Radio Sloven'c sporoča: ->     Dobrodošli na strani radia Sloven'c ...     Vljudno vas vabimo k ogledu vsebin, katere skrbno pripravljamo za vas ...     Ponujamo vam tudi ANKETO, na kateri lahko oddate vas glas ...     Vabljeni tudi k poslušanju našega radia ...     Na radiu se sliši mešana glasba...     DONACIJE - Za normalno obratovanje našega radia potrebujemo denarna sredstva, zato vas vljudno prosimo za vaše donacije. Višina doniranega zneska je povsem po vaši izbiri. Sredstva lahko nakažete na PAYPAL... Vsem se že vnaprej najlepše zahvaljujemo! Uredništvo radia Radio Sloven'c

ansambel aktual

Ansambel Aktual je mlad in sodoben narodno-zabavni ansambel, ki po uspešnici Učitelj'ca ponosno predstavlja svojo najnovejšo skladbo "SOSEDA". Polka govori o novi sosedi, ki s svojim privlačnim izgledom očara fante.

Videospoti Ansambla Aktual so postali prava senzacija na družbenih omrežjih. Njihovi zabavni videi so polni smeha, veselja in glasbene eksplozije, kar je še dodatno okrepilo njihovo priljubljenost in dosežek. Gašper Marič, Franc Lukač, Uroš Berden in Denis Pozderec so člani ansambla, ki s svojimi glasovi in energijo navdušujejo svoje oboževalce.

ansambel aktual1

Fantje se še posebej najdejo v njihovi polki, saj kot pravijo: »Menimo, da ima vsak SOSEDO, ki mu je kdaj »zmešala glavo« pa naj bo to soseda iz šolske klopi, delovnega mesta ali pa kar doma.« Dodali so še: »Naj vas ta polka spomni na vse skrite in neuresničene misli in romance.«

Besedilo nove skladbe je napisal kitarist Franc Lukač, melodijo je dodal harmonikar Gašper Marič, za aranžma pa sta združila moči oba skupaj. Izdelek, ki ga lahko slišite so posneli v studiu Old house production. Snemanje in obdelavo videospota pa so tudi tokrat zaupali snemalni ekipi Prizmatory.

 

Avtor glasbe: Gašper Marič

Avtor besedila: Franc Lukač

Aranžma: Gašper Marič in Franc Lukač

Snemalni studio: Old House Production

Producent: Nejc Tratnjek

Mix: Denis Pozderec

Mastering: Tadej Mihelič (M-Media)

Video produkcija: Prizmatory

Make up: Staša Rituper

Frizura: Nejc Šinko

Fotograf: Jure Šadl


Pin It

Prijava na novice

Vaš E-mail 
Ime 
Vnesite naslednje zhxekvse Pomagajte nam preprečiti SPAM!
    

Vse pravice pridržane. Uredništvo Radia Slovenc NE odgovarja glede vsebine prispevkov, saj mi le povzemamo in objavljamo novice necenzurirano, ki so nam posredovane in dostopne!!!

©Radio Slovenc