Radio Sloven'c sporoča: ->     Dobrodošli na strani radia Sloven'c ...     Vljudno vas vabimo k ogledu vsebin, katere skrbno pripravljamo za vas ...     Ponujamo vam tudi ANKETO, na kateri lahko oddate vas glas ...     Vabljeni tudi k poslušanju našega radia ...     Na radiu se sliši mešana glasba...     DONACIJE - Za normalno obratovanje našega radia potrebujemo denarna sredstva, zato vas vljudno prosimo za vaše donacije. Višina doniranega zneska je povsem po vaši izbiri. Sredstva lahko nakažete na PAYPAL... Vsem se že vnaprej najlepše zahvaljujemo! Uredništvo radia Radio Sloven'c

nato litva1

Pospešeno premeščanje in nameščanje obramnih sistemov zveze alianse NATO in zavezništva v države, ki jih uradno in napovedano ogroža Rusija, oziroma Putin, ki je napovedal napade na te države med prvimi, ki mejijo na Rusijo, ter povrnitev vseh držav nekoč velike Rusije in njenega cesarstva, saj vse te države, ki so del ne samo zveze NATO, pač pa tudi EU, smatra, da so ozemlje Rusije, kakor njena celovitost. Ruska oblast grožnje vsakodnevno stopnjuje in napoveduje napade, ter uporabo jedrskega orožja, kar pa niti ni potrebno, da ga uporabi, ker že sam napad na sosedske države, Litvo, Latvijo, Finsko, Švedsko..., pomeni začetek 3. svetovne vojne, česar pa si nihče ne želi, razen Putina in Ruske oblasti. Ruski provladni mediji in njihovi komentatorji že nekaj časa pozivajo, za takojšnjo uporabo jedrskega arsenala in udare po NATO zaveznicah v EU. Največ besed je znova o Nemčiji, Franciji, Angliji..., pred vsem pa o Kijevu, kakor tudi o poskusu likvidacije Zelenskegam ko je v Ukrajini gostoval na obisku Grški predsednik.
Zelenski je sicer bil na obisku v Turčiji, kjer se dogovarja o ponujeni roki za pogajanje Erdogana, da se poskuša izpeljati srečanje med Ukrajino in Rusijo, ter morda le najde premirje!

Protizračni raketni sistemi Patriot bodo nameščeni po novem v Litvi, ki je kakor prva po napovedi Rusov, ki bo napadenaiz strani Putina.

Pin It

OBVESTILO IN POJASNILO!!!
Vse pravice pridržane. Uredništvo Radia Slovenc NE odgovarja glede vsebine prispevkov, saj mi le povzemamo in objavljamo novice necenzurirano, ki so nam posredovane in dostopne!!!
(Zapisi na SPLETNIH družbenih omrežjih so nelektorirani in ne izražajo vedno mnenja portala radia Slovenc)!!!
(Vsebine so avtorsko delo posameznika, podjetij, organizacij... in ne odraža vedno stališča uredništva portala)!!!

©Radio Slovenc