Radio Sloven'c sporoča: ->     Dobrodošli na strani radia Sloven'c ...     Vljudno vas vabimo k ogledu vsebin, katere skrbno pripravljamo za vas ...     Ponujamo vam tudi ANKETO, na kateri lahko oddate vas glas ...     Vabljeni tudi k poslušanju našega radia ...     Na radiu se sliši mešana glasba...     DONACIJE - Za normalno obratovanje našega radia potrebujemo denarna sredstva, zato vas vljudno prosimo za vaše donacije. Višina doniranega zneska je povsem po vaši izbiri. Sredstva lahko nakažete na PAYPAL... Vsem se že vnaprej najlepše zahvaljujemo! Uredništvo radia Radio Sloven'c

Policisti so v ponedeljek na avtocesti pri Vrhniki v smeri Kopra odkrili slovenskega voznika, doma iz okolice Kranja, ki je prevažal 33 tujcev, ki so nezakonito prestopili mejo. Vozniku so odvzeli prostost, postopki in aktivnosti v povezavi s tujci pa še potekajo, so sporočili s policije.

ilegalni migranti

Fotografija je simboličnega pomena!!!

Policisti so kombi slovenskih registrskih oznak, ki ga je vozil 22-letnik, ustavili v ponedeljek popoldan na primorski avtocesti pri Vrhniki. V postopku so ugotovili, da je v vozilu prevažal 33 državljanov Pakistana, ki so nezakonito prestopili državno mejo, so še pojasnili na Policijski upravi Ljubljana.

Vir: Policijska uprava Ljubljana

Pin It

Naročite se na novice

Vaš E-mail 
Ime 
Vnesite naslednje ptrvksqt Pomagajte nam preprečiti SPAM!
    

OBVESTILO IN POJASNILO!!!
Vse pravice pridržane. Uredništvo Radia Slovenc NE odgovarja glede vsebine prispevkov, saj mi le povzemamo in objavljamo novice necenzurirano, ki so nam posredovane in dostopne!!!
(Zapisi na SPLETNIH družbenih omrežjih so nelektorirani in ne izražajo vedno mnenja portala radia Slovenc)!!!
(Vsebine so avtorsko delo posameznika, podjetij, organizacij... in ne odraža vedno stališča uredništva portala)!!!

©Radio Slovenc