Radio Sloven'c sporoča: ->     Dobrodošli na strani radia Sloven'c ...     Vljudno vas vabimo k ogledu vsebin, katere skrbno pripravljamo za vas ...     Ponujamo vam tudi ANKETO, na kateri lahko oddate vas glas ...     Vabljeni tudi k poslušanju našega radia ...     Na radiu se sliši mešana glasba...     DONACIJE - Za normalno obratovanje našega radia potrebujemo denarna sredstva, zato vas vljudno prosimo za vaše donacije. Višina doniranega zneska je povsem po vaši izbiri. Sredstva lahko nakažete na PAYPAL... Vsem se že vnaprej najlepše zahvaljujemo! Uredništvo radia Radio Sloven'c

Oglejte si video, ki poroča, da Srbija, če tudi tesna zaveznica Rusije in Putina, pošilja preko posrednikov drugih držav rakete in ostalo opremo v Ukrajino v podporo Ukrajini v vojni in obrambi Ukrajine zoper Rusko okupacijo in tako pomaga, da Ukrajino Ukrajinci ubranijo pred Rusi!!!

srbija rusija2023

Kaj bo na to rekla Rusija in kako bodo v bodoče obravnavali "prijateljsko Srbijo" v Kremlju???

Mafija v samem vrhu Rusije!!!

Vir navaja tudi hudo vpletenost Putina in njegovih hčera v kriminalno, korupcijsko delovanje v katerega je vpet celi vrh ruske vlade, ki ji predseduje Putin. V videu se navaja tudi sam potek in tok denarja preko Putina in njegovih hčera, kateri sta glavni vpleten v delovanje in pranje denarja. Sled denarja je lepo razčlenjen in opisan v prispevku!

ALI VAS VSE TO NE SPOMINJA NA DOGODKE ZADNJIH LET TUDI V NAŠI SLOVENIJI IN ALI JE MORDA V OZADNJU NAVEZA PREKO SRBIJE IN NA KONCU RUSIJE, DA SE KROG SKLENE? Pri nas in po Balkanu potekajo priskave, ki pa verjetno bodo vse prekrile in pometle pod preprogo, saj so te tajne organizacije premočne, da bi jih preiskovalci na Balkanu lahko razbili!!!

srbija rusija

Eden od dogodkov je lahko tudi odkritje tajnih spečih celic tajnih agentov Rusije v Sloveniji, oziroma le dveh od mnogih, saj Slovenija je prečudovita za skrivanje vohunov in njihovo delovanje!!! Le upamo lahko, da ni v vse to vpeta tudi na svoj način Slovenija, saj bi lahko vrglo zelo slabo luč na Slovenijo, če bi se kaj takšnega odkrilo, kakor se je pometeno pod preprogo zgodilo okoli NLB in Iranaskega pranja krvavega terorističnega denarja.
ALI BO TO SLEDNJE PRIŠLO DO KONČNEGA EPILOGA IN BO UMAKNJENA TAJNOST PREISKAVE, TER BOMO IZVEDELI KAJ SE JE DOGAJALO IN KATERI SLOVENCI SO BILI DEL TEGA PRANJA?!

 

VIR: YO News

Pin It

Naročite se na novice

Vaš E-mail 
Ime 
Vnesite naslednje mluyqcol Pomagajte nam preprečiti SPAM!
    

Vse pravice pridržane. Uredništvo Radia Slovenc NE odgovarja glede vsebine prispevkov, saj mi le povzemamo in objavljamo novice necenzurirano, ki so nam posredovane in dostopne!!!

©Radio Slovenc