Radio Sloven'c sporoča: ->     Dobrodošli na strani radia Sloven'c ...     Vljudno vas vabimo k ogledu vsebin, katere skrbno pripravljamo za vas ...     Ponujamo vam tudi ANKETO, na kateri lahko oddate vas glas ...     Vabljeni tudi k poslušanju našega radia ...     Na radiu se sliši mešana glasba...     DONACIJE - Za normalno obratovanje našega radia potrebujemo denarna sredstva, zato vas vljudno prosimo za vaše donacije. Višina doniranega zneska je povsem po vaši izbiri. Sredstva lahko nakažete na PAYPAL... Vsem se že vnaprej najlepše zahvaljujemo! Uredništvo radia Radio Sloven'c

center ljubljana smrt

HVALA BOGU, SE NIČESAR NE MORE SKRITI, ALI PRIKRITI, TUDI, ČE JE CENZURA!!! LJUDJE VIDIJO IN SPOROČIJO JAVNOSTI DOGODKE, KAR JE EDINO LE PRAVILNO

Zaradi opozoril, da je na Slovenski cesti pri Nami v centru Ljubljane zelo veliko policije, tudi rešilec, cesta pa je bila po pričevanjih bralcev s trakom zaprta dalj časa, sem na policiji preveril, kaj je razlog. Fotografija dogajanja je bila takšna, zdi se, da se je zgodil samomor:

Iz policije so odgovorili:

“Policija na tej lokaciji obravnava dogodek, v katerem je umrla ena oseba. Po trenutno znanih podatkih pa smrt ni posledica kaznivega dejanja ali nesreče. Preiskava dogodka trenutno še vedno poteka.”

Nenavadno obvestilo pomeni, da je nekdo umrl naravne smrti, a potem ne bi bilo toliko vozil. Ali pa je bil samomor, o čemer iz policije javnosti zaradi tihe odločitve neznano koga v ozadju javnosti ne smejo obveščati in vse tovrstne informacije cenzurirajo. Ljudje ne smemo izvedeti. Se pa vidi na posnetku zgoraj.

Del centra Ljubljane je bil pozneje, so še opozorili bralci, kar pa z dogodkom najbrž ni povezano, brez elektrike zaradi okvar električnega omrežja. Tudi proslavljanje praznika, ki bo jutri, je to nekoliko prizadelo. Jože Možina je to opisal tako:

Po polnoči je električno omrežje v centru Ljubljane spet delovalo.

O prikrivanji za javnost pomembnih informacij, tudi denimo o seriji posilstev, ki so se zgodila na javnih krajih, sem sprožil spor, ker menim, da ima javnost pravico vedeti vsaj, kdo in kdaj je odločil, da ljudje ne smejo izvedeti in s kakšnimi argumenti. Tudi to, kdo in kdaj je o tem odločil, oblasti namreč prikrivajo in s tem preprečujejo pritožbo za pravico javnosti do obveščenosti.

Čez objavljeno v tajnem uradnem listu, do katerega ne moremo, se je nemogoče pritožiti.

Ali smemo izvedeti, kdo je ukazal prikrivanje posilstev in nasilja migrantov na javnih krajih

Čez prikrito odločitev se ni mogoče pritožiti, to onemogoči pravno varstvo pravice javnosti do obveščenosti

Policija v zaprtem centru Ljubljane Foto: D. J.

PIŠE: Peter Jančič

VIR: Spletni časopis

 

VEČ SI PREBERITE NA SPLETNEM ČASOPISU https://spletnicasopis.eu/2024/02/07/smrt-v-centru-ljubljane/

Pin It

Naročite se na novice

Vaš E-mail 
Ime 
Vnesite naslednje grdzctjd Pomagajte nam preprečiti SPAM!
    

OBVESTILO IN POJASNILO!!!
Vse pravice pridržane. Uredništvo Radia Slovenc NE odgovarja glede vsebine prispevkov, saj mi le povzemamo in objavljamo novice necenzurirano, ki so nam posredovane in dostopne!!!
(Zapisi na SPLETNIH družbenih omrežjih so nelektorirani in ne izražajo vedno mnenja portala radia Slovenc)!!!
(Vsebine so avtorsko delo posameznika, podjetij, organizacij... in ne odraža vedno stališča uredništva portala)!!!

©Radio Slovenc