Radio Sloven'c sporoča: ->     Dobrodošli na strani radia Sloven'c ...     Vljudno vas vabimo k ogledu vsebin, katere skrbno pripravljamo za vas ...     Ponujamo vam tudi ANKETO, na kateri lahko oddate vas glas ...     Vabljeni tudi k poslušanju našega radia ...     Na radiu se sliši mešana glasba...     DONACIJE - Za normalno obratovanje našega radia potrebujemo denarna sredstva, zato vas vljudno prosimo za vaše donacije. Višina doniranega zneska je povsem po vaši izbiri. Sredstva lahko nakažete na PAYPAL... Vsem se že vnaprej najlepše zahvaljujemo! Uredništvo radia Radio Sloven'c

Dejan Vunjak, ki je najbolj poznan po svojem nasmehu, pozitivni energiji, predvsem pa po nepozabnih zabavah, ki jih naredi z bandom Brendijeve barabe je v nedavni razprodani turneji napolnil vsa največja prizorišča z zabavo do zadnjega kotička. Tokrat pa je napisal slovensko himno vseh žurerjev in tistih, ki se jim nikoli ne mudi domov!

dejan vunjak februar2023

Pesem nosi naslov - Nikol' še nismo šli.

Dejan navdušeno razlaga o novi skladbi:
»Mislim, da ga ni junaka, ki se ne bi našel v novi pesmi. Pesem govori o Jankotu, ki je le nekdo, ki neizmerno uživa v družbi svojih prijateljev a ga današnji tempo življenja, obveznosti znova in znova preganjajo, kot vse nas. Prijatelji pa so tisti, ki "Janka" sprostijo in mu povrnejo sproščenost in veselje. Verjemite, da bomo skupaj od sedaj naprej vedno prepevali nikol' še nismo šli, da ne b' še en'ga spil, kot to pojejo vsi, ki radi hodijo podnevi domov. «

Žurerska pesem, ki ne bo manjkala na nobeni pravi zabavi se je rodila prav na eni izmed takšnih zabav v družbi Dejanovih prijateljev.
"Ko se je porodila ideja smo si z ekipo zastavili cilj, da uporabimo vsem dobro poznano frazo nikol' še nismo šli, da ne b' še en'ga spil in naredimo novo himno za vse prave slovenske zabave kjer nikoli ne manjka dobra družba in harmonika."
Dejan pa se s pesmijo prav tako pripravlja na nove nastope, ki ga čakajo v naslednjih mesecih, saj kot pravi z bendom vedno strmijo k cilju, da presežejo vsa pričakovanja ljudi, ki pridejo na njihovo zabavo.

V lanskem letu so imeli z bendom rekordno leto po številu nastopov. Nore zabave od koncertov, občinskih praznikov, prireditev in seveda nepogrešljivih veselic po celi Sloveniji so se Dejanu usedle v lep spomin in iz občutkov, ki jih doživlja na odru ko vidi, da se ljudje zabavajo je tudi črpal ideje za novo pesem in videospot.
Letos se kaže, da bo sezona enaka in veseli se že vseh nepozabnih žurov na katere se z ekipo že resno pripravlja.
Pri avtorstvu nove pesmi je sodelovala ustaljena ekipa Dejana Vunjaka, ki je znana po tem, da ustvarja uspešnice, ki jih pozna in prepeva cela Slovenija. Za melodijo je poskrbel v celoti Dejan, besedilo pa je napisal Dejan skupaj z Aleksandrom Ježom s katerim je napisal že kar nekaj svojih pesmi. V del pesmi so vključili tudi ljudsko ponarodelo pesem Franček stara kljuka. Za obleko melodije (aranžma) je ponovno poskrbel že legendarni producent in aranžer slovenske zabavne in narodno-zabavne glasbe Dušan Zore. Pesem je dobila tudi svojevrsten videospot za katerega je poskrbela Dejanova družinska produkcijska hiša Mandarina.
V videospotu so igrali člani njegovega benda Brendijeve barabe, družba prijateljev v kateri je med drugim tudi najbolj znan slovenski Brivec Luka Nebec. Za glavno vlogo pa je kot točajka poskrbela modelka Laura Škvorc s katero Dejan zelo rad in redno sodeluje na različnih projektih.

Naslov skladbe: Nikol´ še nismo šli

Avtor glasbe: Dejan Vunjak, ljudska

Avtor besedila: Aleksander Jež, Dejan Vunjak, ljudska

Aranžma: Dušan Zore

Založnik: Založba Mandarina
Produkcija: Mandarina

Pin It

OBVESTILO IN POJASNILO!!!
Vse pravice pridržane. Uredništvo Radia Slovenc NE odgovarja glede vsebine prispevkov, saj mi le povzemamo in objavljamo novice necenzurirano, ki so nam posredovane in dostopne!!!
(Zapisi na SPLETNIH družbenih omrežjih so nelektorirani in ne izražajo vedno mnenja portala radia Slovenc)!!!
(Vsebine so avtorsko delo posameznika, podjetij, organizacij... in ne odraža vedno stališča uredništva portala)!!!

©Radio Slovenc