Radio Sloven'c sporoča: ->     Dobrodošli na strani radia Sloven'c ...     Vljudno vas vabimo k ogledu vsebin, katere skrbno pripravljamo za vas ...     Ponujamo vam tudi ANKETO, na kateri lahko oddate vas glas ...     Vabljeni tudi k poslušanju našega radia ...     Na radiu se sliši mešana glasba...     DONACIJE - Za normalno obratovanje našega radia potrebujemo denarna sredstva, zato vas vljudno prosimo za vaše donacije. Višina doniranega zneska je povsem po vaši izbiri. Sredstva lahko nakažete na PAYPAL... Vsem se že vnaprej najlepše zahvaljujemo! Uredništvo radia Radio Sloven'c

Z veseljem vam sporočamo!!! Radio pa je tudi v shemah: T-2, PartyNet, Omrežje, SoftNet...

radio slovenc siol shema


Spoštovani, sporočamo vam, vsem uporabnikom Telekomovega omrežja, da je bil danes dodan v radio shemo naš radio Slovenc, ki ga lahko od danes torej spremljate vsi, ki uporabljate storitve Telekom-Siol in sicer je radio "Radio Sloven'c na programskem mestu 959." Dodan bo v toku dneva tudi "preko glasovnega ukaza »Radio Slovenc«."
Hvala podjetju Telekom za uvrstitev našega radia v ponudbo-shemo in bo tako olajšano spremljanje našega radia tudi vsem uporabnikom SIOL storitev, preko vseh naprav, ki jih Siol ponuja.
Naj bo torej spremljanje našega radia prijetno in prijazno, mi pa se bomo potrudili, da boste slišali le najboljše.

Radio pa je tudi v shemah:

T-2

PartyNet

Omrežje

SoftNet


Lepo povabljeni in dobrodošli.

Pin It

Prijava na novice

Vaš E-mail 
Ime 
Vnesite naslednje pnlaqdci Pomagajte nam preprečiti SPAM!
    

Vse pravice pridržane. Uredništvo Radia Slovenc NE odgovarja glede vsebine prispevkov, saj mi le povzemamo in objavljamo novice necenzurirano, ki so nam posredovane in dostopne!!!

©Radio Slovenc