Radio Sloven'c sporoča: ->     Dobrodošli na strani radia Sloven'c ...     Vljudno vas vabimo k ogledu vsebin, katere skrbno pripravljamo za vas ...     Ponujamo vam tudi ANKETO, na kateri lahko oddate vas glas ...     Vabljeni tudi k poslušanju našega radia ...     Na radiu se sliši mešana glasba...     DONACIJE - Za normalno obratovanje našega radia potrebujemo denarna sredstva, zato vas vljudno prosimo za vaše donacije. Višina doniranega zneska je povsem po vaši izbiri. Sredstva lahko nakažete na PAYPAL... Vsem se že vnaprej najlepše zahvaljujemo! Uredništvo radia Radio Sloven'c

manca spik2

MANCA ŠPIK Z RAZPRODANIM KONCERTOM NA BLEDU OBELEŽILA 20 LET FESTIVALSKIH NASTOPOV

Festivalna dvorana na Bledu pokala po šivih. Ljubitelji Mančine glasbe so se zbrali na njenem koncertu, ki je bil sicer razprodan že kak teden prej, in skupaj z Manco prepevali pozno v noč.

 

Manca je za jubilejni koncert z gosti pripravila le polovico od skoraj 50 pesmi, kot jih je izdala v dolgoletni glasbeni karieri:

„Težko sem se odločila, katere pesmi bom predstavila na tem posebnem koncertu. Če bi hotela odpeti vse pesmi, ki sem si jih želela, bi koncert trajal več ur, tako da sem bila primorana izbirati. V veliko pomoč so mi bili člani benda, saj smo končni repertoar pripravili kar skupaj. Poleg mojih največjih hitov smo na novo aranžirali nekatere moje pesmi, ki jih do sedaj še nisem izvajala z bendom. Neverjetno, a ravno te pesmi so pri publiki doživele kar največji odziv.“

 

Glasbeni projekt, ki ga je Manca z ekipo pripravljala več kot pol leta, pa je na Bledu dobil zgolj svoj krst, saj se Manca po večletnem premoru vrača na vse večje odre po Sloveniji:

„Do konca leta imamo že dogovorjenih deset večjih koncertov. Večino njih bo organizirala moja koncertna agencija. V naslednjem letu pa se bo ta številka le še povečevala. Čas je, da vse kar sem v teh letih ustvarila, to čudovito glasbeno zgodbo, ki jo nosim v sebi, predstavim tudi širšim množicam.“

 

Fotografije koncerta (avtor Marko Ocepek)

 manca spik3

Prihajajoči koncerti:

➡ 18.6. KRIŽANKE - gostja na koncertu KLAPE RIŠPET
➡ 29.6. RUSKA DAČA
➡ 14.7. ŽUŽEMBERK
➡ 17.11. SEMIČ

 

Zaobljuba zvestobe med dvema je sveto dejanje, v očeh boga ali pač tistega v kar verjameš.Čeprav se nikoli nisem poročila, ne pomeni, da o tem nisem sanjarila. Pa ne toliko o sami poroki, temveč o občutkih, ki te privedejo do te odločitve. In ravno o teh čustvih neveste do ženina, govori moja nova pesem. Recimo, da v tej zgodbi nastopam kot nekakšna muza ljubezni.

Rekel si je ena mojih najlepših balad. Čustvena, popolna pesem. To je himna ljubezni. Pesem, ki bi si želela, da jo nekdo meni odpoje, ko stojim pred oltarjem, če lahko malo fantaziram...

Pesem je poslastica, narejena najprej in predvsem za mojo dušo, šele nato za vse ostale... Ko jo poslušam, in slišala sem jo že vsaj stokrat, se mi vedno znova naježi koža. Takšne pesmi še nisem napisala in mislim, da mi je uspelo ustvariti nekaj res posebnega.

Uživaj v njej tudi ti!

 

Glasba: Manca Špik
Besedilo: Rok Lunaček
Aranžma in produkcija: Krešimir Tomec
Klavir: Boštjan Golinar
Kitara: Robert Pikl
Bas kitara: Krešimir Tomec
Violina: Matija Krečič
Čelo: Ema Krečič
Godalni aranžma: Luka Zima, Matija Krečič
Spremljevalni vokali: Jadranka Krištof, Rok Lunaček
Mix, master: Krešimir Tomec
Izvršna produkcija: Manca Špik, Primož Goričnik

VIDEO:
Produkcija: RoxPro Production
Režija: Rok Maver
DOP: Andrej Kokalj
Organizacija: Rok Maver, Primož Goričnik
Montaža: Rok Maver
Hair: Kristijan Dizajn
Styling Manca: Poročni kotiček, Vesna Mirtelj, The Lie by JPZ
Styling poročni par: Poročni kotiček
Make up: Staša Rituper
Nakit: Swarowski
Igralci: Tino Kovačič, Nika Benotič, Rok Šenk

Pin It

Prijava na novice

Vaš E-mail 
Ime 
Vnesite naslednje vjhuppdd Pomagajte nam preprečiti SPAM!
    

Vse pravice pridržane. Uredništvo Radia Slovenc NE odgovarja glede vsebine prispevkov, saj mi le povzemamo in objavljamo novice necenzurirano, ki so nam posredovane in dostopne!!!

©Radio Slovenc