Radio Sloven'c sporoča: ->     Dobrodošli na strani radia Sloven'c ...     Vljudno vas vabimo k ogledu vsebin, katere skrbno pripravljamo za vas ...     Ponujamo vam tudi ANKETO, na kateri lahko oddate vas glas ...     Vabljeni tudi k poslušanju našega radia ...     Na radiu se sliši mešana glasba...     DONACIJE - Za normalno obratovanje našega radia potrebujemo denarna sredstva, zato vas vljudno prosimo za vaše donacije. Višina doniranega zneska je povsem po vaši izbiri. Sredstva lahko nakažete na PAYPAL... Vsem se že vnaprej najlepše zahvaljujemo! Uredništvo radia Radio Sloven'c

world war3

Kaj napovedujejo svetovni mediji in kje?! Preberite do konca!!!

Vse več je prognoziranja, napovedi, predvidevan, ugiban in tudi pokazateljev, kam vodijo poti, ko se je tako razplamtel svetovni terorizem, invazije namensko poslane mase ekonomskih ilegalno vodenih tujcev, migrantov, ki so poslani preko raznih organizacij, ki jih vodijo, usmerjajo, vabijo, na koncu masovno služijo preko vseh teh masovnih invazij ilegale, da se nenazadnje kar lahko brez zadržkov reče, da je prvi in največji krivec na strani EU, Angela Merkel, ki je odprla Evropska vrata na stežaj za vso to invazijo ilegalcev, ekonomskih migrantov in sprožila nekaj, kar vodi v zanesljivi konflikt ogromnih razsežnosti ne samo na tlu EU, pač pa vsesplošnega stanja v svetu!
Poglejmo dogodke, ki se odvijajo na samih mejah EU, v Ukrajini, ko je že domala 2 leti vojna med agresorjem Rusijo, ki je napadla Ukrajino in le čas in sama sposobnost vojne moči Ukrajine je tista, ki drži še Rusijo stran od popolnega napada na EU!!!
Tu je nova vojna med Palestino in Izraelom, ko je Hamas prestopil mejo in izvedel vdor v Izrael, ter krvavo začel dogodke, katerim smo danes priča.
Še nedolgo tega smo imeli vojne na območju Iraka, Kuvaj, Afganistan, da ne pozabimo na Sirijo..., v teh spopadih je bil glavni DEŠ, Islamska država, ISIS, Osama BinLaden, kazali so prst, da je napad na Ameriška dvojčka v ozadju organizirala Savdska Arabija... Več ugiban je bilo okoli tega in tudi, da je CIA sama izvedla napad, a to je bolj malo verjetno in za verjeti.

Vrnimo, se na vojno Izrael in Palestina, kaj se dogaja tam in kaj se torej napoveduje in to brez prerokov babe Vange in njej podobnih, saj vse kar se naj bi zgodilo v bližnji prihodnost v katero smo in bomo vpeti tudi mi, so napovedi svetovnih kredibilnih medijev, ki vse skupaj spremljajo in pridobivajo informacije od svojih virov na konfliktnih območjih, ter tudi od opazovalcev, ki budno spremljajo razvoj, priprave, kaj bo sledilo.
Sami lahko tudi vidimo, da se je Izrael odločil počistiti Palestino, Gazo v celoti pred teroristično organizacijo Hamas in njihovim zaveznikom Hezbolah, kar pa je vpletlo v konflikt tudi Libanon, ter vse bolj največjega zaveznika Hezbolah in Hamas in to je dom terorizma Iran, ki vse bolj grozi, da bo napadel Izrael.

Tuji mediji poročajo, da bo sledil napad Izraela na Libanon in to v zelo kratkem, oziroma je le še vprašanje časa, ur, saj je načrt že v celoti pripravljen, izdelan. Libanon pač dopušča napade teroristične skupine Hezbolah in Hamas na Izrael, ki je začel danes tudi uničevati na sami Izraelski meji na območju med Libanonom in Izraelom. Izrael je do sedaj resno opozarjal na početje in dejanja iz strani Libanona, kar pa ni bilo resno jemano na strani Libanona in sedaj bodo občutili ves bes in gnev Izraela.
Premiki vojske je videti in o tem tudi poročajo tuji mediji, da se vojska Egibta pomika na mejo Palestine, torej Gaze, ter namen se vplesti v spopad na Izrael!!!
Iran se komaj še vzdržuje, da ne posreduje, ter napade Izrael, a  drži Iran ob strani le še Amerika, ki je zagrozila Iranu na hude posledice ob morebitnem posredovanju, kaj šele, da bi napadli Izrael.
Veliko vprašanje pa je okoli Turčije in kaj, kako se bo odločil Erdogan!!!
Erdogan je zelo taktičen in previden, saj je vpleten v vojno v Ukrajini preko prodaje in tudi same pomoči Ukrajini v vojni proti Rusiji, je pa Turčija tudi del zavezništva NATO in bi v primeru posredovanja Turške vojske proti Izraelu, prineslo lahko konflikt v sami aliansi zavezništva NATO.

Hezbolah napade Izrael na severu po udaru Hutijev na jugu; Milice, ki jih podpira Iran, nočejo popustiti

Milice, ki jih podpira Iran, nadaljujejo z napadi na Izrael med kopensko ofenzivo v Gazi. Hezbolah je izstrelil rakete na izraelske obrambne položaje na severu. IDF je sporočila, da so bile rakete izstreljene na dva ključna položaja na severni meji. IDF je izjavil, da njihove enote odgovarjajo z topniškim obstreljevanjem na vire raketnega ognja. Napadi so sledili izraelskim napadom na cilje Hezbolaha v južnem Libanonu.

Jemen napovedal vojno Izraelu! Začenja se vojna na Bližnjem vzhodu! Izrael v vojni

Še ena država je bila vpletena v izraelsko-palestinski konflikt, kjer nasilje narašča iz dneva v dan. Tiskovni predstavnik jemenskih oboroženih sil Yahya Saree je izjavil, da so na strani Palestine in vsemu svetu napovedali vojno Izraelu. Medtem ko Bližnji vzhod preživlja najbolj zapletene dni v svoji zgodovini, Izrael še naprej bombardira Gazo. Odziv na napad Izraela, ki je razširil tudi kopensko delovanje, prihaja iz številnih držav. Od 7. oktobra, ko se je balo, da se bo spopad razširil, je novica iz Jemna močno odmevala po svetu. Tiskovni predstavnik jemenskih oboroženih sil je v svoji izjavi napovedal vojno Izraelu...

Izraelski tanki in vojaki vdrli v Gazo! Ulični spopadi so se začeli! Jemen in Libanon

Pričakovana kopenska operacija Izraela se je začela z natančnimi napadi. Izrael še naprej pozorno nadzoruje libanonsko mejo, da bi preprečil napad velikega obsega.
Premier Benjamin Netanjahu je zavrnil zahteve po prekinitvi ognja, medtem ko so se izraelski zračni napadi v operaciji v Gazi neprekinjeno nadaljevali vso noč. V Tel Avivu v Izraelu so tulile sirene. Ko so bile z območja Gaze izstreljene rakete, jih je sistem zračne obrambe Iron Dome prestregel in sestrelil ...
Izrael začenja boj od vrat do vrat| IDF začne kopensko invazijo| V 24 urah je napadel več kot 300 Hamasovih jam

Izraelske enote in tanki se prodirajo globlje v Gazo, medtem ko IDF začne preiskavo od vrat do vrat, da bi lovila Hamasove mesarje in rešila talce, ki so jih 7. oktobra ugrabili Hamasovi teroristi.

Prvo prestrezanje puščic v vojni, medtem ko Hutiji napadajo Izrael, Iran svari, da posredniki ne bodo 'molknili'

Hutijski uporniki v Jemnu, ki jih podpira Iran, so 31. oktobra izdali video izjavo, v kateri trdijo, da so na Izrael izstrelili balistične rakete in brezpilotna letala. Hutijev vojaški tiskovni predstavnik, brigadir Yahya Saree, je dejal, da gre za tretjo tovrstno operacijo in da nameravajo izvesti več napadov, "dokler se izraelska agresija ne ustavi".
Izraelski sistemi zračne obrambe so prestregli prihajajoče rakete iz Gaze in napade jemenskih upornikov Hutijev, ki jih podpira Iran, v Rdečem morju.
"Hutiji, nekateri od njih prinašajo iranske zmogljivosti, ki prav tako prihajajo na to območje, in to je del stvari, na katere smo naleteli pri prestrezanju," je dejal Hagari.

Hutijski uporniki, ki jih podpira Iran, v Jemnu izstrelijo raketo na Izrael

Jemenska skupina Huti, ki jo podpira Iran, je sporočila, da je v torek izstrelila "veliko število" brezpilotnih letal in balističnih raket proti Izraelu, potem ko je izraelska vojska sporočila, da je sestrelila bližajočo se "zračno tarčo" ob mestu Eilat ob Rdečem morju.

Operacija je bila tretja, usmerjena v Izrael in jih bo še več, je v televizijski izjavi dejal vojaški predstavnik Hutijev Yahya Saree.

Saree je dejal, da se bodo napadi nadaljevali, dokler se ne bo ustavila "izraelska agresija", pri čemer je mislil na vojno proti Hamasu na območju Gaze.

Žal pa je napoved še veliko slabša za samo EU!

Svetovni mediji napovedujejo, da se bo EU težko izognila vojni na tlu EU v celoti, oziroma je celo neizogibna. Od kje pridobivajo mediji te informacije, podatke, je le njim znano. Gotovo pa imajo zanesljive podatke, saj težko verjeti, da bi svetovni mediji kar tako nekaj poročali in natovcevali, strašili.
Zavedati se je treba, kolikšna masa je vstopila na tla EU ob vdoru in odprtu EU meja Angele Merkel vsemu islamu, ki je sedaj in še prihaja na EU vrata. Pokazalo se je ob protestih po EU za priznanje Palestine in podpori Palestini, pred vsem pa terorističnim organizacija, kakor je to Hamas in Hezbolah. Med vsemi temi protestniki je dokazano ogromno sprečih celic omenjenih terorističnih organizacij, ki čakajo na poziv verskih poglavarjev, da krenejo na džihad nad evropejce. O tem se veliko sliši, vidi, poroča iz Francije, da ti verski hujshači že dajejo navodila, kako se pripraviti na prihajoče dogodke v EU!!!
Masa islama je v EU ogromna in primerjati Gazo, Palestino po številu borcev terorističnih organizacij zoper Izrael, je nesmisel, pa lahko vidimo, koliko truda uporablja Izrael proti njim, da očisti Palestino.
Si lahko predstavljate to v EU, ko je masa islama neprecenjljivih številk, oziroma se za dejansko število sploh ne ve.
Ob eskalaciji in vojni v EU, bi se lahko vsak sam vprašal, kaj to pomeni in kaj bi se zgodilo. Po napovedih, pa se to naj bi neizbežno tudi zgodilo.
Tisti, ki meni drugače, je slep, gluh, ali pa oboje. Ne si zatiskati oči in ušesa, pač pa je pametneje, da budno spremljate, kam gre vse skupaj. Kakšne upliv bo to vse imelo na svetovno ekonomijo, ko se bo svetovno, globalno sesulo samo vase.
Napovedi so, hudo pomanjkanje goriva, plina, hrane, skratka vsega, od česar smo odvisni od uvoza, tudi sami bankroti so neizbežni po državah in posledično plačilna nesposobnost držav do svojih ljudi, storitev in ostalega, kar je odvisno od državnega proračuna.

Prišlo bo do velikega poka in to je tisto na koncu, kar se vse bolj napoveduje, je neizbežno, ker postaja nevzdržno v globalnem smislu.

Bo nekako tako, kakor je napovedal pred nekaj dnevi Izrael in to je!

Sveta takšnega kakor smo do sedaj poznali, je definitivno konec in ga ne bo nikoli več nazaj.
Ali bomo preživeli kar prihaja in se prilagodili, ali umrli in kakor narod, saj  bodo narodi izginili.

Vse skupaj ni več šala, pač pa realnost, torej si ni več vredno delati utvar nad dogodki.

Dovolj je bilo terorizma in teroriziranja po svetu in slej kakor prej je moralo počiti. Še vedno so na svetu države, ki terorja ne bodo prenesle nad svojim državljani in ne, Izrael ni edina država od teh.
Ne pozabite na dogajanja iz preteklosti, morali bi se iz zgodovine kaj naučiti, a se očitno svet ni naučil ničesar, je kar pozabljeno in sedaj je kar je in bo kar bo.
Je pa res, da na planetu še nikoli ni bilo tolikšne mase človeške populacije, kar pa vodi v še večje težave.
Preveč nas je in je vedno bilo, da je majhne množice lahko obvladati, ko ogromnih mas pa zelo težko, ali nemogoče.

Prišel je čas selekcije, znova in le najmočnejši vedno preživijo, ter obstanejo, da obnovijo svet.

Kako se bo začela tretja svetovna vojna

Jedrski armagedon je 'pred vrati'. Prav tako je največji dogodek v vesolju. Matej 24 je bila Kristusova najpomembnejša prerokba, ko je bil na tej Zemlji. Zakaj torej kristjani tega sveta tega ne razumejo?

 

-------
SCENARIJ:

Je tretja svetovna vojna neizbežna?

Sveto pismo odgovarja: Da.

V Mateju 24 je Kristus prerokoval, da bo pred Njegovo vrnitvijo »velika stiska«. »Kajti takrat bo velika stiska, kakršne ni bilo od začetka sveta do tega časa in je tudi nikoli ne bo« (Mt 24,21). »Velika stiska« je tretja svetovna vojna.

Kristus je tudi posvaril, da bo tretja svetovna vojna tako nasilna, da »razen da se ti dnevi skrajšajo, nobeno meso ne bo rešeno« (22. vrstica). Samo ena vrsta konflikta lahko ogrozi preživetje človeštva: globalna jedrska vojna.

Kako se bo začela tretja svetovna vojna?

Kristus je rekel, da bodo »veliko stisko« sprožili dogodki v Jeruzalemu. »In ko boste videli Jeruzalem obkrožen z vojskami, tedaj vedite, da je blizu njegovo opustošenje« (Lk 21,20).

Daniel 11:40 prerokuje, da se bo tretja svetovna vojna začela s spopadom dveh velikih sil:

- Severni kralj: evropski katoliški imperij pod vodstvom Nemcev

- Južni kralj: os radikalnih islamističnih organizacij in narodov pod vodstvom Irana

Vrstica 41 razkriva, da se ta spopad vrti okoli Jeruzalema.

Zaharija 14:2 opisuje zavzetje vzhodnega Jeruzalema s strani Arabcev, ki jih podpira Iran. Zavzetje vzhodnega Jeruzalema bo katalizator za »severnega kralja«, da se spusti na Bližnji vzhod in zdrobi »južnega kralja«. Ta bitka bo sprožila tretjo svetovno vojno.

Ta čas velike stiske bo dosegel vrhunec z drugim prihodom Jezusa Kristusa.

Jedrski Armagedon je 'pred vrati'.

 

Veste, danes pravijo tudi nekaj, kar pa je slehernega lahko strah.

MOLČI IN BODI TIHO!!! Saj veste kaj to pomeni ne???

Pin It

Naročite se na novice

Vaš E-mail 
Ime 
Vnesite naslednje pzbcttfy Pomagajte nam preprečiti SPAM!
    

Vse pravice pridržane. Uredništvo Radia Slovenc NE odgovarja glede vsebine prispevkov, saj mi le povzemamo in objavljamo novice necenzurirano, ki so nam posredovane in dostopne!!!

©Radio Slovenc