Radio Sloven'c sporoča: ->     Dobrodošli na strani radia Sloven'c ...     Vljudno vas vabimo k ogledu vsebin, katere skrbno pripravljamo za vas ...     Ponujamo vam tudi ANKETO, na kateri lahko oddate vas glas ...     Vabljeni tudi k poslušanju našega radia ...     Na radiu se sliši mešana glasba...     DONACIJE - Za normalno obratovanje našega radia potrebujemo denarna sredstva, zato vas vljudno prosimo za vaše donacije. Višina doniranega zneska je povsem po vaši izbiri. Sredstva lahko nakažete na PAYPAL... Vsem se že vnaprej najlepše zahvaljujemo! Uredništvo radia Radio Sloven'c

Po razprodanih dvoranah, nabito polnem Kongresnemu trgu in izjemnih odzivih na vse njihove skladbe, pa so FEHTARJI dokazali, da slovenska glasba in harmonika ne poznata državnih meja.

fehtarji2

HARMONIKA BO PRVIČ V ZGODOVINI ZAZVENELA V ZNANEM HRVAŠKEM MESTU

Res je, da smo na odrih po Sloveniji vajeni balkanskih zvezd, ampak tokrat so FEHTARJI poskrbeli, da bo pri naših sosedih na Hrvaškem zabava s harmoniko in izključno slovenskim repertuarjem. FEHTARJI bodo namreč nastopili na enem izmed najbolj znanih poletnih festivalov. "Slovenska glasba bo živela, dokler jo bomo ustvarjali, izvajali in prepevali. Dokazali smo, da glasba podira meje in da lahko harmonika napolni Kongresni trg, razproda največje klube po Sloveniji in celo zazveni pri naši sosedih Hrvatih. Naredili smo nekaj, kar se je nekaterim zdelo nemogoče. Vsi, ki hodijo na naše koncerte in jih zelo hitro tudi razprodajo, so dokaz, da smo Slovenci kljub vsemu ponosni na svoje korenine in na harmoniko, ki je našo državo zaradi Avsenika, Slaka in drugih brez dvoma zapisala na svetovni zemljevid.

USTAVILI SO PROMET IN RAZPRODALI VSE DVORANE

FEHTARJI so pretekli vikend igrali na enem izmed slovenskih smučišč, kjer so do zadnjega kotička napolnili prireditveni prostor in zabeležili celo večji obisk kot Severina. Na smučišče pa je bilo namenjenih toliko ljudi, da se je nekaj kilometrov pred vrhom promet zaustavil, kar je povzročilo, da so do prizorišča obiskovalci hodili peš. "Naš uspeh se ni zgodil načrtovano, za kaj takega ni recepta. Vse se je poklopilo in neizmerno smo hvaležni, da lahko polnimo dvorane s slovensko glasbo in najboljšo publiko. Naj traja," so povedali Fehtarji.

FOTO: Innea Studio

 

Pin It

Prijava na novice

Vaš E-mail 
Ime 
Vnesite naslednje deapdqoi Pomagajte nam preprečiti SPAM!
    

Vse pravice pridržane. Uredništvo Radia Slovenc NE odgovarja glede vsebine prispevkov, saj mi le povzemamo in objavljamo novice necenzurirano, ki so nam posredovane in dostopne!!!

©Radio Slovenc