Radio Sloven'c sporoča: ->     Dobrodošli na strani radia Sloven'c ...     Vljudno vas vabimo k ogledu vsebin, katere skrbno pripravljamo za vas ...     Ponujamo vam tudi ANKETO, na kateri lahko oddate vas glas ...     Vabljeni tudi k poslušanju našega radia ...     Na radiu se sliši mešana glasba...     DONACIJE - Za normalno obratovanje našega radia potrebujemo denarna sredstva, zato vas vljudno prosimo za vaše donacije. Višina doniranega zneska je povsem po vaši izbiri. Sredstva lahko nakažete na PAYPAL... Vsem se že vnaprej najlepše zahvaljujemo! Uredništvo radia Radio Sloven'c

festivalnarodno zabavneglasbe2023

Konec meseca decembra organiziramo že 17. NOVOLETNI FESTIVAL NARODNO-ZABAVNE GLASBE DOLENJSKE TOPLICE 2023.

Odvijal se bo v torek, 26. decembra ob 17.00, v veliki dvorani Kulturno kongresnega centra Dolenjske Toplice.

Prireditev bo povezoval Žiga Deršek.

 

Pozivamo vse narodno-zabavne ansamble k sodelovanju in predstavitvi svojega glasbenega ustvarjanja.

NOVOLETNI FESTIVAL NARODNO-ZABAVNE GLASBE DOLENJSKE TOPLICE 2023

17. novoletni festival narodno-zabavne glasbe Dolenjske Toplice 2023, bo v TOREK, 26. DECEMBRA 2023, OB 17.00 (s predhodnimi tonskimi vajami, izvedenimi po razporedu), v Kulturno kongresnem centru Dolenjske Toplice.

Na Festivalu bo nastopilo do dvanajst ansamblov po izboru organizatorja. Vsak ansambel bo moral zaigrati eno avtorsko skladbo, lahko že predvajano, vendar ne zmagovalno na festivalih in eno skladbo iz zakladnice slovenske narodno-zabavne glasbe (ne lastno!).

Strokovno žirijo bodo sestavljali predstavniki narodno zabavne glasbe. Podeljene bodo tri osrednje nagrade, zlati, srebrni in bronasti Termalček, ki bodo skupek ocen strokovne komisije in občinstva ter trije pokali v kategorijah po izboru strokovne žirije.

Vabljeni k prijavi!

Rok za prijavo je torek, 12. december 2023. Izpolnjena prijavnica se pošlje obvezno po e-pošti na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. K prijavi je potrebno priložiti tudi demo posnetek avtorske skladbe.

Za vsa morebitna dodatna pojasnila, vprašanja, nas lahko pokličete na 07 38 45 188 ali pišete na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

PRIJAVNICA

Pin It

Naročite se na novice

Vaš E-mail 
Ime 
Vnesite naslednje nzxupyof Pomagajte nam preprečiti SPAM!
    

Vse pravice pridržane. Uredništvo Radia Slovenc NE odgovarja glede vsebine prispevkov, saj mi le povzemamo in objavljamo novice necenzurirano, ki so nam posredovane in dostopne!!!

©Radio Slovenc