Radio Sloven'c sporoča: ->     Dobrodošli na strani radia Sloven'c ...     Vljudno vas vabimo k ogledu vsebin, katere skrbno pripravljamo za vas ...     Ponujamo vam tudi ANKETO, na kateri lahko oddate vas glas ...     Vabljeni tudi k poslušanju našega radia ...     Na radiu se sliši mešana glasba...     DONACIJE - Za normalno obratovanje našega radia potrebujemo denarna sredstva, zato vas vljudno prosimo za vaše donacije. Višina doniranega zneska je povsem po vaši izbiri. Sredstva lahko nakažete na PAYPAL... Vsem se že vnaprej najlepše zahvaljujemo! Uredništvo radia Radio Sloven'c

katja1

Katja Korošec predstavlja novo skladbo in videospot TI SI TA, v katerem kot 'Bonnie' svojemu 'Clydu' Žanu Papiču razkrije, kako daleč bi šla za njuno ljubezen. Istočasno izdaja tudi istoimenski album, ki si ga je podarila za svoj 30. rojstni dan.

Simpatično Štajerko Katjo Korošec smo prvič spoznali lani, ko je v času političnih kampanj v svojem prvencu hudomušno prepevala 'Levo in desno, nimam pojma kam vodi me srce'. Tokrat je mlada pevka za prvi april, ko je praznovala 30. rojstni dan, razkrila prihod nove skladbe 'Ti si ta', a z izidom počakala do danes »da ne bi kdo mislil, da je prvoaprilska šala (smeh)«.

Novo skladbo sta zanjo tudi tokrat ustvarila priznana glasbenika, Rok Lunaček (besedilo) in Nino Ošlak (glasba in aranžma), izbor glasbenega stila pa prepustila Katji. »Ko sem Ninu predlagala ta stil, se je sprva kar malce upiral, a kasneje na mojo srečo popustil. Glasbeno je pesem namreč tipična jaz; to je moj stil in njen izid sem želela povezati z zame pomembnim trenutkom. Mislim da je 30.rojstni dan popoln."

Kot pravi Katja, je sporočilo jasno – »Ko najdeš pravo osebo, te ni ničesar več strah. Vse je tako preprosto, čarobno in končno si lahko to, kar si. Ni te strah narediti kakšne nore stvari in seveda, za to osebno bi bil pripravljen iti na konec sveta«. Koliko 'norosti' je za ljubezen pripravljena storiti, lahko preverite v priloženem videospotu, pod katerega se tokrat podpisuje Niko Karo.

 

BONNIE & CLYDE, OLDTAJMER IN OGNJENI ZUBLJI

Videospot prikazuje ljubezensko zgodbo nekdaj zloglasnega kriminalnega para 'Bonnie & Clyde', pri čemer tokrat vlogo 'Clyda' odigra popularni slovenski komik Žan Papič. »Ko smo iskali soigralca, sem v glavi imela samo njega. Mislim, da imava kar nekaj skupnih lastnosti in da sva oba tudi malo 'odpičena', kar vsekakor poenostavi sam proces snemanja« razloži Katja, ki z Žanom že leta prijateljuje tudi v privatnem življenju.

Snemanje je potekalo na različnih koncih Slovenije, s čimer so želeli izpostaviti, da je Bonnie zanj pripravljena iti povsod, tudi v najbolj nore kraje, na konec sveta. A kot smo izvedeli, v njem Katja premika tudi osebne meje, saj jo lahko med drugim vidimo v oprijetem roza kombinezonu in ujeto v ognju.

»Mislim, da sem Žanu več kot očitno pokazala, da bi zanj naredila vse (smeh). Prezebla sem ležala na tleh, zanj stopila tudi v krog ognja (smeh). A po drugi strani je tudi Žan zame splezal na vrh previsoke ograje.« - Katja Korošec.

Žan je na drugi strani smeje priznal, da je bil na trenutke 'klasični moški’: »Priznam, da sem se najbolj razveselil vožnje oldtajmerja. Mislim, kdo se je ne bi! Medtem ko je mogla Katja res delat in skrbet, da sva izpadla super, sem jaz preprosto užival v vožnji. Klasično moško – bolj ga zanima avto, kot ženska! (smeh). A šalo na stran, snemanje je bilo res odlično speljano. Ekipa je vedela, kaj želi. Bili smo hitri, efektivni, končno pa sem tudi videl, kako prideš na igrišče gimnazije Šentvid, ki je med dvema obvoznicama! (smeh)«

Foto: Lovro Grabner

 

Pin It

Prijava na novice

Vaš E-mail 
Ime 
Vnesite naslednje favfubqy Pomagajte nam preprečiti SPAM!
    

Vse pravice pridržane. Uredništvo Radia Slovenc NE odgovarja glede vsebine prispevkov, saj mi le povzemamo in objavljamo novice necenzurirano, ki so nam posredovane in dostopne!!!

©Radio Slovenc