Radio Sloven'c sporoča: ->     Dobrodošli na strani radia Sloven'c ...     Vljudno vas vabimo k ogledu vsebin, katere skrbno pripravljamo za vas ...     Ponujamo vam tudi ANKETO, na kateri lahko oddate vas glas ...     Vabljeni tudi k poslušanju našega radia ...     Na radiu se sliši mešana glasba...     DONACIJE - Za normalno obratovanje našega radia potrebujemo denarna sredstva, zato vas vljudno prosimo za vaše donacije. Višina doniranega zneska je povsem po vaši izbiri. Sredstva lahko nakažete na PAYPAL... Vsem se že vnaprej najlepše zahvaljujemo! Uredništvo radia Radio Sloven'c

radio slovenceu

Veseli nas, da o našem radiu tako lepo pišejo izven naše domovine, ter nas na takšen način oglašujejo in ne le v celi EU, pač pa celemu svetu sporočajo o našem radiu, povedo nam, da delamo prav in v smeri za veliko prepoznavnost, prepoznavnost naše Sevnice, slovenije, kulture, glasbe, ustvarjalcev, izvajalcev... Kakor vedno pa je tako, da vse to prepoznajo, vidijo, opazijo, cenijo, znajo ovrednotiti izven Slovenije, ko doma v domovini, v sloveniji, te niti ne povohajo, te želijo uničiti, linčati, zgaziti, raztrgati, a hvala bogu, jim ne uspe, poskušajo pa na vse pretege, a vedno ob vseh poskusih našega uničenja, si polomijo kremplje.
Zanimivo bi bilo vedeti, koliko ostalih medijev iz Slovenije, je po svetu vključenih v delilnike na način, kakor je to pri nas za primer telekomunikacijski ponudniki, ki nas imajo v svojih programskih shemah (radio shemah) in kabelskih sistemih, v radio shemah?! Naš radio je v kar nekaj teh omrežjih dodan po EU. V Sloveniji nam nekateri zamerijo, ker predvajamo mešano glasbo, torej imamo glasbeno shemo mešane zvrsti, ki je Slovenska, Nemška, Italijanska, Hrvaška, Francoska, Portugalska, Angleška..., skratka ni glasbena shema monotona, dolgočasna, ampak za vsakega nekaj in nikomur ni potrebno preklapljati, iskati druge kanale, da bi slišali, spremljali glasbo, ki je ne bi slišali tudi na našem radiu. Trudimo se za glasbeno shemo, ki poslušalca drži na našem radiu in ne odbija, kar pa ima svoj očitni veliki plus za naš radio in njegovo prepoznavnost, tako doma, kakor po EU.

obvestilo propaganda radioslovenc

Naprošamo vas vse, ki nam želite-želijo le slabo, nam nagajajo, nas želijo uničiti... Pustite nas, da bomo lahko še naprej delali to, kar delamo, da izpolnjujemo svoje poslanstvo, če nam ne želite pomagati, nas podpreti, se tudi ne trudite nas uničiti!!! Ostali pa, dobrodošli in hvala vam.

Radio Slovenc je radio le za najboljše in vse starostne skupine, ki ljubijo le najlepšo glasbo. Glasbena shema je mešana in je obilo narodne, zabavne, pop, plesne nove in starejše glasbe zvrhan koš. Vse to slišite, če ste naši zvesti poslušalci.

PRILOGA, KI JE OBJAVLJENA V TUJINI V CELOTI (Takšne vsebine v Slovenji ne boste nikjer našli, na nobenem mediju, portalu..., da bi takole pisali o nas).

Takole pišejo:

Ali ste pripravljeni poslušati nekaj najboljše evropske glasbe? Ne iščite več kot Radio Slovenc! Ta radijska postaja, ki se nahaja v očarljivem mestecu Sevnica v Sloveniji, je vaša glavna destinacija za pestro paleto glasbenih žanrov iz vse Evrope. Ne glede na to, ali ste ljubitelj popa, rocka, elektronske ali klasične glasbe, ima Radio Slovenc za vsakogar nekaj. Radio Slovenc se ponaša z razlogom, da je ena najbolj poslušanih radijskih postaj v Sloveniji! Njihov program skrbno pripravlja ekipa strokovnjakov, ki so navdušeni nad evropsko glasbo. Zavedajo se, da ima vsak poslušalec edinstven okus, zato ponujajo tako široko paleto glasbenih žanrov iz vse Evrope. Ena najboljših stvari Radia Slovenc je predanost zagotavljanju kakovostnih avdio in video vsebin za svoje poslušalce. Njihova spletna stran vsebuje obsežno knjižnico glasbenih videov, intervjujev s priljubljenimi evropskimi glasbeniki in nastopov v živo, ki bodo zagotovo navdušili še tako zahtevnega poslušalca. Toda tisto, kar Radio Slovenc resnično loči od drugih radijskih postaj, je njegova predanost spodbujanju lokalnih talentov v Sloveniji. Verjamejo v podporo nadobudnim umetnikom in jim dajejo platformo za predstavitev svoje glasbe širšemu občinstvu. To ne pomaga le pri promociji bogate kulturne dediščine Slovenije, ampak poslušalcem ponuja tudi priložnost, da odkrijejo nove in vznemirljive glasbene talente iz vse Evrope. Torej, če iščete radijsko postajo, ki ponuja nekaj drugačnega, poiščite Radio Slovenc! Njihova predanost zagotavljanju visokokakovostne evropske glasbe, skupaj z njihovo predanostjo podpiranju lokalnih talentov v Sloveniji, jih naredi popolno izbiro za vsakogar, ki ljubi evropsko glasbo.

radio slovenc slovenia1

Pin It

OBVESTILO IN POJASNILO!!!
Vse pravice pridržane. Uredništvo Radia Slovenc NE odgovarja glede vsebine prispevkov, saj mi le povzemamo in objavljamo novice necenzurirano, ki so nam posredovane in dostopne!!!
(Zapisi na SPLETNIH družbenih omrežjih so nelektorirani in ne izražajo vedno mnenja portala radia Slovenc)!!!
(Vsebine so avtorsko delo posameznika, podjetij, organizacij... in ne odraža vedno stališča uredništva portala)!!!

©Radio Slovenc