Radio Sloven'c sporoča: ->     Dobrodošli na strani radia Sloven'c ...     Vljudno vas vabimo k ogledu vsebin, katere skrbno pripravljamo za vas ...     Ponujamo vam tudi 2 lestvici, na katerih lahko oddate vas glas ...     Vabljeni tudi k poslušanju našega radia ...

Po 15-ih letih je skladba BODI TI MOJ BOŽIČEK dobila novo glasbeno podobo in zaslužen videospot.

verboten n

Natalija Verboten v praznični čas vstopa s skladbo BODI TI MOJ BOŽIČEK, ki je po 15-ih letih dobila novo zvokovno podobo in več kot zaslužen videospot. Pri skladbi je sodelovala z velikimi imeni slovenske glasbene scene.

Foto: Tibor Golob

Kar 15 let je že minilo odkar smo na radijskih postajal lahko prvič slišali BODI TI MOJ BOŽIČEK, Natalije Verboten, ki je v hipu postala božična uspešnica.

A čeprav je bila pesem že izdana, vseeno nikoli ni bila pospremljena s pravim prazničnim videospotom, kar pa se je Natalija na pobudo njenih sinov odločila storiti sedaj.

»Pesem 'BODI TI MOJ BOŽIČEK' je pri nas doma vsako leto pred prazniki ena izmed najbolj predvajanih, ker jo oba sinova obožujeta. Kar nekaj let zapored sta me spraševala, zakaj nismo posneli videospota in zato sem se jeseni odločila, da bo letos, ko mineva 15 let od izida, skladba dobila novo zvokovno podobo ter tudi več kot zasluženi videospot. K sodelovanju smo povabili odlične slovenske glasbenike ter ustvarjalce in upam, da vam bo ta pozitivna, poskočna, vesela pesem lepšala decembrske dni in vam ogrela tako dušo kot srce!«

V videospotu, ki je delo produkcijske ekipe KARO media (Niko Karo, Jan Vasiljević), so se Nataliji Verboten pridružili simpatični škratki (plesalci plesne šole Sebastian), s svojo pojavo pa nas je razveseli tudi Božiček!

»V veselje mi je bilo sodelovati s temi mojimi plesnimi škratki, ki so res veliki profesionalci. Z njimi smo kadre posneli celo hitreje, kot smo planirali, ves čas pa se tudi zelo zabavali. Priznam, tako kot sem se tisti dan nasmejala in naplesala, se že dolgo nisem! Tako zavzeto smo plesali, da sem na koncu pristala na zadnji plati (smeh) in vse je bilo seveda tudi posneto. Lahko si predstavljate, da smo se na moj račun kar dobro nasmejali,« v smehu za konec še doda Natalija.

Foto: Tibor Golob

 

Skladbo slišite na radiu Slovenc-KLIKNI ME

Pin It

Prijava na novice

Vaš E-mail 
Ime 
Vnesite naslednje brljjitu Pomagajte nam preprečiti SPAM!
    

Vse pravice pridržane. Uredništvo Radia Slovenc NE odgovarja glede vsebine prispevkov, saj mi le povzemamo in objavljamo novice necenzurirano, ki so nam posredovane in dostopne!!!

©Radio Slovenc