Radio Sloven'c sporoča: ->     Dobrodošli na strani radia Sloven'c ...     Vljudno vas vabimo k ogledu vsebin, katere skrbno pripravljamo za vas ...     Ponujamo vam tudi ANKETO, na kateri lahko oddate vas glas ...     Vabljeni tudi k poslušanju našega radia ...     Na radiu se sliši mešana glasba...     DONACIJE - Za normalno obratovanje našega radia potrebujemo denarna sredstva, zato vas vljudno prosimo za vaše donacije. Višina doniranega zneska je povsem po vaši izbiri. Sredstva lahko nakažete na PAYPAL... Vsem se že vnaprej najlepše zahvaljujemo! Uredništvo radia Radio Sloven'c

sendi5

»Je osebnoizpovedna, a kljub resnemu sporočilu ni prežeta z pesimizmom.«

 

Sendi po lanskoletni uspešni vrnitvi na pop glasbeno sceno predstavlja novo udarno skladbo 'Z drugimi očmi', v kateri se stil 80-ih poveže z moderno pop produkcijo. Skladbi prilaga videospot, pri katerem pa je tokrat med drugim sodelovala s priznano umetnico EVILEVE, ki ji zaupajo tudi Guns N' Roses.

Nekoč kraljica slovenskih diskotek, danes priznana jazzistka, učiteljica petja in podpornica trajnostne mode. Sandra Klemm – Sendi je lansko leto svoje poslušalce razveselila z novico o vrnitvi na slovensko glasbeno sceno in izdala dve novi skladbi, s katerima je potrdila, da ostaja zvesta svojemu zvoku ter elektronski plesni glasbi.

Po 'Zbudi se' in 'Nič ne ustavi me' tokrat predstavlja že tretji glasbeni izdelek 'Z drugimi očmi', katero je ponovno ustvarila v sodelovanju z ustaljeno ekipo – Kevinom Koradinom in Cliffordom Goilom. Skladba je v njenem prepoznavnem glasbenem slogu, zaznamo pa tudi pridih osemdesetih let, združen z moderno pop produkcijo.

»Pesem govori o odnosu med partnerjema, ko ljubezen mine in se vsak na svoj način znova sestavlja. Je osebnoizpovedna, a kljub resnemu sporočilu ni prežeta z pesimizmom ampak se sprašuje, kako se dve osebi, ki sta se močno ljubili, brez besed in z veliko bolečine razideta. Takrat se jima pogled na svet spremeni, da najdeta v sebi moč in gresta v življenju naprej« razloži Sendi.

Skladbi prilaga videospot, ki ga je skupaj z ekipo Production Lair posnela v vili Vipovže v Goriških Brdih in na obali. Medtem ko je za oblačila poskrbela trajnostna trgovina Lup.jeans, so škornji delo priznane slovenske ustvarjalke EVILEVE (Eva Breznikar), ki je mnogim poznana po sodelovanju s svetovno priznano skupino Guns N' Roses.

»Sem velika zagovornica trajnostne mode in tako večino časa sodelujem s tovrstnimi umetniki. Eva je bila moja bivša učenka petja, dolgo že tudi spremljam njeno delo. Zdela se mi je popolna za ustvarjanje malce bolj odbitega kosa oblačil (smeh). Mislim da je ustvarila vrhunske škornje, ki jih bom z veseljem še dolgo nosila.«

Foto: Production Lair

Pin It

Naročite se na novice

Vaš E-mail 
Ime 
Vnesite naslednje gepglsdz Pomagajte nam preprečiti SPAM!
    

OBVESTILO IN POJASNILO!!!
Vse pravice pridržane. Uredništvo Radia Slovenc NE odgovarja glede vsebine prispevkov, saj mi le povzemamo in objavljamo novice necenzurirano, ki so nam posredovane in dostopne!!!
(Zapisi na SPLETNIH družbenih omrežjih so nelektorirani in ne izražajo vedno mnenja portala radia Slovenc)!!!
(Vsebine so avtorsko delo posameznika, podjetij, organizacij... in ne odraža vedno stališča uredništva portala)!!!

©Radio Slovenc