Radio Sloven'c sporoča: ->     Dobrodošli na strani radia Sloven'c ...     Vljudno vas vabimo k ogledu vsebin, katere skrbno pripravljamo za vas ...     Ponujamo vam tudi ANKETO, na kateri lahko oddate vas glas ...     Vabljeni tudi k poslušanju našega radia ...     Na radiu se sliši mešana glasba...     DONACIJE - Za normalno obratovanje našega radia potrebujemo denarna sredstva, zato vas vljudno prosimo za vaše donacije. Višina doniranega zneska je povsem po vaši izbiri. Sredstva lahko nakažete na PAYPAL... Vsem se že vnaprej najlepše zahvaljujemo! Uredništvo radia Radio Sloven'c

Prekmurska pevka letos obeležuje dva izjemna jubileja – 10. obletnico glasbene kariere in 30. rojstni dan.

nika zorjan

Slednji zanjo predstavlja veliko prelomnico, zato se je Nika odločila, da je december enkratna priložnost, da njena nova pesem in videospot, v katerem pevka razgali svojo dušo in srce, ugledata luč sveta.

Skladba Zadnjič kakor prvič je strastna in polna življenjske moči in čeprav ne gre za praznično pesem, je posebna zato, ker je Nika tokrat izhajala iz svojih iskrenih čustev do sebe in drugih, saj so ta njeno življenjsko vodilo. Napisana je bila v pravem trenutku, luč sveta pa je ugledala ravno na Nikin rojstni dan, pravzaprav je to njeno darilo sami sebi, ker trideseta leta predstavljajo veliko prelomnico za vsako žensko, tudi za Niko, ki se še nikoli ni počutila bolj samozavestno in odločno. »Bolj sem se poglobila vase in sem pripravljena na spremembe, mogoče tudi zato, ker sem dopolnila 30 let,« pravi Nika.

Zrelo in močno sporočilo

»Skladba gre v drugačno smer in se svojim poslušalkam in poslušalcem predstavljam v novi luči,« ob izidu pesmi pravi Nika in skrivnostno doda, da še nobene skladbe ni začutila tako globoko. »Želim si, da bi ljudem skozi glasbo predajala svoja čustva in zdi se mi, da mi je to tudi uspelo, saj je pesem zrelejša od vseh zdajšnjih in verjamem, da se bo marsikdo našel v njej. Konec koncev smo vsi krvavi pod kožo,« še pravi glasbenica, ki je pesem napisala, ko ji je bilo težko. »Včasih moraš osebo pustiti, da gre svojo pot, pa čeprav jo imaš še vedno neizmerno rad, saj je čas, da na prvo mesto postaviš sebe,« o skladbi še pove Nika.

December je zanjo poseben tudi zato, ker bo izdala album z naslovom Od začetka, na katerih bodo zbrane uspešnice, ki jih je posnela v zadnjih desetih letih. Videospot za pesem Zadnjič kakor prvič je delo videoprodukcije Neo Visuals, Nika pa nam v njem skozi izjemne prizore predaja čustva, z besedami boža našo dušo in na pragu tridesetih dokazuje, da ogenj v njej iz leta v leto gori čedalje bolj strastno.

Foto: Neo Visuals

Glasbo slišite na radiu Slovenc-KLIKNI ME

Pin It

Naročite se na novice

Vaš E-mail 
Ime 
Vnesite naslednje parlubvi Pomagajte nam preprečiti SPAM!
    

OBVESTILO IN POJASNILO!!!
Vse pravice pridržane. Uredništvo Radia Slovenc NE odgovarja glede vsebine prispevkov, saj mi le povzemamo in objavljamo novice necenzurirano, ki so nam posredovane in dostopne!!!
(Zapisi na SPLETNIH družbenih omrežjih so nelektorirani in ne izražajo vedno mnenja portala radia Slovenc)!!!
(Vsebine so avtorsko delo posameznika, podjetij, organizacij... in ne odraža vedno stališča uredništva portala)!!!

©Radio Slovenc