Radio Sloven'c sporoča: ->     Dobrodošli na strani radia Sloven'c ...     Vljudno vas vabimo k ogledu vsebin, katere skrbno pripravljamo za vas ...     Ponujamo vam tudi 2 lestvici, na katerih lahko oddate vas glas ...     Vabljeni tudi k poslušanju našega radia ...

Ravno zaradi ljubezni in spoštovanja do teh praznikov so posvetili prazničnemu času veselo polko »Zimski čas«.

razplet studio

Fantje iz ansambla Razplet imajo radi zimske praznične dni. Ravno zaradi ljubezni in spoštovanja do teh praznikov so posvetili prazničnemu času veselo polko »Zimski čas«.

 

Izjava harmonikarja in vodja ansambla Damjana Klemenčiča:

» Ko se pride zimski čas in z njimi prazniki, je za naše družine najbolj čaroben mesec v letu, ki ga skupaj nestrpno pričakujemo. 

Ne znamo si predstavljati družinska praznika brez dobrih mož, okrašenih ulic in doma, ki so polnijo s toplino, edinstvenega čara posutega z ljubeznijo in otroškega smeha ob radosti na snegu.

Vse to me nagovorilo, da sva skupaj z avtorjem besedila Matjažem Vrhom ustvariva praznično polko »ZIMSKI ČAS«. Da pa je pesem dobila pravo zvočno obliko je za produkcijo pesmi in priredbo pesmi poskrbel Bojan Lugarič.

Upamo, da ob poslušanju in gledanju videospota pesmi »ZIMSKI ČAS« zavrtel v čas otroštva, ki ste ga doživeli. Razpletovci vam želimo vesele praznike in srečno v novem letu 2023.«

PODATKI O SKLADBI:

Avtorji besedila: Matjaž Vrh

Avtorji glasbe: Damjan Klemenčič

Avtor priredbe: Bojan Lugarič

Posneto v studiu Lugoton

 Video produkcija: Timi Krhlanko

Glasbo slišite na radiu Slovenc-KLIKNI ME

 

Pin It

Prijava na novice

Vaš E-mail 
Ime 
Vnesite naslednje ypirlznz Pomagajte nam preprečiti SPAM!