraviti v 3. svetovno vojno, ter po cesarsko osvojiti vse kar je po njegovo nacistično, fašistično, bilo že pod cesarstvom velike vladavine, kateri bi bil cesar prav Putin sam. Putin vidi v vsemu le še sovražnike Rusije!!! To je izvedel in začel svoj osvajalski pohod ob napadu na Ukrajino, kar pa ni nič drugega, kakor pa šele začetek. Dosegel je vojno tudi ob napadu Palestine na Izrael, sledilo je napad Jemna, kar je povleklo napade na ladjevje in destabilizacijo območja in tudi posredovanje Irana, torej širjenje spopadov. Sedaj pa se je preko predsednika Srbije Vučića, odločil, da celi Balkan in širše destabilizira in na Balkanu zaneti vsesplošno vojno, kar pa Vučić ne more in ne sme zavrniti Putina in bo jasno to Vučić tudi storil, kar je Vučić napovedal. Kakor je Vučić včeraj javno sporočil Srbiji, bo v 48 ureh, državljanom Srbije in Srbski Krajin sporočil, kaj bo sledilo, saj naj bi bilo zelo hudo, torej prihajajo hudi časi za Srbijo. Vučić je že poslal večje število vojske v bojni pripravljenosti na določena območja, torej se že vse izvaja za izvedbo peklenskega načrta Putina, po Putinovem ukazu.
Mi smo že poročali, da je Srbija zelo nevaren igralec in orodje Putina v srcu Evrope, ki pa ni osamljena oaza, saj je tu na strani Putina in Srbije Madžarska in predsednik Viktor Orban, ki že skozi podpira Putina in Rusijo. Orban pa ima okoli Srbije velike interese, saj ima Orban v Srbiji velika premoženja pod lastnim osebnem premoženjem, pridobljenim na pošteni način, ali pa tudi ne, saj se na Madžarskem vrstijo hudi protesti zoper Orbanov režim.

Kaj o vsemu temu pravi naša vlada, še ni niti ene same besede bilo javno izrečeno, kakor tudi ne iz strani Ministrstva za obrambo Slovenije, Ministrstva za zunanje zadeve, ali SOVA-e.
Kaj torej počne naša država v tej smeri, saj zagotovo ve, kaj se pripravlja, ker zeza NATO sigurno budno vse spremlja in lahko le upamo, da so na vse skupaj tudi pripravljeni.

Napovedi so, da naj bi se vse skupaj začelo iz strani zaigranega načina specialcev Srbije na Kosovu, ter v Bosni in tako vojno na tem območju, ki bi se razširila na celo območje, na kar bi se vpletla tudi Rusija in Ruske zaveznice. Vse to pa bi povleklo NATO in Evropo v vojno, saj Putin ima cilj napasti NATO, pred vsem pa Evropo, katero si želi podrediti in polastit kakor celoto.

Čakamo na odzive iz Evrope, NATO alianse, pred vsem pa naše države Slovenije.

Predsednik Srbije je podal nujni poziv. Zaskrbljujoče opozorilo!

Medtem ko je vsa pozornost usmerjena v Ukrajino, se lahko v Evropi pripravlja nov konflikt. Tri desetletja po razpadu Jugoslavije nedavni spopadi med Srbijo in Kosovom spodbujajo dolgotrajne etnične konflikte, pri čemer je seveda vpletena Rusija. Hkrati je s svojo skrivnostno izjavo omrežje razburkal srbski predsednik Oleksander Vučić, ki je znan po svojih proputinovskih izjavah. Oleg Bilousov je v svojem avtorskem blogu "Monolog o ..." analiziral, kaj se dejansko dogaja.

PREROKBA ZELENSKEGA se uresničuje: v Srbijo prihaja vojna? Vučić razglasil veliko grožnjo

Srbski predsednik Aleksandar Vučić je objavil skrivnostno objavo o težkih dneh za svojo državo. Prejel je nekaj tajnih informacij in pričakuje se nekaj groznega. Zanimivo je, da je Zelenski pred tem opozoril, da bo Rusija destabilizirala razmere na Balkanu. Izjavil je, da ima Ukrajina informacije o namerah Kremlja, da tam sproži vojno. Kaj točno je s tem mislil srbski voditelj - poglejte v videu.

Groznih 48 ur. Skrivnostna funkcija predsednika Vučića

Za Srbijo so prišli težki časi. To je sporočil predsednik države Alexander Vuchich. Na družbenih omrežjih je objavil skrivnostno objavo in obljubil, da bo podrobnosti razkril v 48 urah. Na kaj namiguje politik? In kakšna je vloga Rusije v tej igri?

Predsednik Srbije je NENADNO napovedal GROŽNJO državi. Državljani so prestrašeni. Kaj se dogaja?

Srbski predsednik Aleksandar Vučić je poročal o grožnji "vitalnim nacionalnim interesom" svoje države. Politolog Valentyn Gladkikh je na Kanalu 24 pojasnil, kaj točno je imel Vučić v mislih, ko je objavil skrivnostno objavo o "grožnji nacionalnim interesom Srbije".

Stvari so zelo resne in si ne jemljite vse skupaj prelahko, ter bodite vsaj malo pripravljeni za slučaj, da Srbija podleže pritiskom Putina, ter sproži vojno na tem območju. Spremljajte razvoj dogodkov sila resno.

VIR: Kanal 24

Pin It

OBVESTILO IN POJASNILO!!!
Vse pravice pridržane. Uredništvo Radia Slovenc NE odgovarja glede vsebine prispevkov, saj mi le povzemamo in objavljamo novice necenzurirano, ki so nam posredovane in dostopne!!!
(Zapisi na SPLETNIH družbenih omrežjih so nelektorirani in ne izražajo vedno mnenja portala radia Slovenc)!!!
(Vsebine so avtorsko delo posameznika, podjetij, organizacij... in ne odraža vedno stališča uredništva portala)!!!

©Radio Slovenc