Radio Sloven'c sporoča: ->     Dobrodošli na strani radia Sloven'c ...     Vljudno vas vabimo k ogledu vsebin, katere skrbno pripravljamo za vas ...     Ponujamo vam tudi ANKETO, na kateri lahko oddate vas glas ...     Vabljeni tudi k poslušanju našega radia ...     Na radiu se sliši mešana glasba...     DONACIJE - Za normalno obratovanje našega radia potrebujemo denarna sredstva, zato vas vljudno prosimo za vaše donacije. Višina doniranega zneska je povsem po vaši izbiri. Sredstva lahko nakažete na PAYPAL... Vsem se že vnaprej najlepše zahvaljujemo! Uredništvo radia Radio Sloven'c

billionaire george soros1

Goorge Soros odgovoren za Snoopgate Saga?

Vodja IT celice BJP Amit Malviya je v sredo navedel povezavo Georgea Sorosa z Appleovim opozorilom, ki ga je v torek (31. oktobra) prejelo več voditeljev opozicije o "napadalcih, ki jih sponzorira država", ki poskušajo ciljati na njihove telefone iPhone. Ob ponovnem tvitanju teme na X (prej Twitterju) je Malviya dejal, da je omrežje 'Access Now', ki so ga opozicijski voditelji navedli v podporo svojim trditvam o vdorih, financiral Soros.

George Soros je ameriški milijarder filantrop. V torek so bili med opozicijskimi voditelji, ki so prejeli poslanec kongresa Trinamool (TMC) Mahua Moitra, voditelja kongresa Pawan Khera in Shashi Tharoor, predsednik stranke Samajwadi (SP) Akhilesh Yadav, Raghav Chadha iz stranke Aam Aadmi (AAP), generalni sekretar CPM Sitaram Yechury. Apple opozarja na "napade, ki jih sponzorira država" na njihove iPhone.

Pin It

OBVESTILO IN POJASNILO!!!
Vse pravice pridržane. Uredništvo Radia Slovenc NE odgovarja glede vsebine prispevkov, saj mi le povzemamo in objavljamo novice necenzurirano, ki so nam posredovane in dostopne!!!
(Zapisi na SPLETNIH družbenih omrežjih so nelektorirani in ne izražajo vedno mnenja portala radia Slovenc)!!!
(Vsebine so avtorsko delo posameznika, podjetij, organizacij... in ne odraža vedno stališča uredništva portala)!!!

©Radio Slovenc