Radio Sloven'c sporoča: ->     Dobrodošli na strani radia Sloven'c ...     Vljudno vas vabimo k ogledu vsebin, katere skrbno pripravljamo za vas ...     Ponujamo vam tudi 2 lestvici, na katerih lahko oddate vas glas ...     Vabljeni tudi k poslušanju našega radia ...

DEJAN DOGAJA, ki po naporni poletni sezoni, v kateri je imel z nastopi zapolnjen čisto vsak vikend med otroke pošilja že drugo otroško skladbico z naslovom USPAVANKA.

dejan dogaja1

Dejanu, ki s svojim DOGAJA bandom že dve leti stopa po uspešni samostojni poti, res ne zmanjka energije in idej za nove projekte. Čez poletje so z DEJAN DOGAJA BANDOM prav vsak vikend igrali po vsej Sloveniji, njegova prva samostojna pesem NENORMALNO LEPO je presegla milijon ogledov, igrali so na največjih glasbenih festivalih pri nas, na veselicah, porokah, maturantskih plesih, otroških zabavah... Po vsem tem pa je Dejan v nedeljo pristal še na urgenci. In vendar ga vse to ni ustavilo, da danes - ob prvem šolskem dnevu, svoji najiskrenejši publiki, kot pravi sam, poklanja darilo. Otroško pesem z naslovom USPAVANKA, ki je ena najlepših pesmi za otroke do sedaj.

OD NAJVEČJIH ŽUROV, DO OTROŠKIH ZABAV
DEJAN DOGAJA BAND res poskrbi za vse! Od zabave za naše najmlajše do najboljšega žura v pozno noč. Dejanovi fantje so res odlični glasbeniki in to se pozna tudi na odru. Tam dihajo kot eno, in več kot očitno je to njihovo poslanstvo.

"Obožujem otroke, njihove iskrene nasmehe in veselje, ko skupaj pojemo ADIJO MADAM, NENORMALNO LEPO, HULAPALU, MANEKENKO, PIKA POKO, KROKODILE.... Obožujem pa tudi tiste prave žurke, kjer na odru naredimo pravo "razpaljotko". Da sem srečen, potrebujem oboje in lahko rečem, da trenutno res živim svoje sanje. Ob tem pa imam še najboljši band na svetu," pove Dejan, ki pa že pripravlja nove komade za tisto malo starejšo publiko. 

USPAVANKO USTVARIL Z ŽE UIGRANO EKIPO

Pod melodijo in besedilo se je podpisal Dejanov dober prijatelj Rok Lunaček, celoten audio posnetek pa je nastal v studiu Zibelnik, pod taktirko Aleša Zibelnika. Videospot je posnela produkcija Kreativnega kampa In:spire (režija: Matic Trepelj), glavni plesalci pa so otroci Kreativnega kampa (koreografija: Katja Lipej). Tokrat pa jim je v studiu pomagala tudi TJAŠA HROVAT STEKLASA, ki je s spremljevalnimi vokali izdelku dodala piko na i.

 

Pin It

Prijava na novice

Vaš E-mail 
Ime 
Vnesite naslednje ptkebmuz Pomagajte nam preprečiti SPAM!