Radio Sloven'c sporoča: ->     Dobrodošli na strani radia Sloven'c ...     Vljudno vas vabimo k ogledu vsebin, katere skrbno pripravljamo za vas ...     Ponujamo vam tudi ANKETO, na kateri lahko oddate vas glas ...     Vabljeni tudi k poslušanju našega radia ...     Na radiu se sliši mešana glasba...     DONACIJE - Za normalno obratovanje našega radia potrebujemo denarna sredstva, zato vas vljudno prosimo za vaše donacije. Višina doniranega zneska je povsem po vaši izbiri. Sredstva lahko nakažete na PAYPAL... Vsem se že vnaprej najlepše zahvaljujemo! Uredništvo radia Radio Sloven'c

 etna

Edini krivec za dogodke v ciklosu povezanimi v naši neposredni bližini in v sami Sloveniji!!! Ja, res je, a tega ne bo nihče priznal, še več, zanikali bodo, če boste to govorili.
Vulkan v Italiji, Etna, je ves krivec okoli potresov, ki so v davnini in bodo tudi v prihodnosti tresli tla celega območja, tako v Sloveniji, kakor tudi večji del EU, da o sami Italiji sploh ne govorimo. Spomnimo se nedolgo nazaj Hrvaške! Letos zelo aktivno tresenje Slovenije. Sedaj pa hude poplave v Italiji in Sloveniji in kaj pravijo mediji, strokovnjaki?! Vse govori le o krivdi človeštva in ciklusa podnebnih sprememb za katero naj bi bilo krivo izključno človeštvo! Pa je res, ali pa gre za manipulacije in zavajanje z drugimi cilji?!
Treba je malo znati povezati dejstva in odzive, ko se pripravlja ciklus izbruha vulkanov na celem planetu, kaj se pod nami dogaja in povezati realna dejstva, ko pride do izbruhov večjih ognjenikov, ko se stopi ogromna masa ledenikov in pošlje vso to uparjeno vodo v zrak, ko lava steče do morij, rek, oceanov in znova pošlje ogromno maso izarevanja vode v zrak... Kaj od vsega tega nastaja??? Nastaja ogromna masa kislih oblakov in kislega dežja, ki v ogromnih količinah nekje nekam pade, v nalivih in posledično tudi neurjih, ter toče nenavadne oblike, ter velikosti. To ni vse, saj je tu tudi ogromne količine pepela, prahu, v mikor koščkih in tudi večjih kosih, ki padajo iz neba! Vsi video posnetki nam to lepo pokažejo, a ljudje smo še vedno slepi in raje nasedamo propagandi, da raje verjamemo klimatskim nategom, kakor pa lastnim očem, ter lastni kmečki pameti.

Ali, ko na njive, vrtove, tegelčke zasadite semena, zrastejo plodovi in, če vam bi začeli trobiti v vaša ušesa, da to nisto plodovi semen, pač pa povsem za primer, da je iz semena krompirja zrasla koruza, a bi vi to verjeli?! Ne lomite ga in ne nasedajte, da so za vse krive podnebne spremembe! Planet se je spreminjal od kar obstaja in se bo tudi v bodoče. Ciklusi se odvijajo pred našimi očmi in se bodo vedno. Sedaj je čas, ko se ozračje pregreva, a zemlja se ohlaja, le ozračje je toplejše, krivec je le ciklus. Vse se bo spremenilo, ko bo ciklus se obrnil in se bo ozračje pričelo ohlajati v smeri prihoda ledene dobe in to je bilo in bo, saj zemlja ni doživela in preživele le enega od teh ciklusov, pač pa že mnoge in na to ni uplival človek, pač pa zakon sistemov in ciklusov, na katere človek nima popolnoma nobenega upliva in to na samem našem planetu, kakor tudi ne nasplošno v vesolju, ki pa močno ima upliv na naš planet in to v smislu padcov na zemljo ogromnih kosov, ki so povzročili izumrtja in spremembo zemlje, populacij. Na koncu pa vse te cikluse soustvarjajo vulkani-ognjeniki, ki v ozračje pošiljajo vzroke za vse te spremembe. Izbruh največjih ognjenikov pošljejo vse mogoče v ozračje do atmosfere, ki prekrije sonce, za segrevanje, ali ohlajanje našega planeta, ki povzroči ogromne padavine in potope vesoljne razsežnosti, ter tudi ogromne količine snega-posledica ledene dobe in močno ohlajanje planeta zemlje!!!

Na našem območju nam Etna lepo vse to dokazuje in je imela svoj ogromen vpliv na nas, ter ga bo še imela, kakor posledica v celem sistemu dogajanja, saj je vse povezano le z njo od potresov naprej, do ogromnih nalivov, ter količine snega. Poglejte kaj in kako je imel vpliv izbruh v Španiji vulkana La Palma, na otočju predlansko leto in vpliv nasplošno na podnebje. Tu je tudi ogromen izbruh na Islandiji in ostali izbruhi po planetu v zadnjem obdobju, da vseh ne naštevamo!!!

Novi posnetki poplav v Italiji: Emilija-Romanja spremenjena po plazovih in poplavah

 

Uničujoče poplave v italijanski regiji Emilia-Romagna so terjale devet življenj, na tisoče ljudi pa je bilo razseljenih. Močna neurja so povzročila hude poplave in zemeljske plazove, ki so potopila cela mesta in zahtevala evakuacije. Poplave so pokazale ranljivost Italije za podnebne spremembe in potrebo po proaktivnih ukrepih. Zagotovljena je takojšnja pomoč, vendar so za ublažitev prihodnjih tveganj potrebne dolgoročne strategije. Reševalne sile in prostovoljci so pokazali neverjeten pogum pri pomoči prizadetim skupnostim. Odpoved velike nagrade Emilia Romagna F1 odraža resnost situacije. Italijanska vlada se sooča s pozivi k odločnejšim ukrepom za reševanje podnebnih nesreč.

ŽAL DOGODKOV V NAŠI DOMOVINI SLOVENIJI NI MOČ ZASLEDITI V SMISLU POSNETKOV REPORTAŽ PO SPLETU!!! OČITNO SE SMATRA, DA JE TO PAČ BREZVEZE, NEZANIMIVO IN LE SEM IN TJA JE KAKŠNA FOTKA NA FACEBOOKU! ŽALOSTEN ODNOS V NAŠI PRELJUBI SLOVENIJI SE ODRAŽA TUDI NA TEM PODROČJU!!!

VERJETNO BODO TO OBJAVO POPLJUVALI ZAGOVORNIKI PODNEBNIH SPREMEMB V MNENJU NJIHOVE TEORIJE ZAROTE ZOPER ČLOVEŠTVO OB TRDITVI, DA JE ČLOVEŠTVO KRIVO ZA VSE KAR SE DOGAJA NA PLANETU IN IZVEN NJEGA!!!   
Krive bodo znova krave in njihovi plini, ter iztrebki...


 

 

 

Pin It

OBVESTILO IN POJASNILO!!!
Vse pravice pridržane. Uredništvo Radia Slovenc NE odgovarja glede vsebine prispevkov, saj mi le povzemamo in objavljamo novice necenzurirano, ki so nam posredovane in dostopne!!!
(Zapisi na SPLETNIH družbenih omrežjih so nelektorirani in ne izražajo vedno mnenja portala radia Slovenc)!!!
(Vsebine so avtorsko delo posameznika, podjetij, organizacij... in ne odraža vedno stališča uredništva portala)!!!

©Radio Slovenc