Radio Sloven'c sporoča: ->     Dobrodošli na strani radia Sloven'c ...     Vljudno vas vabimo k ogledu vsebin, katere skrbno pripravljamo za vas ...     Ponujamo vam tudi ANKETO, na kateri lahko oddate vas glas ...     Vabljeni tudi k poslušanju našega radia ...     Na radiu se sliši mešana glasba...     DONACIJE - Za normalno obratovanje našega radia potrebujemo denarna sredstva, zato vas vljudno prosimo za vaše donacije. Višina doniranega zneska je povsem po vaši izbiri. Sredstva lahko nakažete na PAYPAL... Vsem se že vnaprej najlepše zahvaljujemo! Uredništvo radia Radio Sloven'c

Ena izmed najpopularnejših fantovskih zasedb pri nas se vrača! GAME OVER je tokrat moči združil z mladim glasbenikom Markom Zebro in nastala je božična priredba njihove uspešnice "OB TEBI"

game over1

Kdo ne pozna uspešnic kot so: Ubila si del mene, Igra za dva, Ob tebi in še mnogih drugih? Fantje iz skupine Game Over so pred 20 leti obnoreli slovensko javnost in se za vedno zapisali v zgodovino slovenske pop glasbe. Sedaj pravijo, da je čas, da ponovno začnejo z glasbenim ustvarjanjem. Skupaj s priljubljenim mladim pevcem Markom Zebro danes v svet pošiljajo božično priredbo pesmi "Ob tebi:"

URESNIČILE SO SE MI SANJE

"Danes sem izdal videospot skupaj s svojimi glasbenimi idoli iz otroštva, zame je to potrditev, da nekaj delam prav. Če bi mi kot malemu fantu povedali, da bom nekoč pel skupaj s skupino GAME OVER, bi verjetno mislil, da ste malo nori (smeh)," o sodelovanju pove Mark Zebra. Steffanio in Mark sta se spoznala letos poleti, čisto po naključju. Skupaj sta nato izdala poletno uspešnico BORA, BORA in tako je kmalu nastalo iskreno prijateljstvo. Tudi z Dennisom in Markom so se takoj ujeli. Energije so stekle in danes Mark pravi, da je njihov četrti izgubljen član, le da se je rodil nekaj let prepozno. "Mark je izvajalec, ki v zadnjih nekaj letih s svojim glasom boža ženska srca, zato smo se dogovorili, da skupaj nekaj ustvarimo. Naše energije in vokali so se več kot odlično ujeli in tako je nastala božična verzija pesmi OB TEBI, na katero smo zelo ponosni.

ZAVEDNO SO SE ZAPISALI V ZGODOVINO SLOVENSKE POP GLASBE

Dennis, Mark in Steffanio so člani skupine GAME OVER, ki sedaj deluje pod novim imenom "NEW GAME OVER."  Nostalgija je tista, ki ljudi povezuje in prav zato smo se odločili, da sedaj izdamo videospot za pesem OB TEBI. Videospot za to pesem namreč ni bil nikoli posnet in tega jim je bilo, kot pravijo vedno žal. "Vedno znova se razveselimo vsakega novega projekta in nastopa, to je naše poslanstvo in to delamo s srcem," povedo fantje in dodajo: "Pripravljamo kar nekaj novih stvari, ki pa jih zaenkrat še ovijamo v tančico skrivnosti. Veselimo se vsega kar je pred nami." 

Glasbo slišite na radiu Slovenc-KLIKNI ME

Pin It

Naročite se na novice

Vaš E-mail 
Ime 
Vnesite naslednje nhrvxjnj Pomagajte nam preprečiti SPAM!
    

OBVESTILO IN POJASNILO!!!
Vse pravice pridržane. Uredništvo Radia Slovenc NE odgovarja glede vsebine prispevkov, saj mi le povzemamo in objavljamo novice necenzurirano, ki so nam posredovane in dostopne!!!
(Zapisi na SPLETNIH družbenih omrežjih so nelektorirani in ne izražajo vedno mnenja portala radia Slovenc)!!!
(Vsebine so avtorsko delo posameznika, podjetij, organizacij... in ne odraža vedno stališča uredništva portala)!!!

©Radio Slovenc