Radio Sloven'c sporoča: ->     Dobrodošli na strani radia Sloven'c ...     Vljudno vas vabimo k ogledu vsebin, katere skrbno pripravljamo za vas ...     Ponujamo vam tudi ANKETO, na kateri lahko oddate vas glas ...     Vabljeni tudi k poslušanju našega radia ...     Na radiu se sliši mešana glasba...     DONACIJE - Za normalno obratovanje našega radia potrebujemo denarna sredstva, zato vas vljudno prosimo za vaše donacije. Višina doniranega zneska je povsem po vaši izbiri. Sredstva lahko nakažete na PAYPAL... Vsem se že vnaprej najlepše zahvaljujemo! Uredništvo radia Radio Sloven'c

slika rosa1

ANSAMBEL ROSA PREDSTAVLJA NOVO SKLADBO, VALČEK »BOG TE JE DAL« IN VIDEO za novo skladbo "Zbeži z mano"

PODATKI O SKLADBI:

Avtor glasbe: Martin Juhart

Avtor besedila: Rok Lunaček

Avtor aranžmaja: Martin Juhart

Kratek opis ansambla: Ansambel Rosa praznujemo že 28 let delovanja: Smo Koroški kvintetovski ansambel Rosa s sedežem na Selah pri Slovenj Gradcu. V preteklih letih smo se udeležili skoraj vseh festivalov NZG v Sloveniji in prejeli preko 20 nagrad. Izdali smo 7 glasbenih projektov na slovenskem in 4 glasbene projekte na nemško govorečem področju. Z izvirno točko smo nastopili tudi na showu Slovenija ima talent. V teh letih smo se #specializirali# za igranje na porokah, saj je za nami odigranih več kot 250 porok. Ansambel pa zelo veliko nastopamo tudi v sosednji Avstriji. Peter Grilliz je naš sedmi član na nastopih v Avstriji, kjer skrbi za povezovanje programa in petje. Pred leti je prišlo v ansamblu do nekaj kadrovskih sprememb. Ustanovnega člana, Mateja Švaba je zamenjal Sergej Vrhovnik, klarinetista Igorja Vrhnjaka je zamenjal Žiga Hutmajer, pevko Karmen Pečnik (ki je v ansamblu prepevala 16 let) pa je zamenjala Arijana Rojko.
Skladbo slišite na radiu Slovenc

 

Ansambel ROSA - Zbeži z mano
Ansambel ROSA že 28 let sledimo svojim sanjam in ponosni smo na pevko Arijano Rojko, ki je poskrbela za melodijo in besedilo pesmi Zbeži z mano.
Izvajalec: Ansambel R O S A
Naslov skladbe: Zbeži z mano
Glasba: Arijana Rojko
Besedilo: Arijana Rojko
Priredba: Andrej Švab
Producent: Martin Juhart
Mix and mastering: Tadej Mihelič (M-media)
Video: ans. R O S A

Pin It

Naročite se na novice

Vaš E-mail 
Ime 
Vnesite naslednje jbffvxzn Pomagajte nam preprečiti SPAM!
    

OBVESTILO IN POJASNILO!!!
Vse pravice pridržane. Uredništvo Radia Slovenc NE odgovarja glede vsebine prispevkov, saj mi le povzemamo in objavljamo novice necenzurirano, ki so nam posredovane in dostopne!!!
(Zapisi na SPLETNIH družbenih omrežjih so nelektorirani in ne izražajo vedno mnenja portala radia Slovenc)!!!
(Vsebine so avtorsko delo posameznika, podjetij, organizacij... in ne odraža vedno stališča uredništva portala)!!!

©Radio Slovenc