Radio Sloven'c sporoča: ->     Dobrodošli na strani radia Sloven'c ...     Vljudno vas vabimo k ogledu vsebin, katere skrbno pripravljamo za vas ...     Ponujamo vam tudi ANKETO, na kateri lahko oddate vas glas ...     Vabljeni tudi k poslušanju našega radia ...     Na radiu se sliši mešana glasba...     DONACIJE - Za normalno obratovanje našega radia potrebujemo denarna sredstva, zato vas vljudno prosimo za vaše donacije. Višina doniranega zneska je povsem po vaši izbiri. Sredstva lahko nakažete na PAYPAL... Vsem se že vnaprej najlepše zahvaljujemo! Uredništvo radia Radio Sloven'c

marusa

Maruša Komljanec Ban, ki si je nadela glasbeni psevdonim Maruša, je 21-letno dekle, ki izvorno prihaja iz okolice Ljubljane, sedaj pa živi v Lokvi na Krasu. Po poklicu je slaščičarka in živilsko prehranski tehnik, trenutno pa opravlja študij živilstva in prehrane. V prostem času rada hodi na sprehode, piše pa tudi pesmi. Tako sta nastali prvi dve KOVAČI SREČE in SRCE NE VE, ki sta že bili predstavljeni javnosti, 15.6.2023 pa je izšla njena tretja skladba DOVOLJ SEM JAZ, ki je prva ustvarjena v sodelovanju z založbo Trstenjak.

Maruši glasba pomeni sprostitev in svobodo, pa tudi terapijo. S pisanjem pesmi si olajša dušo. Ima še precej pesmi, ki si jih želi posneti, večinoma pa vse nosijo neko življenjsko noto.

 

KOVAČI SREČE in SRCE NE VE sta bili prvi Marušini pesmi, ki ju je napisala in uglasbila sama.

 


Pin It

Prijava na novice

Vaš E-mail 
Ime 
Vnesite naslednje myjiiuys Pomagajte nam preprečiti SPAM!
    

Vse pravice pridržane. Uredništvo Radia Slovenc NE odgovarja glede vsebine prispevkov, saj mi le povzemamo in objavljamo novice necenzurirano, ki so nam posredovane in dostopne!!!

©Radio Slovenc