Radio Sloven'c sporoča: ->     Dobrodošli na strani radia Sloven'c ...     Vljudno vas vabimo k ogledu vsebin, katere skrbno pripravljamo za vas ...     Ponujamo vam tudi ANKETO, na kateri lahko oddate vas glas ...     Vabljeni tudi k poslušanju našega radia ...     Na radiu se sliši mešana glasba...     DONACIJE - Za normalno obratovanje našega radia potrebujemo denarna sredstva, zato vas vljudno prosimo za vaše donacije. Višina doniranega zneska je povsem po vaši izbiri. Sredstva lahko nakažete na PAYPAL... Vsem se že vnaprej najlepše zahvaljujemo! Uredništvo radia Radio Sloven'c

dejan dogaja studio


Čas je za novega družinskega člana. Prejšnji teden je domov namreč pripeljal kodrastega bišona Henrija, ki ga spremlja na vsakem koraku - tudi na nastopih.

Dejan, ki je sicer velik ljubitelj živali, pa psa še nikoli ni imel v stanovanju. "Doma smo vedno imeli velike pse, moj dedi je bil lovec, tako da si lahko predstavljate, da so moje otroštvo zaznamovali lovski psi, ki so vedno bivali zunaj. Tudi sam sem kasneje imel zlato prinašalko Tiso, še vedno pa imamo doma črno labradorko z imenom Črna, vendar je tudi ona zunanji pes," pove Dejan in doda: "Moji prijatelji in sorodniki imajo doma po večini majhne kužke in ravno pri njih sem ugotovil, koliko ljubezni dobiš od psa, ko s tabo zaspi ob gledanju televizije, ko ti sledi na vsakem koraku in ko te z migajočim se repkom pričaka na vhodnih vratih, ko se vrneš domov."

HENRI JE DEJANOV NOV NAJBOLJŠI PRIJATELJ

Dejanu že en teden dela družbo kodrasti bišon z imenom Henri. "Henri je majhna bela kepica, ki je pri nas doma od prejšnje nedelje. Ker sem sam ogromno naokoli, se je moral hitro navaditi na nomadsko življenje. (smeh) V samo enem tednu je tako spoznal že veliko ljudi, bil na kavi z Janom Plestenjakom, šel z mano na dva nastopa, bil v kar nekaj lokalih in restavracijah ter spoznal dva nova pasja prijatelja. "Kamorkoli smo prišli, je bil vedno v središču pozornosti, res je luškan, pa še carklja se rad - lahko si predstavljate to kombinacijo. Moram priznati, da mi je Henri pisan na kožo. Veliko spi, ne spušča dlak in je zelo miren. Mislim, da je v enem tednu zalajal samo enkrat. Najlepše pa je, ko mi zaspi v naročju, takrat bi ga lahko samo opazoval in crkljal.

Henri je že spoznal Dejanovega prijatelja in glasbenega vzornika ter tistega, ki mu je nadel ime DEJAN DOGAJA - Jana Plestenjaka, s katerim si bo Dejan 4. 3. (Šenčur), 10. 3. (Maribor) in 11. 3. (Celje) delil oder na njegovih koncertih. Dejan in Jan imata tudi istega menegerja, nekdanjega bobnarja skupine Šank Rock, Aleša Uranjeka, zato je bilo druženje tokrat bolj glasbene narave, kljub temu pa je Henri ves čas preživel v naročju največjega slovenskega pevca.
"REKEL SEM, DA PSA NIKOLI NE BOM IMEL V POSTELJI!"

dejan plestenjak

Če bi mi kakšno leto nazaj rekli, da bom enkrat imel majhnega psa, ki spi v postelji, bi se verjetno do solz nasmejal. Ker pa se zarečenega kruha največ poje, sem danes ponosen lastnik majhnega in ljubečega kužka Henrija, ki seveda z mano spi v postelji in tudi na sedežni garnituri. Dokler nimaš psa, ki je s tabo na vsakem koraku, ne moreš vedeti, koliko ljubezni in sreče ti lahko ta majhna žival prinese. Sedaj skupaj z labradorko Črno hodimo na sprehode in se veliko igramo. Črna prva dva dni sploh ni dojela, da je Henri živo bitje, verjetno je mislila, da je plišasta igračka. Ko pa smo prvič šli skupaj na sprehod, ga je najprej nekaj minut samo gledala, malo zalajala, potem pa ga vzljubila. Sedaj ga na sprehodu vedno počaka in se ozira za sabo, če je Henri še vedno z nami," še pove priljubljeni glasbenik, ki večino vikendov preživi na odru, in doda: "Henri bo takrat v varstvu pri moji družini, na naših nastopih je za njega vseeno preglasno. V ponedeljek pa se bova cartala in igrala za cel vikend nazaj."

Avtor studijskih fotografij je Rok Deželak, avtor fotografije z Janom Plestenjakom pa Toni Konrad.

Pin It

OBVESTILO IN POJASNILO!!!
Vse pravice pridržane. Uredništvo Radia Slovenc NE odgovarja glede vsebine prispevkov, saj mi le povzemamo in objavljamo novice necenzurirano, ki so nam posredovane in dostopne!!!
(Zapisi na SPLETNIH družbenih omrežjih so nelektorirani in ne izražajo vedno mnenja portala radia Slovenc)!!!
(Vsebine so avtorsko delo posameznika, podjetij, organizacij... in ne odraža vedno stališča uredništva portala)!!!

©Radio Slovenc