Radio Sloven'c sporoča: ->     Dobrodošli na strani radia Sloven'c ...     Vljudno vas vabimo k ogledu vsebin, katere skrbno pripravljamo za vas ...     Ponujamo vam tudi ANKETO, na kateri lahko oddate vas glas ...     Vabljeni tudi k poslušanju našega radia ...     Na radiu se sliši mešana glasba...     DONACIJE - Za normalno obratovanje našega radia potrebujemo denarna sredstva, zato vas vljudno prosimo za vaše donacije. Višina doniranega zneska je povsem po vaši izbiri. Sredstva lahko nakažete na PAYPAL... Vsem se že vnaprej najlepše zahvaljujemo! Uredništvo radia Radio Sloven'c

Zakaj je takšen lokal v naši deželi bolj izjema, redkost, namesto kaj drugega, ko te resnično takšen lokal vabi in ti poživi oči, dušo in srce.

bar dzoni


Čudovita urejenost, ki že na daleč povabi, da se takšen lokal obišče.
Koliko lokalov se lahko pohvali v Sloveniji in lastniki rečejo, ja tudi pri nas imamo tako urejeno?! Bore malo ali pa le na prste rok preštejemo. Žal se gre v večini le za to, koliko bodo imeli dnevnega prometa, a na žalost pozabljajo, da zanemarjen zunanji izgled lokala ne bo nosil obiska, kakor tudi ne še tako mlada, vroča, seksi kelnarica! Zunanji videz je številka 1. in tisto, ki privabi oko vsakega, ki se pelje mimo in avtomatsko pritisne noga na pedal zavore, da se ustavi in obišče takšen lokal.
KAKŠNO PA IMATE VI ZUNAJOST LOKALA IN NA KAKŠEN NAČIN VABITE GOSTE NAJ OBIŠČEJO LOKAL?
Ali je to niska cena, kelnarica, ponudba???
Lastniki lokalov, malo se zazrite v sebe in videli boste, da niste kaj dosti naredili, da bi privabili goste v svoj lokal, ali pa niste storili celo nič, ker ste enostavno malomarni, ravnodušni, če pride gost ali pa tudi ne!
Žal so v večini lokali po državi kakor bi bili še iz kamene dobe in te prej odbija, kakor pa vabi na obisk in osvežitev.
Veliko se potuje po državi in obišče marsikaj in tudi vidi marsikaj, kar pa je prej v sramoto, kakor pa v ponos.
Lastniki lokalov bi morali malo obiskati sosednjo Avstrijo, Tirolsko in bi videli, kako se uredi lokal za vabilo gosta in kako se gosta postreže, ter kako so opravljene kelnarice. Pri nas je to po balkansko, zanemarjeno, nespodobno in neurejeno. Žal je miselnost lastnikov lokalov nekako takšna "M SAJ ZA TE VAŠKE PIJANČKE JE ŠE TO PRENOBELJ". V tujini slišiš preko zvočnikov nacionalno lepo glasbo, na TV vidiš in slišiš nacionalno glasbo dežele, pri nas pa vse prej kaj drugega, ker Slovenska narodna noša in glasba je nekaj slabega, sramotnega, zaničevanega... Kdaj se bo to pri nas spremenilo in v glavah postavilo na prava mesta. Vse to pa le uničuje podobo Slovenstva kakor narod. Če nas je kakor narod sram se ponosno postaviti za stvari, ki so naše in to je že samo naša glasba, po tem je kakor narod končana zgodba in nas več ni.
Veliko nas zna pljuvati čez medije, ki vrtijo tujo glasbo, pa je to pravi način, ko pa smo tiho in veselo ploskamo in poskakujemo na prireditvah v živo ob vsej tuji glasbi in je obisk takšnih prireditev največji, celo rekordni?! Halo vsi!!! Kaj pa rekordni obiski prireditev domače glasbe, spremljanje medijev, ki vrtijo domačo glasbo...??? Kaj je okoli javnih ustanov, ki predvajajo izključno in le tujo glasbo preko ozvočen, kakor je primer trgovski centri, gostinski lokali, hoteli, zdravilišča... in še mnogo drugih???
NA CELI ČRTI LE ENA SAMA PRISTRANSKOST BREZ MEJA IN UDRIHANJE LE ČEZ ENE, KO BESEDE O GLAVNIH PA NI NIKJER, KJE JE KRITIKA O VSEMU NAPISANEMU?
Naštejte lokale kjer ste bili in ste lahko slišali Slovensko domačo glasbo??? ?????? Verjetno ga ne ne boste našli ??
Dobrodošli v butalah ???
Iskrene čestitke lastnikom za čudovito urejen lokal #Bar_Đoni, Mihaela, Robi.

Pin It

Naročite se na novice

Vaš E-mail 
Ime 
Vnesite naslednje evmzsgec Pomagajte nam preprečiti SPAM!
    

OBVESTILO IN POJASNILO!!!
Vse pravice pridržane. Uredništvo Radia Slovenc NE odgovarja glede vsebine prispevkov, saj mi le povzemamo in objavljamo novice necenzurirano, ki so nam posredovane in dostopne!!!
(Zapisi na SPLETNIH družbenih omrežjih so nelektorirani in ne izražajo vedno mnenja portala radia Slovenc)!!!
(Vsebine so avtorsko delo posameznika, podjetij, organizacij... in ne odraža vedno stališča uredništva portala)!!!

©Radio Slovenc