Radio Sloven'c sporoča: ->     Dobrodošli na strani radia Sloven'c ...     Vljudno vas vabimo k ogledu vsebin, katere skrbno pripravljamo za vas ...     Ponujamo vam tudi ANKETO, na kateri lahko oddate vas glas ...     Vabljeni tudi k poslušanju našega radia ...     Na radiu se sliši mešana glasba...     DONACIJE - Za normalno obratovanje našega radia potrebujemo denarna sredstva, zato vas vljudno prosimo za vaše donacije. Višina doniranega zneska je povsem po vaši izbiri. Sredstva lahko nakažete na PAYPAL... Vsem se že vnaprej najlepše zahvaljujemo! Uredništvo radia Radio Sloven'c

rok zebra


Tudi tokrat Mark Zebra navdušuje z novo skladbo, ki nas je ponovno pustila širokih ust in se je nedvomno že ob prvem poslušanju vtisnila v naša srca. Govori namreč o globoki ljubezni in predanosti do osebe, za katero smo pripravljeni storiti vse na svetu. Skladbo združujeta njegova osebna glasbena vizija in emocionalno besedilo, ki nas popeljeta na pravo čustveno popotovanje."Ustvarjanje nove pesmi mi je vzelo kar nekaj časa,dolgo sem jo pilil in popravljal malenkosti, ampak sedaj je čas, da ugleda luč sveta. Lahko rečem, da je moj izbrušen diamant nekakšna končna podoba moje vizije glasbene poti, v kateri se vidim in kjer lahko izrazim vsa svoja čustva, le to pa prenesem na poslušalca.

"MOJE DEKLE JE MOJA GLASBENA MUZA"

 

Mark je povedal, da si je že od nekdaj sam sebe predstavljal kot romantika, pa ne le v glasbi, pač pa tudi v osebnem življenju. Prizna, da danes ne bi bil to, kar je, če ga na življenjski poti ne bi zaznamovale mimoidoče ovire - slednje mu s pridobljenimi izkušnjami sedaj predstavljajo nove izzive, ki jih je vedno pripravljen rešiti in se ravna po načelu, da storjenega nikoli ne smemo obžalovati. Seveda pa je nadvse hvaležen za podporo svoje družine in svojega dekleta, katerega ime pa še vedno zavija v tančico skrivnosti. "O mojem ljubezenskem življenju zaenkrat še ne bom govoril, bo pa najbrž nekoč čas tudi za ta korak. Za zdaj vam naj povem le, da je prekrasna in da že nekaj časa predstavlja mojo glasbeno muzo. Ob njej se ne rabim pretvarjati in ona je tista, ki mojemu življenju daje smisel," nam je zaupal priljubljeni pevec.

GLASBENI IZVAJALEC, KI NAVDUŠUJE IN NIKOLI NE RAZOČARA!

Mark Zebra k svojim najpriljubljenim glasbenim uspešnicam, kot so BORA BORA, RECI MI DA, in ČE BI BILA MOJA, dodaja novo romantično skladbo DAL BI VSE ZA TEBE! Spomnimo se ga iz šova X Factor Slovenija, ki je bila zanj, kot pravi, nekakšna odskočna deska. Izkušnja in dolg premislek sta mu dala vedeti, da njegovo srce enostavno leži v glasbi. 30-letni glasbenik prihaja iz okolice Maribora, njegova največja strast pa je petje. Z novo uspešnico je navdušil slovensko glasbeno sceno in že nestrpno pričakujemo, kakšne ideje se še skrivajo za tem mladim, nadobudnim glasbenikom.

 

MELODIJO SKLADBE JE TUDI TOKRAT NAPISAL SAM!

Melodijo romantične, a hkrati divje skladbe DAL BI VSE ZA TEBE je ponovno napisal sam, za besedilo pa je poskrbel Rok Lunaček. Moderen aranžma in močna ritmična struktura, ki se izraža tudi v samem videospotu, je rezultat že znanega producenta Zebrovih glasbenih uspešnic Krešimira Tomca. Fantje že dolgo ustvarjajo skupaj in tvorijo t.i. tim tudi pri ostalih projektih, zato ne dvomimo, da je bilo ustvarjanje nove skladbe zabavno. Mark je, kot pravi, s svojim timom namreč skozi leta razvil iskren prijateljski odnos.

FOTO: Rok Maver

Pin It

OBVESTILO IN POJASNILO!!!
Vse pravice pridržane. Uredništvo Radia Slovenc NE odgovarja glede vsebine prispevkov, saj mi le povzemamo in objavljamo novice necenzurirano, ki so nam posredovane in dostopne!!!
(Zapisi na SPLETNIH družbenih omrežjih so nelektorirani in ne izražajo vedno mnenja portala radia Slovenc)!!!
(Vsebine so avtorsko delo posameznika, podjetij, organizacij... in ne odraža vedno stališča uredništva portala)!!!

©Radio Slovenc