Radio Sloven'c sporoča: ->     Dobrodošli na strani radia Sloven'c ...     Vljudno vas vabimo k ogledu vsebin, katere skrbno pripravljamo za vas ...     Ponujamo vam tudi ANKETO, na kateri lahko oddate vas glas ...     Vabljeni tudi k poslušanju našega radia ...     Na radiu se sliši mešana glasba...     DONACIJE - Za normalno obratovanje našega radia potrebujemo denarna sredstva, zato vas vljudno prosimo za vaše donacije. Višina doniranega zneska je povsem po vaši izbiri. Sredstva lahko nakažete na PAYPAL... Vsem se že vnaprej najlepše zahvaljujemo! Uredništvo radia Radio Sloven'c

Na ein, zwei, wosemnajst prihaja v vsako slovensko gorsko kočo SCHATZI! Pozor, Fehtarji svetujejo: "Mlajši od 18 let glejte video vsebino skupaj z očijem!"

fehtarji1

NOVA PRELOMNICA ZA SLOVENSKO GLASBENO SKUPINO

FEHTARJI Z NAJNOVEJŠO SKLADBO MAHAJO PODEŽELSKEMU ROCK'N'ROLL-u V SLOVO, IN SE Z NOVIM VIDEOSPOTOM PRIPRAVLJAJO NA NOVO GLASBENO OBDOBJE!
ZAPISALI SO SE V ZGODOVINO SLOVENSKE GLASBE

Ni dolgo tega, ko se je na slovenski glasbeni sceni prvič pojavilo ime FEHTARJI, slednje pa se je kmalu trdno zasidralo v srca ljubiteljev slovenske glasbe. Skladbe, ki na YouTubu štejejo že več milijonov ogledov, razprodani koncerti, razprodane študentske zabave in finale turneje "PODEŽELSKI ROCK'N'ROLL" na Kongresnem trgu. Fehtarji so slovensko glasbo in harmoniko pripeljali tja, kjer še ni bila, in prav zato so se nedvomno zapisali v zgodovino slovenske narodnozabavne glasbe. Štiri fantje, ki ljubijo slovensko glasbo, danes še uradno zaključujejo prvo "FEHTARSKO" turnejo in z novo skladbo ter videospotom napovedujejo "SCHATZI TOUR"

 fehtarji6

ČAS JE ZA NOV PODVIG

"Veselica s TRAKTORJI, GOJZAR TANC, HELOUVIN, KONGRESNI TRG in vsi naši razprodani koncerti... Te noči so se za vedno zapisale v naša srca in upamo, da tudi v srca naših oboževalcev. Ko smo v času epidemije začeli ustvarjati in ko smo pred dvema letoma izdali naš prvi videospot, nismo vedeli, kam nas bo to pripeljalo. Naša želja je bila narediti nekaj svežega, nekaj drugačnega ter se ob vsem tem zabavati. In nastalo je nekaj, na kar smo zelo ponosni. Naša prva turneja "PODEŽELSKI ROCK'N'ROLL je bila edinstvena. Bila je spektakularna in napolnjena s slovensko glasbo, najboljšimi oboževalci in nepozabnimi spomini. Ta turneja je resnično dokazala, da Slovenci še vedno obožujemo slovensko glasbo," so ob koncu turneje povedali FEHTARJI, ki menijo, da je po dveh letih čas za nekaj še bolj odštekanega in še bolj drugačnega. "V okviru turneje SCHATZI TOUR, bodo obiskali slovenska smučišča, in se vmes ustavili še v večjih mestih. Program bo zimsko obarvan, odmevale bodo največje zimsko praznične uspešnice, kot so Silvestrski poljub, Na božično noč in še mnoge druge. Tega res ne gre zamuditi," še dodajo. 

NOVA PESEM, NOV VIDEOSPOT IN NOVA TURNEJA

SCHATZI, ki so ga na svojih koncertih že večkrat zaigrali, je pesem, po kateri se imenuje njihova nova turneja. Vanjo polagajo vse upe in si želijo, da bo, tako kot ostale, prišla med ljudi in v njih zbudila dobro voljo in željo po zabavi. "Pred izidom našega albuma smo se Fehtarji strinjali, da si na njem želimo tudi zimsko skladbo. Vsi namreč obožujemo smučišča, predvsem Krvavec, tam ga namreč večkrat "žuramo" in prav zaradi tega smo želeli narediti nekaj za v naše planinske koče. Videospot je posnet na idiličnem Krvavcu in v slednjem res ne manjka vročih prizorov in lepih deklet. Schatzi sicer originalno prihaja iz sosednje Avstrije in je prva  FEHTARSKA après-ski skladba (vendar ne zadnja), Alen Klepčar je ustvaril odlično besedilo, videospot je posnela ekipa NEO VISUALS in sedaj je čas, da ga ponesemo med vse Slovence in Slovenke," so povedali fantje in ob koncu še dodali: "Želimo vam, da zadnje dni v letu 2022 preživite na najlepši možen način, skupaj z najdražjimi - z vašimi schatziji in upamo, da se v letu 2023 vidimo čim večkrat," ter končajo: "SCHATZI TOUR", mi smo pripravljeni!"

fehtarji7

FOTO: Innea studio, Žan Zajc

Glasbo slišite na radiu Slovenc-KLIKNI ME

Pin It

Naročite se na novice

Vaš E-mail 
Ime 
Vnesite naslednje czgqabql Pomagajte nam preprečiti SPAM!
    

Vse pravice pridržane. Uredništvo Radia Slovenc NE odgovarja glede vsebine prispevkov, saj mi le povzemamo in objavljamo novice necenzurirano, ki so nam posredovane in dostopne!!!

©Radio Slovenc