Radio Sloven'c sporoča: ->     Dobrodošli na strani radia Sloven'c ...     Vljudno vas vabimo k ogledu vsebin, katere skrbno pripravljamo za vas ...     Ponujamo vam tudi ANKETO, na kateri lahko oddate vas glas ...     Vabljeni tudi k poslušanju našega radia ...     Na radiu se sliši mešana glasba...     DONACIJE - Za normalno obratovanje našega radia potrebujemo denarna sredstva, zato vas vljudno prosimo za vaše donacije. Višina doniranega zneska je povsem po vaši izbiri. Sredstva lahko nakažete na PAYPAL... Vsem se že vnaprej najlepše zahvaljujemo! Uredništvo radia Radio Sloven'c

Po polfinalnem nastopu na hrvaških talentih, so simpatična dekleta moči združila s popularnim slovenskim glasbenikom

dejan chicas1

NA ODRU TALENTOV SO V PRETEKLOSTI ŽE STALE
Energična in karizmatična skupina Chicas je sestavljena iz petih čudovitih dam, ki pravijo, da si delijo isto vizijo - širiti pozitivno energijo, dobro voljo in odlično glasbo. Prejšnje leto so dobile povabilo za sodelovanje na hrvaških talentih, in ker so željne izzivov, so povabilo z velikim veseljem sprejele. Sicer se v tej zasedbi in pod tem imenom še niso predstavilena tekmovanju talentov, vendar sta Maša in Jasmina pred osmimi leti kot del skupine MJAV že stali na velikem odru slovenskih talentov, prav tako pa je njihova violinistka Hermina nekaj let nazaj blestela v polfinalu Slovenija ima talent.

"TEHNIČNE NAPAKE, NAS NISO USTAVILE"

"Brez oklevanja smo sprejele povabilo in začele sestavljati avdicijsko točko. Želimo si nastopov tudi na tujem trgu, zato se nam je ta nastop zdel odlična priložnost. Glede na to, da smo poznane tudi po večglasnem petju, smo za avdicijsko točko pripravile priredbo čudovite pesmi "Malo mi za sriću triba", hkrati pa smo dodale nekaj taktov vsem poznane pesmi "Gutljaj vina" v narodnozabavni preobleki," so povedala dekleta in dodala: "Kljub temu, da so nas slabo ozvočili, je bila žirija navdušena tako nad večglasnim petjem, kot nad instrumentalno izvedbo točke, in uvrstile smo se v polfinale! Polfinalni nastop je potekal točno tako, kot smo si zamislile. Pokazale smo, kako na odru poskrbimo za show in širimo pozitivno energijo, kar je bilo hrvaški publiki zelo všeč. Po oddaji smo namreč dobile veliko lepih sporočil s Hrvaške in povpraševanja za nastop. Sama izkušnja je bila nepozabna, med sabo smo se še bolj povezale, dodale pa tudi nov košček v naš glasbeni mozaik.

PONOVNO SMO SE ZDRUŽILI GLASBENI PRIJATELJI

Po končani oddaji so Chicas izdale nov cover vsem poznane pesmi "Zora je," ki so ga posnele na Starem gradu v Kamniku. Ker poznane skladbe rade preoblečejo v akustične verzije, so se po dveh letih ponovno srečale z Dejanom Krajncem, s katerim so v preteklosti že posnele cover pesmi "Žuta ruža." Odziv ljudi je bil takrat več kot odličen, in ker si je posnetek pogledalo res veliko ljudi, smo se odločili, da spet združimo moči za vrati glasbenega studia in tako je nastal nov cover pesmi "Nek živi ljubav", s prelepim sporočilom v teh prazničnih dneh.

Ob koncu pa Chicas še dodajo: "Naj živi ljubezen in se vidimo na naših nastopih!"

 

Glasbo slišite na radiu Slovenc-KLIKNI ME

Pin It

Naročite se na novice

Vaš E-mail 
Ime 
Vnesite naslednje whsndytk Pomagajte nam preprečiti SPAM!
    

OBVESTILO IN POJASNILO!!!
Vse pravice pridržane. Uredništvo Radia Slovenc NE odgovarja glede vsebine prispevkov, saj mi le povzemamo in objavljamo novice necenzurirano, ki so nam posredovane in dostopne!!!
(Zapisi na SPLETNIH družbenih omrežjih so nelektorirani in ne izražajo vedno mnenja portala radia Slovenc)!!!
(Vsebine so avtorsko delo posameznika, podjetij, organizacij... in ne odraža vedno stališča uredništva portala)!!!

©Radio Slovenc