Radio Sloven'c sporoča: ->     Dobrodošli na strani radia Sloven'c ...     Vljudno vas vabimo k ogledu vsebin, katere skrbno pripravljamo za vas ...     Ponujamo vam tudi ANKETO, na kateri lahko oddate vas glas ...     Vabljeni tudi k poslušanju našega radia ...     Na radiu se sliši mešana glasba...     DONACIJE - Za normalno obratovanje našega radia potrebujemo denarna sredstva, zato vas vljudno prosimo za vaše donacije. Višina doniranega zneska je povsem po vaši izbiri. Sredstva lahko nakažete na PAYPAL... Vsem se že vnaprej najlepše zahvaljujemo! Uredništvo radia Radio Sloven'c

hitler putin

O tem smo mi že v preteklosti poročali, a to se sedaj vse bolj potrjuje! Zakaj takšna invazija ilegalnih migrantov iz območja Afrike in Azije, ter njihov namen?! Putin poslal ukaz v Gazo-Palestino, teroristični organizaciji Hamas, da nemudoma izvede napad na Izrael in tako obrne oči stran od dogodkov v Ukrajini, ter njegovih dejanjih, načrtih, pripravah za delovanje po EU, še najbolj pa na Balkanu, kjer ima putin zaveznike!!! Dobro je vsem znano, v katerih državah se ti zavezniki Putina nahajajo... Ali je to znano tudi tajnim agentom in agencijam? Spomnimo se še nedavno tega, ko so v Ljubljani bili aretirani Ruski tajni agenti, ve se tudi, koliko je teh agentov Putina, še v sami Sloveniji, kaj šele po Balkanu in tudi sami EU!!! Zanimivo, da se nič ne poroča o aktivnostih državne varnostne agencije SOVA in tudi tujih varnostnih agencij, o merebitnih premikih, ter aktivnostih teh Ruskih spečih tajnih agentih po EU in Balkanu?!
Vse to je del načrta Putina, ko bo pritisnil na gumb spečih celic, ki so že v EU in še vedno v kolonah prihajajo v EU. Tuji mediji so o tem pred časom opozarjali, poročali, a pri nas se o tem ne sme nič slišati!
Tajne svetovne službe in njihovi agenti, agencije vse bolj prihajajo do potrditvenih podatkov o teh namerah Putina, saj te aktivnosti po že nekaj državah potekajo, saj naj bi odkrili območja, kjer se Putinovi teroristi usposabljajo, trenirajo za izvajanje diverzij, teroristične napade po celi EU. Veliko aktivnosti je že nekaj časa v tej smeri tudi nevladnih organizacij, ki so financirane iz raznih tujih organizacij, ki vse to sponzorirajo, vodijo skupaj po navodilih glavih šefov, kakor je to Putin, Obama, Soros...

ZAKAJ TAKO MASOVNO NAČRTNO USMERJEN VDOR IN INVAZIJA ISLAMA V EU IN KDO TO ORGANIZIRA TER VODI???

Brez perfektne organizacije na drugi strani, sploh pa ogromnih finančnih sredstev, se to nebi moglo niti pomisliti, da bi se pošiljalo tolikšno maso ilegalcev na meje EU! Te organizacije, pa imajo ogromna neomejena finančna sredstva, kakor tudi varnostno podporo v samem vrhu vodstva EU in OZN-organizacija združenih narodov. Zakaj je bil nujen podpis Marakeške deklaracije, za neomejen sprejem ilegalcev? Vse to je kriminalna zgodba nevidenih razsežnosti, ki ima tako globoke korenine, ter lovke po svetu, da je bilo kaj zoper njo nemogoče sploh začeti, kaj šele priti do dna. Tako močno so se zaščititili po samih državah, da so nedotični in imajo popolno imuniteto zoper vsakršen postopek zoper njih. Vsakršen poskus pa se nemudoma razume, da je to kršitev človekovih pravic, diskriminacija in še mnogo nazivov so si nadeli v tem, da se preko tega odbija vse poskuse onemogočanja delovanja, ter nadaljevanje početja. Na stežaj imajo vse te organizacije odprta vrata in lahko delajo, kar se njim zahoče, pri tem pa njim pomagajo nastavljene vlade po državah.

PREBERITE SI VEČ O NAČRTIH SPODAJ, KAJ SE PRIPRAVLJA IN KAR JE TUDI POTRJENO! ZAKAJ SE JE TO DOPUSTILO IN ZAKAJ JE VSE TO OMOGOČILA PRAV NEMŠKA KANCLERKA ANGELA MERKEL, KI JE NA STEŽAJ ODPRLA VRATA EU TEM ORGANIZACIJAM IN VDORU ILEGALE???

Nad Evropo bi se lahko zgrnil temen oblak, kakršnega nismo videli od leta 1939-Britanski polkovnik meni, da vojna v Gazi ni tako pomembna kot vojna v Ukrajini.
Kljub grozotam v Gazi ima vojna proti Ukrajini veliko večji pomen za prihodnjo varnost in blaginjo Evrope.

»Jasno je, da možnost jedrske vojne in Putinove sile, ki se širijo proti zahodu, zahtevajo našo največjo pozornost. Da, grozijo nam tudi napadi bližnjevzhodnih terorističnih skupin, vendar so omejene in nimajo možnosti, da bi se vključile v vrsto tiranske podrejenosti, ki bi jo Putin zelo rad poskusil v Ukrajini. In nimajo zmožnosti pošiljanja smrtonosnih strateških jedrskih konic,« za The Telegraph piše polkovnik Hamish de Bretton-Gordon.
Nad Evropo bi se lahko zgrnil temen oblak

Rusija naj bi v 20 mesecih te vojne izgubila več kot 300.000 vojakov. Toda Putin, je v Kremlju »izoliran od političnih posledic tega splošnega uničenja ruske prihodnosti«. Pozicijsko vojskovanje omogoča Rusom, da v rove pošljejo komaj izurjene vojake, ki morajo le držati puško in streljati. Ukrajina na drugi strani nima varnih območij za usposabljanje svojih nabornikov.

Putin zavrnil kritike glede vojne v Ukrajini

Ruski predsednik Vladimir Putin je na virtualnem vrhu skupine 20 gospodarsko najpomembnejših držav (G20) odgovoril na kritike več voditeljev, da so šokirani zaradi vojne v Ukrajini. »Da, seveda, vojna je vedno tragedija. Razmisliti moramo o tem, kako bi se ta tragedija lahko končala,« je dejal. Dejal je še, da Rusija ni nikoli izključevala možnosti mirovnih pogovorov z Ukrajino, medtem ko se Kijev temu izogiba. Ukrajina sicer kot pogoj za mirovne pogovore postavlja popoln umik ruskih vojakov z njenega ozemlja, kar Rusija zavrača.

»Leta 1917, v jarkih prve svetovne vojne, je bil tank odločilen dejavnik. Kot bivši tankovski poveljnik ocenjujem, da se tankovska akcija pri Cambraiju 20. novembra 1917 ne razlikuje od tankovske akcije leta 2023 v Donbasu. Predvsem pa moramo na Zahodu razumeti, da bodo dogodki v Evropi veliko bolj krojili našo usodo kot tisti v vzhodnem Sredozemlju. Ukrajini moramo zagotoviti vse, kar potrebuje za zmago. V nasprotnem primeru obstaja realna možnost, da bodo izgubili vojno in da se bo nad Evropo zgrnil temen oblak, kakršnega nismo videli že od leta 1939,« je sklenil Hamish de Bretton-Gordon.

»Putin na Balkanu že usposablja ljudi, ki bodo povzročali konflikte«

Ukrajinski predsednik je Kremelj tudi obtožil, da pomaga Hamasu pri napadih na Izrael, in opozoril, da se lahko ukrajinsko-ruski konflikt sprevrže v tretjo svetovno vojno. Zelenski je Kremelj ponovno obtožil tudi netenja težav na Balkanu, kjer po njegovih besedah že izvajajo nekatere korake.

»Mislimo, da se že pripravljajo na nove poteze na Balkanu. Mislimo, da morda celo urijo nekatere ljudi. Njihova ideja je začeti nov konflikt, ne pa sodelovati v njem,« je prepričan Zelenski.

Zaradi vojne med Izraelom in Hamasom je bila pozornost svetovne javnosti preusmerjena od vojne v Ukrajini. Zelenski je pozval zahodne voditelje, naj financirajo pomoč in orožje za Ukrajino. »Ljudje iz nekega razloga to obravnavajo kot film in pričakujejo, da ne bo dolgih premorov v dogodkih, da se bo slika pred njihovimi očmi vedno spreminjala, da bo vsak dan nekaj presenečenj. Ampak za nas, za naše bojevnike, to ni film. To so naša življenja. In ne bo tako hitro, kot bi si želeli, vendar nimamo pravice obupati in ne bomo,« je še dejal ukrajinski predsednik.

VIR: SLOVENSKE NOVICE

Pin It

OBVESTILO IN POJASNILO!!!
Vse pravice pridržane. Uredništvo Radia Slovenc NE odgovarja glede vsebine prispevkov, saj mi le povzemamo in objavljamo novice necenzurirano, ki so nam posredovane in dostopne!!!
(Zapisi na SPLETNIH družbenih omrežjih so nelektorirani in ne izražajo vedno mnenja portala radia Slovenc)!!!
(Vsebine so avtorsko delo posameznika, podjetij, organizacij... in ne odraža vedno stališča uredništva portala)!!!

©Radio Slovenc