Radio Sloven'c sporoča: ->     Dobrodošli na strani radia Sloven'c ...     Vljudno vas vabimo k ogledu vsebin, katere skrbno pripravljamo za vas ...     Ponujamo vam tudi ANKETO, na kateri lahko oddate vas glas ...     Vabljeni tudi k poslušanju našega radia ...     Na radiu se sliši mešana glasba...     DONACIJE - Za normalno obratovanje našega radia potrebujemo denarna sredstva, zato vas vljudno prosimo za vaše donacije. Višina doniranega zneska je povsem po vaši izbiri. Sredstva lahko nakažete na PAYPAL... Vsem se že vnaprej najlepše zahvaljujemo! Uredništvo radia Radio Sloven'c

lendero


Saša Lendero predstavlja novo žurersko pesem TA NOČ JE NAŠA (O, JA, JA)

Saša Lendero na dan žena predstavila novo skladbo TA NOČ JE NAŠA (O, ja, ja), s katero tokrat slavi prijateljstvo in poudarja, da je življenje polno lepih trenutkov – včasih se ustvarijo sami, včasih pa si jih moramo pričarati.
»O, ja ja, ta noč je naša! O, ja, ja, naj se ne konča!« na dan žena prepeva Saša Lendero. Po zadnjih odlično sprejetih skladbah 'Daj tekilo' in 'Da ne padem dol', naša najbolj znana levinja glasbeno pot nadaljuje z novo žur skladbo. Z njo tokrat slavi prijateljstvo in lepe trenutke, za katere pa pravi, da jih moramo ne le znati videti, ampak tudi izkoristiti.

'Ta noč je naša (O, ja, ja)' je nastala v sodelovanju z Miho Hercogom, avtorjem glasbe in aranžmaja, sama struktura pa po svoje simbolizira ritem življenja. »Kot življenje, ki svoj ritem in vzdušje menja takrat, ko to najmanj pričakuješ,« razloži. Medtem ko se začne v stilu (mehiškega) valčka, zelo kmalu doživi močan stilski in ritmični preobrat ter tako postane energična pop skladba.

»Večina mojih poslušalcev je tokrat pričakovala čustveno izpovedno pesem, v stilu 'Ne grem na kolena', preko katere bi obračunala z enim obdobjem svojega življenja. A trenutno potrebujem pesem, ki mi da energijo in ki slavi tiste lepe trenutke življenja« razloži Saša in doda, da to vseeno ne pomeni, da izpovedne pesmi ne bo.

lendero 1

Foto: Dejan Nikolič

»Neverjetno število ljudi mi je v tem času pisalo, da gredo čez podobne preizkušnje, kot jaz. Skladbo želim tako posvetiti tudi njim in srčno upam, da jih navda z novo energijo in upanjem. Glasba celi rane in nas opominja, da gre življenje vedno naprej«.

 

»PREPOVEDALI SO MI SKAKATI!«

 lendero 2

Kot je živahen drugi del skladbe, je živahno tudi vzdušje v novem videospot, ki ga je Saša s produkcijo Pavec posnela v ljubljanskem lounge bistroju 369. V njem lahko poleg zapeljivih plesalk in zabavnih natakarjev vidimo tudi Ruskota Richija, znanega slovenskega izvajalca, ki kot del spremljevalnega banda skrbi za zabavo. Kot smo izvedeli, se je žur nadaljeval tudi med pavzami, zaradi česar je Saša dan označila kot dan glasbe in ne dan snemanja videospota.

Seveda nismo mogli mimo vprašanja, ali se je tudi tokrat med snemanjem znašla na svoji zadnjici, kot pri 'Tekili'.

»Tokrat mi je uspelo ostati na nogah (smeh). Lahko da zato, ker so mi prepovedali skakati, ker so želeli bolj 'ženstvene gibe' (smeh). Večino časa sem tudi stala na 'wooferju', ki ima na sredini luknjo, tako da priložnosti za padec je bilo kar nekaj. Na koncu sta mi plesalki morali dobesedno 'nastaviti' noge v pozo, ki je izgledala dobro … od takrat dalje se nisem več smela prestavljat.«

Pin It

OBVESTILO IN POJASNILO!!!
Vse pravice pridržane. Uredništvo Radia Slovenc NE odgovarja glede vsebine prispevkov, saj mi le povzemamo in objavljamo novice necenzurirano, ki so nam posredovane in dostopne!!!
(Zapisi na SPLETNIH družbenih omrežjih so nelektorirani in ne izražajo vedno mnenja portala radia Slovenc)!!!
(Vsebine so avtorsko delo posameznika, podjetij, organizacij... in ne odraža vedno stališča uredništva portala)!!!

©Radio Slovenc