Radio Sloven'c sporoča: ->     Dobrodošli na strani radia Sloven'c ...     Vljudno vas vabimo k ogledu vsebin, katere skrbno pripravljamo za vas ...     Ponujamo vam tudi 2 lestvici, na katerih lahko oddate vas glas ...     Vabljeni tudi k poslušanju našega radia ...

DEJAN DOGAJA je ob svojem 29. rojstnem dnevu balerini in žirantki šova Slovenija ima talent zapel: NAJLEPŠA SI, KO ZASPIŠ

dogaja dejan2

MOGOČE BOM MARSIKOGA PRESENETIL
Dejan Dogaja, ki je leto in pol nazaj zakorakal novim izzivom in samostojni glasbeni karieri naproti, ne počiva niti za minuto. December bo Dejan preživel na odru, ob tem pa svoje poslušalce razveseljuje tudi z glasbenimi izdelki. Poleg priredb, ki jih je med decembrom pridno objavljal, danes predstavlja svojo prvo balado: NAJLEPŠA SI, KO ZASPIŠ. "Publika me sicer pozna po bolj zabavnih, poskočnih ritmih, ampak tudi jaz imam nežno plat. Jutri bom star 29 let - odraščam, in mislim, da se to pozna tudi v glasbi. Seveda ostajam v zabavnih vodah, to znam najbolje in v tem najbolj uživam," pove vedno nasmejan Dejan in doda: "Če bi me pred petimi leti vprašali, ali bom kdaj izdal ljubezensko balado, bi vas verjetno debelo pogledal (smeh), sedaj pa se mi zdi, da je čas tudi za ta korak. Marsikoga bom presenetil."

ELEL SEM NAJBOLJŠE, ZATO SEM POKLICAL ANO
"Ko mi je avtor pesmi Alex Volasko pesem prvič pokazal, sem takoj vedel, da moram v videospot vključiti balerino. In ker sem želel najboljšo, sem poklical Ano. Mislim, da je ona definicija baleta v Sloveniji, res je izjemna plesalka in oseba. Najbolj pa me je presenetila njena pristnost in preprostost. Točno takšna, kot jo gledamo pred malimi ekrani, je tudi v realnem življenju. Sam to zelo cenim in res sem vesel, da se je odzvala mojemu povabilu," o sodelovanju z balerino pove Dejan. Videospot so posneli na idilični lokaciji v Goriških brdih, v dvorcu Gredič, z že uigrano ekipo Globus Videos. Poleg Ane Klašnja pa v videospotu nastopa tudi Dejanov DOGAJA BAND in zapeljiva saksofonistka Nina Klinar. Pod melodijo in besedilo se torej tokrat podpisuje Alex Volasko, aranžma pa je delo Alena Klepčarja (DonAllen studio).

DECEMBER JE ZA DEJANA NAJLEPŠI MESEC
Dejan obožuje december, navdušen je nad prazniki, najbolj pa se seveda veseli svojega rojstnega dne. "Praznujem že cel mesec, najprej sem rojstni dan pripravil za prijatelje, prejšnji teden sem praznoval z družino, v soboto pa me moji najbližji peljejo na izlet presenečenja. O slednjem vem samo to, da gremo na letalo. Ko se vrnemo v Slovenijo, pa nas z DEJAN DOGAJA BANDOM čaka ogromno nastopov. To je zame najlepši možen zaključek leta. Novo leto bomo pričakali na Bledu, zato vabljeni vsi, ki si želite zabave in nepozabnega vstopa v novo leto," še pove Dejan.

TO, DA SEM STOPIL NA SAMOSTOJNO POT, JE BILA NAJBOLJŠA ODLOČITEV MOJEGA ŽIVLJENJA
Skoraj 10 let je bil Dejan glas in obraz znane slovenske skupine, njihove poti pa so se v začetku leta 2021 razšle, Dejan pa ob izidu svoje četrte samostojne skladbe ne skriva navdušenja. "Moja prva pesem NENORMALNO LEPO je poleti presegla milijon ogledov, z mojim bandom res ogromno nastopamo, pripravljenih pa imamo tudi veliko novih pesmi. Enostavno se je vse izšlo, kot se je moralo," pove Dejan in zaključi: "Se vidimo na koncertih, do takrat pa si zavrtite našo najnovejšo: NAJLEPŠA SI, KO ZASPIŠ.

 dogaja dejan3

Foto: Sven Martič

 

Glasbo slišite na radiu Slovenc-KLIKNI ME

Pin It

Prijava na novice

Vaš E-mail 
Ime 
Vnesite naslednje kkwdultm Pomagajte nam preprečiti SPAM!