Radio Sloven'c sporoča: ->     Dobrodošli na strani radia Sloven'c ...     Vljudno vas vabimo k ogledu vsebin, katere skrbno pripravljamo za vas ...     Ponujamo vam tudi ANKETO, na kateri lahko oddate vas glas ...     Vabljeni tudi k poslušanju našega radia ...     Na radiu se sliši mešana glasba...     DONACIJE - Za normalno obratovanje našega radia potrebujemo denarna sredstva, zato vas vljudno prosimo za vaše donacije. Višina doniranega zneska je povsem po vaši izbiri. Sredstva lahko nakažete na PAYPAL... Vsem se že vnaprej najlepše zahvaljujemo! Uredništvo radia Radio Sloven'c

prva liga

Ansambel Prva Liga je poskrbel za navdušenje ljubiteljev narodnozabavne glasbe s svojo najnovejšo glasbeno poslastico. Skupina se je odločila, da bo posnela novo priredbo skladbe iz zakladnice slovenske narodnozabavne glasbe. Tokrat so se lotili valčka ansambla Spomin, ki nosi naslov "Nekje je zrasla roža". Za ustvarjanje priredbe je ansambel Prva Liga povabil izkušenega glasbenika Marjana Turka, ki je prevzel vlogo pri pripravi aranžmaja. Skladba "Nekje je zrasla roža" je bila prvotno izdana leta 1990 na kaseti "Podaj roko prijatelju", katere avtor glasbe je Zdravko Zupan, besedilo pa je prispevala Fanika Pozek.

Ansambel Prva Liga se je odločil ohraniti čar in avtentičnost originalne skladbe, hkrati pa ji dodati svoj prepoznaven pečat. S svojo interpretacijo so uspeli spoštovati izjemno narodnozabavno dediščino ter ji vdihniti svežino in sodoben zvok, ki bo nagovoril širšo občinstvo. Skladba "Nekje je zrasla roža" je že v svojem prvem izvajanju pridobila številne oboževalce, saj so jo izvajalci ansambla Spomin predstavili s svojo strastno interpretacijo. Zdaj se ansambel Prva Liga podaja na svojo glasbeno pot, v kateri si prizadeva nadgraditi uspehe slovenske narodnozabavne glasbe ter prispevati k njenemu razvoju. Priredba "Nekje je zrasla roža" ansambla Prva Liga predstavlja preplet tradicionalnih narodnozabavnih elementov s sodobnimi glasbenimi pristopi. Skupina je znana po svojem edinstvenem zvoku, ki združuje klasične narodnozabavne melodije z inovativnimi aranžmaji in svežimi interpretacijami.

Ansambel Prva Liga vabi vse poslušalce, radijske postaje in televizijske oddaje, da si prisluhnejo njihovo novo priredbo "Nekje je zrasla roža". Pesem bo zagotovo očarala ljubitelje narodnozabavne glasbe ter pripomogla k ohranjanju in širjenju bogate slovenske glasbene dediščine. Za dodatne informacije, promocijski material ali glasbeni posnetek nove priredbe "Nekje je zrasla roža" se lahko obrnete na ansambel Prva Liga. Verjamemo, da bo ta priredba pritegnila pozornost in navdušila občinstvo ter prispevala k nadaljnjemu razcvetu slovenske narodnozabavne glasbe.

Pin It

Prijava na novice

Vaš E-mail 
Ime 
Vnesite naslednje yyfbuplm Pomagajte nam preprečiti SPAM!
    

Vse pravice pridržane. Uredništvo Radia Slovenc NE odgovarja glede vsebine prispevkov, saj mi le povzemamo in objavljamo novice necenzurirano, ki so nam posredovane in dostopne!!!

©Radio Slovenc