Radio Sloven'c sporoča: ->     Dobrodošli na strani radia Sloven'c ...     Vljudno vas vabimo k ogledu vsebin, katere skrbno pripravljamo za vas ...     Ponujamo vam tudi 2 lestvici, na katerih lahko oddate vas glas ...     Vabljeni tudi k poslušanju našega radia ...

bajuk koncert


Prihodnja dva vikenda bo belokranjski ansambel Andreja Bajuka zelo aktiven, saj sta pred njimi dva promocijska koncerta, na katerem bodo predstavili pesmi s pravkar izdanega albuma.

Danes so namreč izdali 4 album z naslovom "Verjamem v ljubezen", na katerem je 10 melodij, večino od njih so predstavili na festivalih Ptuj, Vurberk in Oplotnica.

Že to nedeljo, 12. marca, bodo prvi koncert pripravili v Semiču, z njimi bodo na odru nastopili ansambli Dolenjskih 5, Krjavelj, Tamburaška skupina Melos in Harmonikarski orkester Andreja Bajuka. Omenjeni koncert je že razprodan!

bajuk koncert1

Nekaj vstopnic pa je na voljo še za naslednji koncert, ki bo v nedeljo, 19. marca ob 17. uri, v Kulturnem domu Metlika. Tudi tukaj bodo program popestrili gostje iz Tamburaške skupine Klasje in Harmonikarski orkester Andreja Bajuka.

ansambel bajuk23

Pin It

Prijava na novice

Vaš E-mail 
Ime 
Vnesite naslednje amlnuutg Pomagajte nam preprečiti SPAM!
    

Vse pravice pridržane. Uredništvo Radia Slovenc NE odgovarja glede vsebine prispevkov, saj mi le povzemamo in objavljamo novice necenzurirano, ki so nam posredovane in dostopne!!!

©Radio Slovenc