Radio Sloven'c sporoča: ->     Dobrodošli na strani radia Sloven'c ...     Vljudno vas vabimo k ogledu vsebin, katere skrbno pripravljamo za vas ...     Ponujamo vam tudi ANKETO, na kateri lahko oddate vas glas ...     Vabljeni tudi k poslušanju našega radia ...     Na radiu se sliši mešana glasba...     DONACIJE - Za normalno obratovanje našega radia potrebujemo denarna sredstva, zato vas vljudno prosimo za vaše donacije. Višina doniranega zneska je povsem po vaši izbiri. Sredstva lahko nakažete na PAYPAL... Vsem se že vnaprej najlepše zahvaljujemo! Uredništvo radia Radio Sloven'c

modrijani

Modrijani so v življenjski formi. Z velikim navdušenjem snemajo nove viže. Težko brzdajo navdušenje in pričakovanje, zato so se odločili, da bodo publiki predstavili vse nove pesmi, ki jih preigravajo na vajah.

Modrijani na veselice s tremi novimi polkami

To poletje predstavljajo kar tri nove polke. Vse tri pesmi in vse tri videospote so posneli v 48 urah, brez spanja. Gre za polke z nagajivimi naslovi: Rada da, Trmoglavka in S tabo res rad.

Vsi trije videospoti so povezani v eno zgodbo, kar naredi projekt še bolj zabaven. Pesmi so posneli v studiu odličnega producenta Tadeja Miheliča. Videospote pa je posnela odlična ekipa Petra Kleve.

Avtorja pesmi Rada da sta Rok Švab in Jože Galič, avtor pesmi Trmoglavka je Jože Umek, na kar so še posebej ponosni, avtor pesmi S tabo res rad je Peter Oset.

Pri pesmi Trmoglavka so prvič sodelovali z odličnim avtorjem in glasbenikom Jožetom Umekom, kar Modrijanom res veliko pomeni in si sodelovanja z njim želijo tudi v prihodnje.

Videospote so Modrijani posneli v Kortah, na slovenski obali, kjer je čudovita Villa Carolina. Z njimi so žurali številni prijatelji, glavno vlogo v vseh treh videospotih pa je odigrala čudovita Petra Papić iz Metlike. V spotu pa je sodeloval tudi 'ata Modrijan' Peter Švab.

Modrijani se že v prihodnjih dneh znova odpravljajo v glasbeni studio snemat nove pesmi. V poletnih mesecih pa najraje igrajo na številnih veselicah.

 modrijani1

modrijani2

modrijani3

modrijani4

modrijani5

Foto: Rok Breznik

 

PODATKI O SKLADBAH:

 

 

 

1.SKLADBA : RADA DA

 

Avtorji glasbe: Rok Švab

 

Avtorji besedila: Jože Galič

 

Priredba: Rok Švab

 

Mix in Master: Tadej Mihelič

 

Posneto v studiu M-MEDiA

 

 

 

2.SKLADBA: TRMOGLAVKA

 

Avtorji glasbe: Jože Umek

 

Avtorji besedila: Jože Umek

 

Priredba: Jože Umek

 

Mix in Master: Tadej Mihelič

 

Posneto v studiu M-MEDiA

 

 

3.SLADBA: S TABO RES RAD

 

Avtorji glasbe: Peter Oset

 

Avtorji besedila: Peter Oset

 

Priredba: Peter Oset

 

Mix in Master: Tadej Mihelič

 

Posneto v studiu M-MEDiA

 

 

 

 

PODADKI ZA VSE TRI SPOTE:

 

Video produkcija: Kleva films

 

Režija: Sergije Peter Kleva

 

Ekipa: Peter Kleva, Sebastian Vrbnjak, Jaka Ceglar, Robi Krstić

 

Zgodba: Sergije Lugovski, Peter Kleva, Sebastian Vrbnjak

 

Lokacija snemanja: Villa Carolina

 

Maska: Lola Jevtič

Založba VOX
VOX NOVA, d. o. o.

 Pin It

Prijava na novice

Vaš E-mail 
Ime 
Vnesite naslednje uotbdeqk Pomagajte nam preprečiti SPAM!
    

Vse pravice pridržane. Uredništvo Radia Slovenc NE odgovarja glede vsebine prispevkov, saj mi le povzemamo in objavljamo novice necenzurirano, ki so nam posredovane in dostopne!!!

©Radio Slovenc