Radio Sloven'c sporoča: ->     Dobrodošli na strani radia Sloven'c ...     Vljudno vas vabimo k ogledu vsebin, katere skrbno pripravljamo za vas ...     Ponujamo vam tudi ANKETO, na kateri lahko oddate vas glas ...     Vabljeni tudi k poslušanju našega radia ...     Na radiu se sliši mešana glasba...     DONACIJE - Za normalno obratovanje našega radia potrebujemo denarna sredstva, zato vas vljudno prosimo za vaše donacije. Višina doniranega zneska je povsem po vaši izbiri. Sredstva lahko nakažete na PAYPAL... Vsem se že vnaprej najlepše zahvaljujemo! Uredništvo radia Radio Sloven'c

sos kvintet

Na sceni že kar nekaj let, za njimi že veliko avtorski pesmi, tako narodno-zabavnih kot zabavnih, sodelovanja z izjemnimi glasbeniki na slovenski sceni - to so S.O.S. kvintet, ja - Kaja Humski, Andrej Gorenjak, Primož Krajnc, Mitja Marko, Nik Zendzianowsky in Aljaž Jelen!

Se še spomnite?
Lani so s svojim trdim delom pridobili tudi naziv ansambla z najboljšim valčkom leta - skladba Drobno srce jih je popeljala do tega naziva. S svojo čarobnostjo in lepoto je očarala strokovno komisijo in poslušalce. Zopet si jo lahko zavrtite tukaj:

Ker je pred sezono potrebno razveseliti oboževalce in vse, ki bodo letos uživali od njihovi glasbi, so z novim članom pripravili novo polko Bači bači, ki bo zagotovo hit! Pesem je spevna, malo drugačna, predvsem realistična in posneta v krasnem okolišu Vipavskega križa, Sele na Krasu in gradu Rače. Vokalistka Kaja pri S.O.S.-u komentira: "Skladba je precej zanimiva. Sveža, zabavna, marsikdo se z njo lahko poistoveti in na njo se da super plesati in veseliti. Ob tem smo seveda izkoristili še trenutek, da smo predstavili našega - sedaj najmlajšega člana, Nika. Komaj čakamo, da pokažemo, kaj vse smo za letos pripravili."
Snemalna ekipa ZGS PRODUKCIJE je uspešno izpeljala oba snemalna dneva v krasnih koncih Slovenije.

Skladba Bači bači je nastala že kar nekaj časa nazaj, še takrat s starim basistom, Sandijem, sedaj pa se je le malce preuredila in dobila novo podobo še z videospotom.
Z glavnima igralcema, priznano slovensko make-up artistko Marino Vasle in slovenskim voditeljem Iztokom Gartnerjem, so še dodatno popestrili videospot pesmi Bači bači.

Kot na vsakem snemanju so se tudi tukaj dogajale "cvetke" :) :) ... glavni igralec Iztok je staknil virozo, ampak je izjemno profesionalno odigral in vse skupaj zakril z veliko mero dobre volje in pozitive. Tudi Kaja, članica uspešnega kvinteta S.O.S., je imela zanimivo jutro, namreč zbudila se je z izboklino na ustnici, katero pa je glavna igralka z make-upom dobro skrila in tako se je prvi snemalni dan uspešno zaključil.

Novic pa kar ni konec - ne dolgo nazaj so predstavili novega člana - Nik je fant, ki bo letos s S.O.S.-ovci "žgal" na odrih porok, veselic in drugih nastopov.

 sos kvintet1

Besedilo: Vera Šolinc

Melodija: Andrej Gorenjak

Aranžma: Luka Krof

Audio produkcija: OLD HOUSE production
Video produkcija: ZGD production
Producent: Žan Zajc
Foto: Innea studio
Režija: Marko Satler & Žiga Gjuro
Kamera: Primož Strašek
MU artist: Marina Vasle
Zahvaljujejo se za prostore snemanja v gradu Rače in Sela na Krasu 32.
Hvala Hariju Batu za pomoč in vodenje po ulicah Vipavskega križa.

 

Pin It

Prijava na novice

Vaš E-mail 
Ime 
Vnesite naslednje xdmennee Pomagajte nam preprečiti SPAM!
    

Vse pravice pridržane. Uredništvo Radia Slovenc NE odgovarja glede vsebine prispevkov, saj mi le povzemamo in objavljamo novice necenzurirano, ki so nam posredovane in dostopne!!!

©Radio Slovenc