Radio Sloven'c sporoča: ->     Dobrodošli na strani radia Sloven'c ...     Vljudno vas vabimo k ogledu vsebin, katere skrbno pripravljamo za vas ...     Ponujamo vam tudi ANKETO, na kateri lahko oddate vas glas ...     Vabljeni tudi k poslušanju našega radia ...     Na radiu se sliši mešana glasba...     DONACIJE - Za normalno obratovanje našega radia potrebujemo denarna sredstva, zato vas vljudno prosimo za vaše donacije. Višina doniranega zneska je povsem po vaši izbiri. Sredstva lahko nakažete na PAYPAL... Vsem se že vnaprej najlepše zahvaljujemo! Uredništvo radia Radio Sloven'c

 moscow concert hall attack

Ali je napad izvedla islamska država DEŠ-ISIS iz Afganistana v povračila za Sirijo, ali pa je vse le...???

Kaj se je dogajalo včeraj v večernih urah v Moskvi v koncertnem centru, ko naj bi bil koncert, ki je napolnil dvorano do zadnjega kotička, a namesto koncerta glasbe, je imelo koncert orožje, saj je prišlo do krvavega "terorističnega napada in požara", za kar naj bi že po mnenju Putinovega režima krivec Ukrajina! Pa je temu res napad izvedla Ukrajinska stran?

Po prvih podatkih je bilo po svetovnih medijih objavljeno, da naj bi za napadom stala Islamska država ISIS iz Afganistana, a je bilo to kmalu ovrženo, ter vse glasnejše poročano, da za napadom stoijo dejansko Ruske specialne službe, ki naj bi po ukazu Putina in njegovega režima izvedlo napad, da bi Putinu pripravili teren in upravičevalo mobilizacijo širokega obsega vpoklica moških v številkah celo 1. miljona mobilizirancev in pošiljanje v Ukrajino.
Putinov predstavnik Peskov, je te dni že javno omenjal, da ne gre več za posebne akcije in posebno delovanje v Ukrajini, pač pa je že uporabljal besede "vojna na Ukrajino", ter, da je Rusija v vojni na Ukrajino, ker pa je v Rusiji zakon postavljen, da se ne more izvesti vsesplošne mobilizacije drugače, kakor pa le, če je v Rusiji razglašeno vojno stanje in v primeru, da je Rusija napadena, so se torej odločili, da stvari zaigrajo na podel način, torej zaigrajo teroristični napad na lastne ljudi, kar pa je bila napoved koncerta odlična priložnost, pa tudi, če je sam koncer le farsa Putinovega režima, za izvedbo, da objavi vojno stanje v Rusiji.
Ob vsemu temu je zanimivo, da je Amerika preko podatkov, ki so jih pridobile tajne službe ZDA, sporočila Putinovemu režimu o veliki verjetnosti terorističnega napada v Rusiji, je Putin menil, da gre le za zbujanje strahu, ter vnašanje panike v Rusijo. Tudi več drugih tajnih služb je na to Ruse opozarjalo, a Putin se je le posmehljivo podobno odzival in takšne možnosti zavračal. Pa je morda sam organiziral vse to, kar se je zgodilo?
Tega verjetno ne bo nikoli dokončno znanega. Znano pa je, da Putin obtožuje Ukrajino, iz vsem nam znanega razloga, ki je dejstvo vojna na Ukrajino in tudi napovedi vojne na sosednje države, ki mejijo na Rusijo, pred vsem pa na zaveznice zavezništva zveze NATO.
Ali bo Putinu vse to preigravanje tudi na plečih podobnih dogodkov prineslo, da si bo upal poseči in uporabiti jedrsko orožje, pa obstaja velika verjetnost. Zakaj? Po Ruskih medijih se veliko špekulira, da bi bila uporaba taktičnega jedrskega orožja na Ukrajino velika neumnost, ker se Ukrajino lahko premaga preko konvencionalnega orožja, saj v primeru uporabe jedrskega orožja, bi pomenilo, da mečeš jedrsko dogajanje na lastni prag in lastno ozemlje, saj so posledice sevanja dolgoročne in ozemlje obsevana neuporabno mnogo let in na to opozarjajo sami poznavalci znotraj Rusije.
Kaj torej načrtuje Putin ob takšnih zrežiranih dogodkih? Pasti mora po Putinovem mnenju Ukrajina v celoti, da odbije dogajanje čim bolj stran od meja Rusije, ter tudi zaveznice alianse NATO, odaljiti od meja Rusije, po tem pa udariti tudi preko jedrskega arsenala, saj bo sama Rusija izven dosega posledic po jedrskem udaru po EU.
Vse to pa je zelo in sila enostavno za Putinov režim realizirati, saj ZDA in EU so že drugič zamočili, ter pustili Ukrajino na cedilu in nemilosti Rusom! Ukrajina je znova obstala v nesposobnosti obrambe ne samo že deloma osvobojenega ozemlja po okupaciji Rusije, pač pa celovite Ukrajine, ker so pošle zaloge streliva, kakor tudi prepotrebnih raket Patriot in ostalih izstrelkov, ki preprečujejo raketne napade po Ukrajini. Ukrajina pa je storila strateško, zgodovinsko napako in to je, da niso nemudoma zrušili Krimski most v celoti, ter tako zaprli največjo logistično in transportno pot vseh zalog Rusom v Ukrajino. Za Rusijo je Krimski most strateškega pomena tudi za napad na NATO in EU, torej je vsem jasno, zakaj ta omenjeni most Rusija varuje, kakor lastne oči!
Zadnji dnevi po volitvah v Rusiji in "zmagi Putina", fejkano vse skupaj, zrežirano, prirejeno, je Putin močno povečal masovne napade mest in same Ukrajine, saj pade na eno noč preko 100 raket, močne ognjene moči eksplozije in razstreljuje tako tudi civilne cilje, ter infrastrukturo, da bi Ukrajina ostala slepa in gljuha, ter obveščenost preko komunikacijskih omrežij onemogočena.
Ni elektrike, ni radia, TV in interneta, torej je to hud udarec za Ukrajino.

Sedaj je vse prišlo do točke, ko bo Putin vse to dogajanje še kako izrabil v optimalno mobilizacijo, ter tako upravičil možnost razglasitve vojnega stanja za Rusijo, kar pa mu odpira vsesplošno dolgoročno vojno na vse katere smatra, da bo okupiral, zavzel, obračunal...

Ali se kaj vprašate in pomislite, ali bo tako prišlo do vojne tudi pri nas, ne samo v Sloveniji, pač pa v EU?!
Je Slovenija na kaj takšnega pripravljena, se pripravlja, imamo sploh zaklonišča, v kakšnem stanju so, so uporabna, ali sploh veste njihovo lokacijo, lokacije po državi, imate vi sami kaj v tej smeri urejenega vsaj za prvo silo, se zateči, zavarovati...?! Veliko se lahko človek ob vsemu temu povpraša pri sebi...

Časi so prišli takšni, da je treba resno razmišljati, da bo vojna jutri, upati pa, da je ne bo nikoli, da se nebo nikoli več ponovilo, kar je bilo po letu 1941, biti moramo organizirani pripravljeni na dogodke pred nami. Nismo varni niti iz smeri samega Balkana, saj Srbija je v velkih prijateljskih navezah prav prijateljski preko Putina in režima. Srbija je javno sporočila, da mora postati znova velesila in najmočnejša vojaška sila tega območja, kar pa Putin neizmerno podpira. Torej, kje smo v vsemu temu mi?!
Čudno je, da dejansko se bo Bosna pridružila EU, morda tudi zavezništvu NATO in bo Srbija obkoljena preko zeveznic zveze NATO, a to dejansko ne pomeni kaj dosti, le to, da bo Rusija preko Srbije prisotna v centru zavezništva NATO.

Sledimo in spremljamo razvoj dogodkov, spremljajte nas in morda izveste več, kakor pa od kje drugje lahko pričakujete ob tej hudi cenzuri, ki je vse večja v Sloveniji...

Delite in se obveščajte, ozaveščajte, da ne boste presenečeni in vas bodo ujeli nepripravljene.

Je napad izvedela teroristična organizacija DEŠ-ISIS-Islamska država??? Ameriški mediji poročajo, da je temu tako, saj so zaznali možnost in Ruse tudi opozorili na možnost takšnih in podobnih izvajan za povračila v Siriji.

V napadu nabito polnega koncertnega prizorišča na obrobju Moskve je bilo ubitih najmanj 93 ljudi, je sporočila Rusija.

 

Med 11 pridržanimi so štirje osumljenci, je predsedniku Putinu povedal vodja ruske varnosti.

 

Po podatkih zvezne varnostne službe FSB je bilo v mestni hiši Crocus ranjenih več kot 140 ljudi.

 

Velik požar je zajel streho kompleksa in dramatičen video prikazuje panične obiskovalce koncerta, ki se skrivajo, ko odjeknejo streli in eksplozije.


Pin It

OBVESTILO IN POJASNILO!!!
Vse pravice pridržane. Uredništvo Radia Slovenc NE odgovarja glede vsebine prispevkov, saj mi le povzemamo in objavljamo novice necenzurirano, ki so nam posredovane in dostopne!!!
(Zapisi na SPLETNIH družbenih omrežjih so nelektorirani in ne izražajo vedno mnenja portala radia Slovenc)!!!
(Vsebine so avtorsko delo posameznika, podjetij, organizacij... in ne odraža vedno stališča uredništva portala)!!!

©Radio Slovenc