Radio Sloven'c sporoča: ->     Dobrodošli na strani radia Sloven'c ...     Vljudno vas vabimo k ogledu vsebin, katere skrbno pripravljamo za vas ...     Ponujamo vam tudi ANKETO, na kateri lahko oddate vas glas ...     Vabljeni tudi k poslušanju našega radia ...     Na radiu se sliši mešana glasba...     DONACIJE - Za normalno obratovanje našega radia potrebujemo denarna sredstva, zato vas vljudno prosimo za vaše donacije. Višina doniranega zneska je povsem po vaši izbiri. Sredstva lahko nakažete na PAYPAL... Vsem se že vnaprej najlepše zahvaljujemo! Uredništvo radia Radio Sloven'c

Slovensko združenje domoljubnih novinarjev odločno obsoja grožnje, ki jih je bil zaradi svojega dela deležen urednik Požareporta Bojan Požar v primeru kritičnega pisanja o ravnanju predsednika sindikata taksistov Dejana Jefima.

zdruzenje novinarjev

 

Slovensko združenje domoljubnih novinarjev

Glede na to, da je bil podobnih groženj s strani anonimnežev ter žaljivega pisanja deležen tudi minister za infrastrukturo Jernej Vrtovec, lahko upravičeno sklepamo, da gre tu za odziv političnega podzemlja ob prizadevanjih za razbitje starih monopolov na področju individualnih prevozov potnikov.

Za Slovensko združenje domoljubnih novinarjev je takšno ustrahovanje skrajno zavrženo dejanje predvsem iz dveh razlogov: najprej zaradi oviranja običajnega novinarskega dela, drugič pa tudi zaradi razbitja monopolov, ki za slovenskega potrošnika predstavljajo veliko finančno breme. Iz reakcij, ki so sledile ob podpori digitalizacije Slovenije ter uvajanju novosti na tem področju, lahko sklepamo, da za nasprotovanjem temu projektu stoji mafija, kar je le še dodaten motiv, da morajo tako vlada, ki novosti uvaja, kot novinarji, ki to ozadje raziskujejo, s projektom nadaljevati.

Slovensko združenje domoljubnih novinarjev

Ljubljana, 13. april 2021

Pin It

Naročite se na novice

Vaš E-mail 
Ime 
Vnesite naslednje tekqsoaq Pomagajte nam preprečiti SPAM!
    

OBVESTILO IN POJASNILO!!!
Vse pravice pridržane. Uredništvo Radia Slovenc NE odgovarja glede vsebine prispevkov, saj mi le povzemamo in objavljamo novice necenzurirano, ki so nam posredovane in dostopne!!!
(Zapisi na SPLETNIH družbenih omrežjih so nelektorirani in ne izražajo vedno mnenja portala radia Slovenc)!!!
(Vsebine so avtorsko delo posameznika, podjetij, organizacij... in ne odraža vedno stališča uredništva portala)!!!

©Radio Slovenc