Radio Sloven'c sporoča: ->     Dobrodošli na strani radia Sloven'c ...     Vljudno vas vabimo k ogledu vsebin, katere skrbno pripravljamo za vas ...     Ponujamo vam tudi ANKETO, na kateri lahko oddate vas glas ...     Vabljeni tudi k poslušanju našega radia ...     Na radiu se sliši mešana glasba...     DONACIJE - Za normalno obratovanje našega radia potrebujemo denarna sredstva, zato vas vljudno prosimo za vaše donacije. Višina doniranega zneska je povsem po vaši izbiri. Sredstva lahko nakažete na PAYPAL... Vsem se že vnaprej najlepše zahvaljujemo! Uredništvo radia Radio Sloven'c

katarina mala1

»Vedno je pravi čas za nove odločitve in vsakršne življenjske spremembe!«

 

Katarina Mala v svojem navihanem stilu nadaljuje glasbeno popotovanje. Po Kavici, ki je preteklo leto zajadrala na radijske valove, danes predstavlja novo udarno skladbo 'Vedno pravi čas (Furava Življenje), ki v svojem bistvu nosi pomembno sporočilo – nikoli ni prepozno. Tej prilaga igriv videospot, v katerem pa tokrat nastopa tudi Gušti.

Socialni pop ali popularna glasba z navihanim besedilom, ki ga navdihuje vsakdanje življenje. Tako lahko opišemo stil simpatične umetnice Katarine Male, ki nas je pred več kot 10-imi leti osvojila s skladbo Ciao Ciao in to podkrepila s hiti, kot so 'Znucana', 'Kreditno sposobna', 'Moja soseda' in mnogimi drugimi. Vsekakor je med poslušalci zaslovela kot pevka, ki je sposobna še tako vsakdanjo situacijo spremeniti v pravi glasbeni hit in tako skladbo, ki si jo z nasmeškom lahko prepevamo vsi.

Medtem ko nas je preteklo leto ob svoji vrnitvi na glasbeno sceno vabila na kavico, nam danes z novo skladbo 'Vedno pravi čas (Furava Življenje)' opominja, da je VEDNO pravi čas za nove odločitve in vsakršne življenjske spremembe.

»Vedno pravi čas je pesem, ki govori o simpatijah, za katere nikoli ni prepozno, da prerastejo v ljubezen. Čeprav je glede na besedilo popolnoma drugačna od vsega, kar sem izdajala do sedaj, premore tisto igrivost in drzno preprostost, ki jo v svojih skladbah želim ohranjati« spregovori Katarina Mala in dodaja, da je pesem vzljubila že po prvem poslušanju.

Novo skladbo je zanjo tokrat spisal Miha Guštin – Gušti, aranžma in produkcija pa sta bila zaupana slovenskemu pionirju plesne glasbe, JAMirku.

katarina mala2

»Gušti mi je poslal prvo verzijo, kjer je prepeval le ob spremljavi kitare in začutila sem, da je to to. Nato je JAMirko pesmi vdahnil popolnoma novo dušo in karakter, ki predstavlja v osnovi moj 'Katarina Mala' zvok. Navdušena sem nad producentsko idejo saksofona in pa tudi uporabo piščali v drugi kitici« razlaga Katarina Mala, čemur Gušti še doda:

»S Katarino Malo se poznava že kar nekaj časa in vedno mi je bila zelo prijetna oseba. Tudi njeno glasbeno ustvarjanje sem spremljal z zanimanjem, saj je imela nek poseben svojstven stil. Večkrat mi je v pogovoru navrgla naj ji napišem kakšno skladbo, a nikoli nisem odgovoril z DA ali NE, saj nočem obljubljati. Nato sem dobil idejo za skladbo in vedel sem, da je njej pisana na kožo. Poslal sem ji demo in čakal … čez nekaj dni se je javila. Očitno je bil pravi čas.«

O VIDEOSPOTU

KO SE SREČAJO SPIDERMAN, GUŠTI, KALAMAR IN KATARINA MALA

Video je zasnovan na ideji doma narejenega videa. Katarina tako sama pripravlja sceno, luči, izbira obleke in izgleda kot da je ravno vstala. Pri ustvarjanju video zgodbe je tudi tokrat sodelovala s popolnoma uigrano ekipo: Ven Jemeršič kot režiser in idejni vodja, Vesna Mirtelj kot kostumografinja, ki ve, da si lahko pri Katarini Mali dovoli vse in Empera Atrizz s svojim dovršenim ličenjem in pričesko za piko na i.

Kot smo izvedeli, je bilo snemanje tudi polno smeha, tokrat na račun roza obleke.

»Oh, ta roza obleka (smeh). Tako je posebna, da smo ji enostavno mogli dati ime. No, tri, če smo natančni. Med probo jo je Ven imenoval krof, z Vesno sva ji raje rekli cupcake … na koncu pa smo ji že vsi rekli kalamar(smeh)«

V videospotu lahko tokrat poleg Katarine Male vidimo še dva pomembna gosta! Medtem ko eno od vlog prevzame kar Gušti sam, v vlogi Spidermana nastopa tudi Katarinin sin Lukas.

Foto: Yuchen Jemeršič

Pin It

OBVESTILO IN POJASNILO!!!
Vse pravice pridržane. Uredništvo Radia Slovenc NE odgovarja glede vsebine prispevkov, saj mi le povzemamo in objavljamo novice necenzurirano, ki so nam posredovane in dostopne!!!
(Zapisi na SPLETNIH družbenih omrežjih so nelektorirani in ne izražajo vedno mnenja portala radia Slovenc)!!!
(Vsebine so avtorsko delo posameznika, podjetij, organizacij... in ne odraža vedno stališča uredništva portala)!!!

©Radio Slovenc