Radio Sloven'c sporoča: ->     Dobrodošli na strani radia Sloven'c ...     Vljudno vas vabimo k ogledu vsebin, katere skrbno pripravljamo za vas ...     Ponujamo vam tudi ANKETO, na kateri lahko oddate vas glas ...     Vabljeni tudi k poslušanju našega radia ...     Na radiu se sliši mešana glasba...     DONACIJE - Za normalno obratovanje našega radia potrebujemo denarna sredstva, zato vas vljudno prosimo za vaše donacije. Višina doniranega zneska je povsem po vaši izbiri. Sredstva lahko nakažete na PAYPAL... Vsem se že vnaprej najlepše zahvaljujemo! Uredništvo radia Radio Sloven'c

Ameriški demokratični kabalisti so s podporo ameriške mornarice aktivirali speče in Antifa po vsej državi, da bi sprovocirali državljanske nemire, da bi povzročili širšo državljansko vojno.

alijansa galakticke federacije


Demokratični kabalisti na ta način želijo Trumpa in njegovo administracijo izsiljevati, da se umaknejo in dajo pred njihovim pritiskom, da priznajo ′′ zmago ′′ Joeja Bidena, čeprav so bile očitne resne manipulacije glasovanja v ključnih državah, kot so Michigan, Wisconsin, Pennsylvania, Gruzija in Arizona V redu je.
Ameriška vojaška struktura je resno razdeljena in obstaja tveganje za notranje vojaške spore med vojaškimi vejami, kot so mornarica, letalstvo, kozmične sile itd. in zgodil bi se vojaški državni udar na ameriškega predsednika.
Ameriški predsednik Donald Trump je za v ponedeljek, 07.12.2020. pripravil pomemben dokument za predajo vrhovnemu sodišču, ameriškemu vrhovnemu sodišču v ponedeljek, 07.12.2020., v odobritev pripravil pomemben dokument.
Dokument opisuje program in načrt priprave celotne ameriške kopenske vojske, kot sta ameriška narodna garda in obalna straža. Iz tega razloga je Donald Trump umaknil ameriške vojake iz sveta nazaj v ZDA za preteklo obdobje, da bi imeli čim več pripadnikov kopenske vojske, ki bi bila stacionirana na mestih, kjer bi se pojavili civilni konflikti.
Kako ameriška kopenska vojska nima izkušenj v domačem boju, potrebuje posebno pripravo in usposabljanje, da se ustrezno odzove v primeru konflikta znotraj same ameriške vojske.
Poleg tega bodo pripadniki kopenske vojske varovali sodnike vrhovnega sodišča, ko bo čas, da razmislimo o tožbi Trumpove administracije, podkrepljeni s trdnimi dokazi, da je prišlo do velike kraje volitev na ravni države.
Rusija medtem na zahtevo Donalda Trumpa pošilja logistično podporo v obliki posebne enote, ki je specializirana za nevtraliziranje zaspancev ali programiranih posameznikov.
V okviru posebne enote so kanali oziroma člani ruskega starodobnega sveta, ki imajo sposobnost branja energetskih polj zaspancev in jih s tem identificirati.
Cilj je povečati nevtralizacijo zaspancev, aktiviranih po ZDA, glede na to, da njihova dejanja lahko vodijo v večje civilne konflikte in nemire z Antifo kot organizacijo pod pokroviteljstvom ameriških demokratov.
Ameriška mornarica kot država zaradi posebnega reda in zakona ni pod nadzorom ameriškega predsednika tj. ameriška predsednica ni njen glavni poveljnik, vodi jo admiral.
Ameriška mornarica je tista, ki vodi teroristične centre za usposabljanje in programiranje spalcev v sodelovanju s CIA ′′ B ".
Kot ameriška mornarica jasno izjavlja, da podpira ameriške kabalistične demokrate, obstaja tveganje, da v primeru vojaških konfliktov znotraj ZDA ameriška mornarica uporablja svoje raketno orožje.
Donald Trump je zato zaprosil za vojaško podporo Rusije, trenutno pa pripravlja svoj Krasuha sistem za elektronsko vmešavanje radarjev, satelitov in raket. Uporaba tega sistema je namenjena nevtralizaciji delovanja ameriške mornarice.
Ker Američani nimajo strokovnega znanja za upravljanje tega sistema, bodo Rusi v primeru potrebe uskladili sistem Krasuha.
Trump je v preteklem obdobju dobil podporo večine držav ZN in ta podpora bo izkazana v obliki podpore Trumpovi administraciji v primeru, da v ZDA pride do civilnih in vojaških konfliktov.
Rusija in Velika Britanija bosta odkrito podprli Trumpa v primeru vojaških konfliktov s pošiljanjem vojaške logistike, vse z namenom zaščite ameriške ustave in ameriških državljanov.

DŽO BIDEN
Kar se tiče demokratskega kandidata Joe Bidena, namreč demokratični kabalisti nimajo dostopa do tehnologije za proizvodnjo klonov, klon Joeja Bidena začenja propadati in propadati.
Vsak klon ima svoje delovno življenje in če ni obnovljen ali ni narejen nov klon, pride do hitrega razkroja samega klona.
Demokratični kabalisti nimajo druge možnosti, kot da na vse možne načine podaljšajo ukinitev biomehanizma Joeja Bidena.
Njegov klon ne nosi gležnja, temveč mehanizem, podoben ortopedskemu čevlju. Mehanizem ima amortizerje, ki sproščajo pritisk na nogo. Namreč, sistem kostnih klonov je specifičen in je sestavljen iz sintetičnih vlaken in nanomaterialov, ki se s časom porabijo zaradi razpada biomehanizma.
V naslednjem obdobju je torej predvidena popolna ukinitev biomehanizma klonov, predstavljeno pa bo, da je umrl naravno zaradi infarkta ali kapi.

DELOVANJE VATIKANSKE OBAVEŠTAJNE SLUŽBE U EVROPI
Po razpadu Vatikana je bila ponovno skupina Vatikanske obveščevalne službe, ki ima na Hrvaškem in v Ukrajini najmočnejšo moč.
Člani Vatikanske obveščevalne službe tesno sodelujejo s CIA ′′ B ki jo koordinira Maja Harris, rojena sestra demokratske kandidatke Kamale Harris za ameriško podpredsednico.
Vatikanska obveščevalna služba usklajuje centre za usposabljanje terorističnih centrov in programiranje evropskih agentov. Centri za usposabljanje in programiranje se večinoma nahajajo v samostanih v Nemčiji, Franciji, Italiji in Španiji.
Člani preostale vatikanske obveščevalne službe si prizadevajo poslati zaspance v severno Evropo ali skandinavsko državo in jih vse aktivirati za izsiljevanje zavezništva.
Trenutno članice zavezništva po vsej Evropi prevzemajo samostane, ki jih nadzoruje Vatikanska obveščevalna služba, da bi nevtralizirala delovanje centra znotraj teh samostanov.
Zavezništvo je v tem trenutku cilj nevtralizacije vseh kabalskih obveščevalnih centrov pod nadzorom spalce predvsem kot islamske teroriste.
Objavljeno: 05.12.2020.
VIR: api.time.com

Pin It

OBVESTILO IN POJASNILO!!!
Vse pravice pridržane. Uredništvo Radia Slovenc NE odgovarja glede vsebine prispevkov, saj mi le povzemamo in objavljamo novice necenzurirano, ki so nam posredovane in dostopne!!!
(Zapisi na SPLETNIH družbenih omrežjih so nelektorirani in ne izražajo vedno mnenja portala radia Slovenc)!!!
(Vsebine so avtorsko delo posameznika, podjetij, organizacij... in ne odraža vedno stališča uredništva portala)!!!

©Radio Slovenc