Radio Sloven'c sporoča: ->     Dobrodošli na strani radia Sloven'c ...     Vljudno vas vabimo k ogledu vsebin, katere skrbno pripravljamo za vas ...     Ponujamo vam tudi ANKETO, na kateri lahko oddate vas glas ...     Vabljeni tudi k poslušanju našega radia ...     Na radiu se sliši mešana glasba...     DONACIJE - Za normalno obratovanje našega radia potrebujemo denarna sredstva, zato vas vljudno prosimo za vaše donacije. Višina doniranega zneska je povsem po vaši izbiri. Sredstva lahko nakažete na PAYPAL... Vsem se že vnaprej najlepše zahvaljujemo! Uredništvo radia Radio Sloven'c

 gaza1

Palestinska teroristična organizacija je krivec za vse gorje Palestine in Gaze, ko je Hamaz izvedel krvavi napad na Izrael in pobil, ter ugrabil nič hudega sluteče civiliste, ki jih je vzel za talce in nihče ne ve kje so talci sedaj, če so sploh še živi!!!


Izrael se je odločil v podpori mnogih držav sveta, da terorizmu naredi konec in izbriše teroristično organizacijo iz običja planeta. Torej bo šel Izrael do konca, dokler ne počisti teroristično organizacijo Hamaz in Hezbolah iz Palestine, Libanona, ter posledično tudi iz Irana, saj Iran je največji zaveznik in podpornik slednjih terorističnih organizacij, ki izvajajo terorizem po planetu in so povezani tudi v islamsko državo IS, ISIS ali ISIL, Al Kaida.
Ali je to začetek vsesplšnega čiščenja po planetu vseh terorističnih organizacij islama in njihov konec, da bi še naprej se šli džihad?
Ob vseh protestih po EU se je te dni pokazalo, kaj je storila Angela Merkel, ko je odprla vse meje EU in pozvala islam, da pride v EU, saj so ulice EU polne islamskih radikalnih borcev, ki kakor speče celice čakajo na poziv verskih voditeljev na krvavi pohod in zavzetje EU in radikalizacijo islama in oblasti!!!
Pohod islama nad EU še vedno intenzivno poteka! Ob morebitnimi dogodki podobnimi kakor jim lahko sledimo na območju Izraela in Palestine, ter smo jim bili priča v Siriji, ter še kje, bo EU neusmiljeno krvavela, narodi v sami EU, pa bodo izbrisani, ter zamenjani. Zaenkrat lahko spremljamo dogajanje v Franciji, ki pa se lahko kakor iskra razširi nad celo EU.


Samo uprašanje časa je, ko se bo spopad v EU zgodil in ne, če se bo zgodil, pač kdaj, ker je neizbežno kaj drugega pričakovati.
Nič ni več čudnega, da so se začeli ljudje Evrope organizirati, ter postavljati vaške straže in oboroževati, saj lastnim oblastem narodi ne verjamejo in ne zaupajo več, da jih imajo namen zavarovati, obvarovati, še najmajn pa braniti pred morebitnim krvavim pohodom islama, ter prevzemom EU v celoti.

Te dni je bilo videti grozote, ko so podporniki islama celo pripadniki teroristične organizacije Hamas in Hezbolaha, so bili na ulicah po Nemčiji, pozivali v bran in podpori Palestine, Gaze, torej v podporo terorizmu, da se konča napade na Palestino in Gazo.

Hamas je izvedel krvavi napad na Izrael in pokol civilistov, ugrabitev, a na koncu bo, je že v veliko državah Hezbolah vzet v bran in se meče krivdo na Izrael, ki je sedaj končno po dolgih letih se odločil temu narediti konec, ter izbrisati terorizem iz celega območja, kar bo posledično prineslo mir na območju, tudi samim Palestincem. Kaj tu ni jasnega??? Vsakrša oblika terorizma mora biti nemudoma zatrta v koreninah, če bi se to že v preteklosti zgodilo, danes nebi imeli Sirije, in dogodkov v Palestini, ter vseh teh vojna, ki jih je zakuhal prav terorizem in njihove celice. Ne, ni tu samo v tem delu sveta, so še drugod, recimo v Afriki, ter drugih državah na otokih, kjer je Islamska država in druge teroristične organizacije, tudi mamilarski karteli, ki delujejo po podobnem sistemu in terorizirajo ljudi in države, a nihče nima volje, želje temu narediti konec in so razlogi zelo različni, saj imajo od tega dobiček, čemur pa se pravi korupcija, ko so same vlade držav vplete v te kriminalne združbe in organizacije. Tega pa je vedno več. ko vlade delujejo na strani vseh teh kriminalnih elit, ki jih masovno plačujejo, da nemoteno vodijo svoje posle mimo zakonov.

Izrael se je pokončno odločil terorizmu narediti konec in pokazal je in bo, kako je potrebno tem rečem streči, ter to ustaviti. Ali ima še katera oblast po svetu se odzvati podobno, ter narediti koec ter frakcijam??? Morda bodo države le uvidele in imele ogledalo Izraela pred sabo in rekli, dovolj je teroriziranja terorističnih celic. Čas bi že bil.

Po ulicah se izvajajo protesti, a le v peščici naših ljudi, ki se borijo z alastne pravice, ko pa se pojavijo tujci in stopijo v bran in zahtevajo svoje, so številke in mase nepregledne, ulice nabite in nihče jih več ne more ustaviti, nadzirati.
Kaj se bo zgodilo, ko te mas krenejo na morilske pohode in se bodo ulice utapljale v krvi???!!!
Se sploh oblasti tega zavedajo, ali vsaj predvidevajo, da bo prišel tudi ta dan?! Tedaj bo prepozno da bi se kaj spremenilo in je že sedaj pozno za protiukrepe. Gledano samo na Slovenijo, nima popolnoma nobenih možnosti se sama ubraniti pred čemu podobnemu, kakor se dogaja med Izraelom in Palestino, v smislu obrambe pred tako močnimi terorističnimi dejanji takšnih terorističnih organizacij.
Ali vam to ne da misliti?!
Pin It

Naročite se na novice

Vaš E-mail 
Ime 
Vnesite naslednje nzeqvuts Pomagajte nam preprečiti SPAM!
    

Vse pravice pridržane. Uredništvo Radia Slovenc NE odgovarja glede vsebine prispevkov, saj mi le povzemamo in objavljamo novice necenzurirano, ki so nam posredovane in dostopne!!!

©Radio Slovenc