Radio Sloven'c sporoča: ->     Dobrodošli na strani radia Sloven'c ...     Vljudno vas vabimo k ogledu vsebin, katere skrbno pripravljamo za vas ...     Ponujamo vam tudi ANKETO, na kateri lahko oddate vas glas ...     Vabljeni tudi k poslušanju našega radia ...     Na radiu se sliši mešana glasba...     DONACIJE - Za normalno obratovanje našega radia potrebujemo denarna sredstva, zato vas vljudno prosimo za vaše donacije. Višina doniranega zneska je povsem po vaši izbiri. Sredstva lahko nakažete na PAYPAL... Vsem se že vnaprej najlepše zahvaljujemo! Uredništvo radia Radio Sloven'c

koncert veselje harmonika2023

Vabljeni na 8. koncert šole harmonike DiaTon "VESELJE S HARMONIKO", ki bo v nedeljo, 19.11.2023, ob 15. uri v Kulturnem centru Primoža Trubarja v Šentjerneju.

Vsi ljubitelji narodno-zabavne glasbe vabljeni, da eno nedeljsko popoldne preživite v družbi odlične glasbe in krasnih glasbenikov. Na koncertu bodo nastopili učenci Janeza Lekšeta, Ansambel Glas, ansambel Krimski lisjaki, Mladi Dolenjci, Ansambel Užitek, Silvo Pliberšek. Voditelj prireditve bo znameniti Slavko Podboj. Vljudno vabljeni!

 

POSNETKI MINULIH KONCERTOV!!!
Pin It

Naročite se na novice

Vaš E-mail 
Ime 
Vnesite naslednje yiykfgwu Pomagajte nam preprečiti SPAM!
    

Vse pravice pridržane. Uredništvo Radia Slovenc NE odgovarja glede vsebine prispevkov, saj mi le povzemamo in objavljamo novice necenzurirano, ki so nam posredovane in dostopne!!!

©Radio Slovenc