Radio Sloven'c sporoča: ->     Dobrodošli na strani radia Sloven'c ...     Vljudno vas vabimo k ogledu vsebin, katere skrbno pripravljamo za vas ...     Ponujamo vam tudi ANKETO, na kateri lahko oddate vas glas ...     Vabljeni tudi k poslušanju našega radia ...     Na radiu se sliši mešana glasba...     DONACIJE - Za normalno obratovanje našega radia potrebujemo denarna sredstva, zato vas vljudno prosimo za vaše donacije. Višina doniranega zneska je povsem po vaši izbiri. Sredstva lahko nakažete na PAYPAL... Vsem se že vnaprej najlepše zahvaljujemo! Uredništvo radia Radio Sloven'c

valovi

Ansambel Valovi se predstavljajo z novo polko, Vanilijev sladoled.

“Bila je sobota, huda vročina, vozili smo se na igranje. Ustavili smo se na prvem počivališču, si kupili nekaj hladne pijače. Po gledanju po skrinji, se Aljaž odloči, da si kupi še sladoled. Med debatiranjem v kombiju je padla ideja, kaj, če bi posneli pesem ki govori o sladoledu? Ampak ne o vsakemu, o vanilijevemu? Seveda smo bili vsi takoj ZA.”

To so povedali člani ansambla Valovi ob vprašanju, zakaj sladoled In zakaj vanilijev.

 

V nekaj dneh smo dobili besedilo, kmalu za tem še melodijo, ki jo je napisal Primož Ilovar, k aranžmaju je pripomogel tudi Martin Juhart. Ker brez baritona polka ne bi bila, kot smo si zamislili, nam je priskočil na pomoč Žan Mernik.

Pri izbiri igralcev niso dolgo razmišljali koga bi poklicali. Ambrož Vahen, udeleženec šova Kmetija, so rekli v en glas. Njegov temperament in energija sta kot nalašč za takšen videospot. Seveda brez simpatične igralke ni dobrega spota. Pri stranski vlogi pa je priskočil na pomoč Tomi Gomilšek, tudi znan slovenski publiki na socialnih omrežjih.

 

Valovi še dodajajo: “Snemanje spota je potekalo brez zapletov, z ogromno smeha, katerega poleg Ambroža in Tomija seveda ne manjka. Tudi vreme nam je bilo zelo naklonjeno, ob nekaj kapljicah dežja je vseeno zmagalo sonce. Zares smo uživali.”

 

Videospot je posnel Jan Vaukman-Vauks, ki je znan tudi po svoji dobri volji in po tem, da z njim snemanje spota nikoli ni niti malo dolgočasno.

Glasbeni izdelek so posneli v studiu Ilovar.

 valovi1

Ansambel Valovi deluje od leta 2017 in prihaja iz Dobrne. Izvajajo narodno in narodno-zabavno glasbo. Člani so: Blaž Verboten, Nejc Javornik, Rok Gajšek, Matija Miheljak in Aljaž Čerenak. Videvali smo jih že v televizijskih oddajah, na festivalskih odrih, poslušali po raznih radijskih frekvencah, ter plesali pod odrom na njihovih špilih. V preteklosti pa so že posneli nekaj lastnih skladb in priredb: Veselička, Tetka povejte, Tja v gore grem, V najinih srcih sonce sije, Ljubica, Čas, Vračam se domov, Jelen z imenom Rudi itd.

------------------------------------------------------------------------------------------------

DODATNA VSEBINA ZA MEDIJE:

Avtor glasbe: Primož Ilovar

Avtor besedila: P. Charles

Aranžma: Primož Ilovar, Martin Juhart

Glasbeni studio: Studio Ilovar

Producent, mix: Primož Ilovar

Video produkcija: Jan Vaukman- Vauks

Kontakt: +386 (0)51 336 856 (Nejc)

 

Facebook: https://www.facebook.com/ans.valovi/

Instagram: https://www.instagram.com/ans_valovi/

 

Pin It

Prijava na novice

Vaš E-mail 
Ime 
Vnesite naslednje fapsuehd Pomagajte nam preprečiti SPAM!
    

Vse pravice pridržane. Uredništvo Radia Slovenc NE odgovarja glede vsebine prispevkov, saj mi le povzemamo in objavljamo novice necenzurirano, ki so nam posredovane in dostopne!!!

©Radio Slovenc