Radio Sloven'c sporoča: ->     Dobrodošli na strani radia Sloven'c ...     Vljudno vas vabimo k ogledu vsebin, katere skrbno pripravljamo za vas ...     Ponujamo vam tudi ANKETO, na kateri lahko oddate vas glas ...     Vabljeni tudi k poslušanju našega radia ...     Na radiu se sliši mešana glasba...     DONACIJE - Za normalno obratovanje našega radia potrebujemo denarna sredstva, zato vas vljudno prosimo za vaše donacije. Višina doniranega zneska je povsem po vaši izbiri. Sredstva lahko nakažete na PAYPAL... Vsem se že vnaprej najlepše zahvaljujemo! Uredništvo radia Radio Sloven'c

eva boto

Greva tja, kjer najbolj gori, kot strele skozi ogenj in led!

Eva Boto je leto 2024 začela prav z različico svoje nove pesmi in spota, ki je izšel prejšnjo soboto. Sporočilo pesmi? UPANJE!

Glavna protagoinstka Evinega spota je 7-letna Cuba, ki je sicer profesionalna reševalka. Govora je seveda o psu, ki v videospotu odigra ključno vlogo združevanja odnosa med človekom in živaljo.

eva boto2

Mnogi sprašujejo, če je dejanski lastnik psa glavni igralec, odlični Jure Rajšp, vendar to ne drži. Jure na Kubi se je spoznal prav na začetku snemanja in nikoli ni, kako se lahko človek in pes ujameta, če med sabo začutita prave vibracije. Večino kadrov je bilo posnetih kar spontano, med igro in spoznavanjem dveh akterjev.

eva boto3

Velika zasluga, da spot izpade tako kot ga potrebuje, gre ekipi Zdravstvenega doma Piran, posebej reševalcem Matiji Šilcu, Gregorju Trebovcu in Roku Grešovniku , ki v spotu »poskrbijo« za hudo ranjenega glavnega igralca. Odličen kader je režiser Predrag Rajčić – Perica uspel ujeti kar pred in v novem lucijskem Zdravstvenem domu, kamor so ranjenca tudi pripeljali, ga oskrbeli in »operirali«.

eva boto1

Kje lahko Evo Boto z bendom februarja vidite v živo?

15. februar – Ljubljana, Kraj
16. februar – Šmarje pri Jelšah, Kulturni dom
17 . februar – Črnomelj, Kulturni dom

 

Pin It

Naročite se na novice

Vaš E-mail 
Ime 
Vnesite naslednje iepsirvm Pomagajte nam preprečiti SPAM!
    

OBVESTILO IN POJASNILO!!!
Vse pravice pridržane. Uredništvo Radia Slovenc NE odgovarja glede vsebine prispevkov, saj mi le povzemamo in objavljamo novice necenzurirano, ki so nam posredovane in dostopne!!!
(Zapisi na SPLETNIH družbenih omrežjih so nelektorirani in ne izražajo vedno mnenja portala radia Slovenc)!!!
(Vsebine so avtorsko delo posameznika, podjetij, organizacij... in ne odraža vedno stališča uredništva portala)!!!

©Radio Slovenc