Radio Sloven'c sporoča: ->     Dobrodošli na strani radia Sloven'c ...     Vljudno vas vabimo k ogledu vsebin, katere skrbno pripravljamo za vas ...     Ponujamo vam tudi 2 lestvici, na katerih lahko oddate vas glas ...     Vabljeni tudi k poslušanju našega radia ...

gadi marec 23

Gadi vam na pragu pomladi tokrat predstavljajo čutno balado z naslovom Luna. Mesec februar in marec sta namreč ljubezensko obarvana meseca in najnovejša balada bo še kako primerna za stiskanje v dvoje. Z videoprodukcijo Karo media so za pesem posneli tudi videospot, katerega so snemali v Ljubljani. Pesem govori o dveh zaljubljencih, katera je življenje poneslo vsakega na svojo pot, vendar si še vedno želita drug drugega in sespominjata nekdanjih skupnih trenutkov. Za besedilo je poskrbel Igor Pirkovič, za melodijo pa njihov basist Primož Ilovar. Gadi pa po Luni že pripravljajo novo polko, ki bo ponesla plesalce na veselici.

» Včasih nas usoda v ljubezni odpelje na poti, ki si jih sami ne razumemo. A vendar, spomini so tisti, ki nam dajejo ponovno toplino. Želimo, da bi ljudje ohranjali le lepe spomine...« širše razloži bistvo skladbe Anže.

OSNOVNI PODATKI:

Naslov: Luna
Glasba: Primož Ilovar
Besedilo: Igor Pirkovič
Studio: glasbeni studio Primož Ilovar
Založba: Mandarina d.o.o.

 

Pin It

Prijava na novice

Vaš E-mail 
Ime 
Vnesite naslednje ncdjqxzv Pomagajte nam preprečiti SPAM!
    

Vse pravice pridržane. Uredništvo Radia Slovenc NE odgovarja glede vsebine prispevkov, saj mi le povzemamo in objavljamo novice necenzurirano, ki so nam posredovane in dostopne!!!

©Radio Slovenc