Radio Sloven'c sporoča: ->     Dobrodošli na strani radia Sloven'c ...     Vljudno vas vabimo k ogledu vsebin, katere skrbno pripravljamo za vas ...     Ponujamo vam tudi 2 lestvici, na katerih lahko oddate vas glas ...     Vabljeni tudi k poslušanju našega radia ...

V naši občini je že nekaj let aktiven radio, ki si je v začetku nadel naziv radio Narodnjak in pozneje preoblekel naziv radia Sevnica, a ob spoznanju kar nekaj stvari in pridobitku informacij, se preimenoval v današni naziv radio Slovenc in tako poskušali povsem se nevtralno umestiti v medijski prostor naše domovine.

radio slovenc5

Upravni odbor LAS Posavje je na 10. redni seji, dne 28. 10. 2022, za sofinanciranje s sredstvi kmetijskega (EKSRP) sklada potrdil štiri nove projekte.

20220912 093433

Potem ko sta oba plinovoda Severni tok 1 in Severni tok 2 doživela skrivnostne eksplozije, so se po načelu cui bono začele vse pogosteje pojavljati teze, da za temi eksplozijami stojijo Američani. Edini jim ustreza prekinitev sodelovanja med Rusijo in Evropo in s tem dobave plina.

viber image biden

Na pobudo KŠTM Sevnica, CPT Krško in ZPTM Brežice prvi vikend v novembru posavski vinarji ponovno množično odpirajo vrata kleti, letos pa tudi številnih zidanic.

matinovanje

Britanska kraljica Elizabeta II. se je danes poslovila po več kot 70 letih na prestolu.

kraljica elizabeta

Prijava na novice

Vaš E-mail 
Ime 
Vnesite naslednje pvjviypy Pomagajte nam preprečiti SPAM!