Radio Sloven'c sporoča: ->     Dobrodošli na strani radia Sloven'c ...     Vljudno vas vabimo k ogledu vsebin, katere skrbno pripravljamo za vas ...     Ponujamo vam tudi ANKETO, na kateri lahko oddate vas glas ...     Vabljeni tudi k poslušanju našega radia ...     Na radiu se sliši mešana glasba...     DONACIJE - Za normalno obratovanje našega radia potrebujemo denarna sredstva, zato vas vljudno prosimo za vaše donacije. Višina doniranega zneska je povsem po vaši izbiri. Sredstva lahko nakažete na PAYPAL... Vsem se že vnaprej najlepše zahvaljujemo! Uredništvo radia Radio Sloven'c

vili resnik1


»Ta pesem je namenjena vsem sorodnim dušam, ki jih že imate in vsem tistim, ki jih še iščete.«

 

Se spomnite njegove zadnje skladbe 'Lepa za umret', v kateri je opeval žensko svojih sanj? Danes Vili Resnik, ki glasbene odre s svojo energijo osvaja že več kot 30 let, z novo skladbo 'Ona me ljubi' predstavlja nadaljevanje te ljubezenske zgodbe.

Vili Resnik vsekakor spada med legende slovenske pop glasbe. Od evrovizijske 'Naj bogovi slišijo' in vseslovenske 'Sam na fuzbal me pust', pa do novejših 'Moja generacija', 'Ti si me vedno čakala', 'Moja dolina' in 'Lepa za umret'. Njegove pesmi prepevamo že več kot 30 let, navdušuje pa nas tudi z novimi izidi. Energija na odru, ki nas prevzame in besedila, v katerih se lahko najdemo vsi.

»Vili je eden tistih interpretov, ki vsako pesem naredi za 'svojo'. Užitek je pisat skladbe zanj, ker veš, da bo njegov glas naredil pesem mogočnejšo in večno,« spregovori njegov dober prijatelj Rok Lunaček, avtor nove skladbe 'Ona me ljubi', čemur Krešimir Tomec le še doda: »Vili pride v studio, pritisneš gumb za snemanje in uživaš; Vse iz prve. Vrhunski je.«

'Ona me ljubi' je sicer ljubezenska zgodba, a ta v sebi nosi pravo energijsko bombo. Vilijeva interpretacija vsekakor v poslušalcu prebudi tisti sladek občutek sreče ob spoznanju, da ti simpatija čustva tudi vrača.

»Vesel sem, da lahko pojem o sreči na svoj način. Zdi se mi namreč, da sem prišel v obdobje, ko sem manj obremenjen in nekako lažje pojem o življenju, ljubezni in vsem, kar slednje prinaša. V novi skladbi 'Ona me ljubi' tako iskreno spregovorim o trenutku, ko sem končno sam pri sebi spoznal, da me tudi ona ljubi nazaj! Ostala je tam, ko so me vsi drugi zapustili in verjela vame, ko nisem niti sam,« o sporočilu nove skladbe spregovori Vili in doda: »Sam si najbolj kompetenten, da veš, če te ima oseba rada ali ne.«

Skladbi prilaga tudi videospot, ponovno delo ekipe Neo Visuals, v katerem pa tokrat spremljamo iskanje ljubezni na malce drugače način.

»Ta pesem je namenjena vsem sorodnim dušam, ki jih že imate in vsem tistim, ki jih še iščete.«

Foto: Neo Visuals

 

Pin It

Naročite se na novice

Vaš E-mail 
Ime 
Vnesite naslednje dijtyoio Pomagajte nam preprečiti SPAM!
    

OBVESTILO IN POJASNILO!!!
Vse pravice pridržane. Uredništvo Radia Slovenc NE odgovarja glede vsebine prispevkov, saj mi le povzemamo in objavljamo novice necenzurirano, ki so nam posredovane in dostopne!!!
(Zapisi na SPLETNIH družbenih omrežjih so nelektorirani in ne izražajo vedno mnenja portala radia Slovenc)!!!
(Vsebine so avtorsko delo posameznika, podjetij, organizacij... in ne odraža vedno stališča uredništva portala)!!!

©Radio Slovenc